kde seženu nový krk na kytaru ??
Pravidla fóra
kde seženu nový krk na kytaru ??
no protože to tu není tak se ptám kde mužu sehnat nový krk na kytaru ten starý mi nevyhovuje už.
nemáte někdo odkaz ?
Muzu se zeptat, jak ti muze prestat vyhovovat krk
Krk by mohl mit Sivcak, google sollerguitars
Krk by mohl mit Sivcak, google sollerguitars
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Předběhls měWohma píše:Muzu se zeptat, jak ti muze prestat vyhovovat krk![]()
![]()
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
- Jens Ludwig
- Odborník
chceš a nebo potřebuješ???Petr1992 píše:wohma : no je tam trošku málo pražcu chcu o 2 víc
ono to neni jen čistě o výměně krku, ale taky trochu o koncepci celý kytary.... by ti potom dobře sedělo ladění a tak...
to bychmožná měnil celou kytaru
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Jens Ludwig
- Odborník
Zkus se mrknout sem:Petr1992 píše:nevíte jestli je v okolí ostravy popřípadě opavy nějaký kytarář ?
http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=2776
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Jinak na novy kvalitni krk od kytarare si priprav par tisic (cca 4 a vic)
Pokud jsi trochu zrucny, vis jakou mas menzuru, delku a hloubku loze, muzes koupit nektery z asijskych krku (Muziker - Dr.Parts - stejna firma, ktera dela Dr.Parts dela SX kytary, a dalsi...), nebo jine tvary - u BaCha, levneji a pak popripade lehce poupravit aby ti sednul. Hlavni je dodrzet menzuru.
Btw.... Nechces mahagonovy? o jednom bych mozna vedel....
Pokud jsi trochu zrucny, vis jakou mas menzuru, delku a hloubku loze, muzes koupit nektery z asijskych krku (Muziker - Dr.Parts - stejna firma, ktera dela Dr.Parts dela SX kytary, a dalsi...), nebo jine tvary - u BaCha, levneji a pak popripade lehce poupravit aby ti sednul. Hlavni je dodrzet menzuru.
Btw.... Nechces mahagonovy? o jednom bych mozna vedel....
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
Jestli chces 24.prazcovy, napis mi SZ, necham si asi ted jeden delat (pomerne levne), kdyz budou zajmeci dva, hned to bude lepsi...Petr1992 píše:wohma : no je tam trošku málo pražcu chcu o 2 víc
Btw. na jakou kytaru? Typ kobylky? ... aby ses trefil s menzurou...budes muset premerit nez zacnes vrtat diry do krku na srouby...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
no myslím že je to logický - cena dřeva je stále dražší a dražší , potom ten kytarář si to muséí natáhnout aby taky něco vydělal a v neposlední řadě si myslim, že je to celkem těžká "oprace" a zásah do kytary, takže proto je to vcelku drahý...MacaFCB píše:cože 4 tísíce a víš... to ten kus dřeva stojí tolik?
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako výroba krku zas taková sranda podle mě není a cena je vysoká no,to je u spousty věcí 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
MacaFCB píše:cože 4 tísíce a víš... to ten kus dřeva stojí tolik?
No za kvalitni, prirodne vyschly zraly tvrdy kanadsky javor by si dal jeste vic....
Jinak ta levna alternativa je treba od toho Solera - blok javoru na krk 400,-, palisandr na hmatnik 400,-, a pocitej dalsi veci - vyztuha krku + vyfrezovani drazky, jeji presne umisteni a zalepeni, prilepeni hmatniku, presne narezani menzury (drazek pro prazce), prazcovy drat + nabouchani (nalisovani) prazcu, po te jejich zabrouseni, zkoseni a zabrouseni hran prazcu...
A to jsem nemluvil o pomerne pracnem vytvoreni profilu krku, prechodu a tvaru hlavy krku, prechodu a sedla krku, vytvoreni radiusu hmatniku, frezovani otvoru pro polohovaci znacky.... Tady je porad zapotrebi lidskych rukou a rucnich nastroju a naradi...
Takze popremyslej, kolik asi tak da prace udelat krk.... nebo myslis, ze je na to nejaka masina, do ktery strcis kus dreva a na druhy strane vypadne krk?!?
A co se tyce tela... To taky neni zadna legrace.... Reknete si, vzdyt jen vyrezu tvar, vyfrezuju otvory a je to..... Ehm, mno, uz jste nekdy drzeli frezu v ruce? Uz jste s ni nekdy od ruky udelali rovnou caru? (rovny uber materialu)... Ne, vsechno se musi jet peclive podle sablon, podle vodicich list (popr. lozisek a sablony) na kazdou hranu kazdeho otvoru, ruznou hloubku, nekolikrat, postupne, po 5-8mm uberu materialu, jinak tak akorat zlomite noze frezy a zapichnou se vam do mozku
tady je vidět jak se dělaj fender STRATy je to vcelku zajímavý :
http://www.youtube.com/watch?v=ERV5E5uhLAM
http://www.youtube.com/watch?v=ERV5E5uhLAM
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Fakt na to nemaj vietnamci mašiny?
Jako já viděl na strojáku, jak z ocelového kvádru mašina vyfrézovala čtyřválcový blok motoru s žebrovým chlazením, tak nevím, proč by byl problém udělat strojně tak "jednoduchý" tvar jako je kytarový krk, či tělo...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem