Drnčení strun
Pravidla fóra
Drnčení strun
Čau, mám problém, stava se mi, ze mi struny na urcitych prazcich proste drncej, skoro neznej, ale driv mi tohle nedelalo ... 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
zřejmě se ti po nějaké době hlo dřevo krku a zkroutilo se... věc, které se bojíme všichni, kdo máme kytaru do 10 000 a nemáme ji déle, než rok, řekl bych
zkus se od hlavice krku podívat směrem k tělu, co nejvíce rovnoběžně s hmatníkem - jestli se ti bude zdáít, že je krk do vrtule, je to jisté
PS: taky mrjkni na pražce, jestli není něco s nima, jestli enjsou v krku našikmo
PS: taky mrjkni na pražce, jestli není něco s nima, jestli enjsou v krku našikmo
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
A vadí to hodně? Jestli to není slyšet v aparátu,t ak ybch to vůbec neřešil.donfilda píše:Hele ten krk se mi zda OK, a navic sem to mel asi pred 2 mesicema u kytarare ... a hlavne sem mu rikal at udela krk , ale prave si hral s dohmatem
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
no zaleži jestli mu to vadí jemi mi taky drnčely struny nešlo to nějak moc slyšet ale mě to štvalo kvůli tomu jsem se nemohl soustředit.A vadí to hodně? Jestli to není slyšet v aparátu,t ak ybch to vůbec neřešil.
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

Tak zkus zvýšit dohmat, změnit prohnutí krku, nebo přebrousit pražce.donfilda píše:No prave , ze v apecu to slyset je... a tohl eneni jako spis drnceni, ale spis jako ze ty struny na urcitejch prazcich neznej ..
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
Jednou sem si koupil za 1000kč ibanez grx40 na rozebrání a ta měla sjetý pražce tak, že některý nezněly protože když sem strunu zmáčknul na 12. pražci tak protože byl víc sjetej než 13. tak struna dolejhala na oba dva a skoro nehrála...neni to tvuj případ?
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic