Gibson Eds 1275

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
s.kukac

Gibson Eds 1275

Příspěvek od s.kukac »

Co říkáte na tuhle kytaru? Byla to revoluce v kytarářství? :twisted: Nebo jen další kravina? Zajímal by mě váš názor 8) . A co říkatě na její sestřenku z 58. kolena Epiphone g 1275? Volba exelentní/fiasco? Měli by jí prodávat na kytary.cz? pište! :arrow: :arrow:

http://en.wikipedia.org/wiki/Gibson_EDS-1275

//Smrťokvítek: přesunuto z komb.
//Wohma: Pridan odkaz, asi ne kazdej si podle cisla modelu vybavi konkretni kytaru.
Epiphone Les Paul Standart Plus - (suprová kytara), snad jen to, že kvůli ní nemůže spát. Pořád se mi o ní zdá!
Fender Frontman 15W, Fender Blues junior - chci
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Myslim, ze je to zbytecnost. Stairway to Heaven mam sice rad, nicmene jinak v tom vyuziti moc nevidim.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Wohma píše:Myslim, ze je to zbytecnost. Stairway to Heaven mam sice rad, nicmene jinak v tom vyuziti moc nevidim.
Si mně předběhnul ... Nic méně souhlasim k čemu ti neco takovyho asi je :-D Možná dobrý do výlohy
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Jako já řikam, že tahle kytara je nádhernej kousek, blbě se teda na ní hraje vestoje, ale když si představim, že bych u toho třeba seděl na barový stoličce, tak je to nádhera...
Jediný, co mi vadí je, že si každej bude řikat: "Hele, to je ten, co se opičí po Pageovi!"
Die Hard or Die Home
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

muj učitel si koupil kopii tohohle, koupil si to protoze miluje LZ a nejsou penize na original, tak si koupil kopii, a viděl jsem to a je to nadhera, krasny kousek, a doufam že někdy budu mít čest si na to zahrát..... (myslím originaal) na jednu stranu je to zbytečnost, ale ruku na srdce, kolik je ve světě kytar a ostatně muziky zbytecnosti?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Já myslím, že je to vpohodě a najde se dost lidí, kterým se buďto líbí, nebo ji využijí, takže :arrow: OK. Žádná novinka :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

to se vam neco takovyho vazne libi? :roll:
barry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od barry »

počkej nemá tuhle zpěvák z wanastovek v klipu Slečna Anna je za vodou? :D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

barry píše:počkej nemá tuhle zpěvák z wanastovek v klipu Slečna Anna je za vodou? :D
Hezky pěkně von na to přišel . Jasně že má :)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Trao
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

frenzyfish píše:to se vam neco takovyho vazne libi? :roll:
neříkám, že přímo líbí, ale neodsuzuju to, prostě takovej ten neutrální vztah jako k většině pěknejch kytar...
jako je skvělá přednost, že máš dvanáctistrunku i klasiku v jednom, navíc, jak se řeší sustain ve vedlejších topicích, tak mahagon /javor/javor/palisandr/palisandr - se dvouma krkama ten sustain akorát tak poroste, víc hmoty, víc dozvuku, prostě spousta předností...
ale mít tohle u pasu bez přídavnýho popruhu nebo rovnou podstavce, to už radši původní LP ultra...
Die Hard or Die Home
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

no jasny, dozvuk to mit asi bude paradni, dvanactistrunka se taky hodi..

ale kdyz to vezmu ciste vzhledove, tak to je proste humac. pro me je gibson les paul skoro posvatna kytara, kterou bych jednou doma moc chtel mit a tohle s ni nema podle me nic spolecnyho. je to spis takova parodie na gibsona.. i kdyz je to vlastne taky gibson :D

ja nevim, tyhle experimenty nejsou pro me :wink:
McYuri

Příspěvek od McYuri »

sem tam na to hraje i zakk ale má to v černé..
.......::: ENDŽOJ :::.......
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

Má i krémovou, SLash měl taky dvě, ale nejvíc ze všech dublenecků se mi líbí Hetfieldův doubleneck EXP a Slashův Guild Crossroads s šestkou nahoře ale...
Používám jen nick "Swamp"
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

tak tedka se to uz moc nepouziva, protoze ma kazdej 30 kytar, ale ani jimmy nemel na zacatku takovej arzenala a na koncert jich s sebou netahal 20, takze se tenhle DN hodil... :)
Trao
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Asanoth píše:tak tedka se to uz moc nepouziva, protoze ma kazdej 30 kytar, ale ani jimmy nemel na zacatku takovej arzenala a na koncert jich s sebou netahal 20, takze se tenhle DN hodil... :)
jako Jimmy jí měl původně jenom pro pódiový ztvárnění Stairway to Heaven, ta byla vydaná na Led Zeppelin IV někdy v roce 1971, takže určitě nebyl první, kdo na ni hrál, výroba trvá od roku 1958, takže ji "akorát" proslavil...
Die Hard or Die Home
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Mě se zdá ta kytara zajímavá a hrál na ní i Zakk Wylde - Mama I´m coming home
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
s.kukac

Příspěvek od s.kukac »

Ale zakk wylde na ní hrál s EMG snímačema (nic novýho). Von má na každý kytaře EMG snímače. V tom klipu Slečna anna je za vodou má ibanez, ne gibson. gibson má sice taky a taky podepsanou od jimmyho page!!!!!! ale že by na pódiu předváděl to samý jak von, tak to teda zdaleka ne! Nevim proč, ale dneska už se vůbec nehrajou samotný tóny, jako třeba u Led Zeppelin, nebo u mnoha dalších interpretu. dneska už se jen mlátí do tý kytary pořád jen akordy a když už "sólo", tak 5 sekund!!!!! A co říkáte na tu G 1275? epiphone? mě to příde jako docela divná kopie. 4 snímače cca za 28 tis?????? To mi příde docela divný.jestli ty snímače sou dobrý, což já nevim, tak to to museli někde ochudit.
Epiphone Les Paul Standart Plus - (suprová kytara), snad jen to, že kvůli ní nemůže spát. Pořád se mi o ní zdá!
Fender Frontman 15W, Fender Blues junior - chci
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

V tý bílý na Mama I'm comming home má stále Pasivy, jenom ve svý černý pro BLS má EMG, ale tu právě na Mama nepoužívá skoro...
Používám jen nick "Swamp"
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

safra, musim říct, že je to opravdová kráska.. moc pěkná kytara.. hned bych jí bral...
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Taky bych jí bral...je fakt že Jimmyho mám rád, ale aby si každej říkal že se opičím tak to fakt ne, radši nějakou kytaru kterou někdo nemá...přemýšlel sem když už o tomhle jen tak pro srandu....

Kód: Vybrat vše

http://www.fokuskytary.cz/155-kytara-kytara-double-neck-white.html?od=1&vypisujkytary=1&druhkytary=1&idproduktu=275&typ=SG
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“