Dark Axel píše:ehm, levonohé kytary byly co já vím založené kvůli odreagování a psaní kravin, ne?

No jo byly a jsou

a je to vpohodě, ale bůhví proč to druhé co jsem říkal někdo založil, třeba na nás něco chystal, ale teď už jsme v pasti a nedoberem se toho. Přišel o možnost vyjádřit názor, a vidíš kvůli čeho
Red bulle - klid prosímtě, nevím co tím sleduješ, já modem být nechci. Nevidím k tomu důvod a naopak vás obdivuju, jak z toho můžete udělat takovou věc a tak o sobě důležitě mluvit, když o nic nejde. Prostě akorát někomu zakážeš klikem postovat, on se třeba naštve a každý to přejde akorát má pak blbý kecy jinde. Já to prostě řeknu na rovinu, že se mi to nelíbí, to je vše a právě tímto způsobem se tě snažím ovlivnit, abys to zvážil a třeba odemkl, jako gesto velkomyslnosti a porozumění. Ale vidím, že to tak nebude, kvůli tomu, jak si říkal že mod je osobnost a individualita a že má větší prává protože *něco* *něco*, což jej opravňuje dle své "osobnosti" locknout topic a pokud ho nikdo neovlivní, tak mu to musí všichni žrát

Takže jsi potvrdil to, z čeho já si dělal srandu, gratulace ()...

Jinak ok nigga, fakt respect jou