Skipper píše:No ten Turbo Distrion prej používá John Frusicante
a ja
ale vazne- ten boss se da docela dobre "nastelovat" takze je mozna docela velka paleta zvuku. ja sam mam gain nekde za pulkou takze tam mam jeste rezervu co se tyce gainu. puvodne jsem chtel jackhammera ale tohle mi znelo lip.
jinak nevim pres co hrajes. kdyz jsem s touhle krabkou hral na mensich kombickach tak to rozhodne nehralo tak jako na pres hlavu a box. jakoby ten zvuk "nemohl ven" nebo nevim jak to popsat... pritom potaky byly stejne. ale Rata jsem nikdy nezkousel takze nemuzu primo porovnat
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
Kup ten rat, když se Ti nebude zdát, tak ho vrátíš, někdo dokonce v nějaký recenzi doporučoval rat2 na judas priest a you dirty rat na metallicu, myslím, že tu recenzi najdeš tady:
Jo, nejspíš budeš spokojenej. Já ten distortion miluju, nevyzkoušel sem toho moc, ale pro mě je tohle jeden z těch kterejch se už asi nikdy nezbavim.
Je krásně výraznej, má svuj unikátní zvuk a to se mi líbí... Akorát je takovej hodně chlupatej, špinavej... rozhodně bych neřek na nějaký uhlazený zkreslení na hevík. Uvidíš sám, vrátit nebo prodat ho můžeš vždycky.
*Twisted.Brother* píše:Děláte mi chutě .. nemůžu dočkat až bude na prodejně
to si hosku mozna docela pockas ja se tam byl optat a pry je nemaji v planu objednavat na sklad, myslim ze si je musis objednat a pockat az jim prijdou...
ja mam DS 2 to se na metal nehodi je to jako DS 1 akorat s novým modem Turbo ktery prida maximalni ostrost skvelou pro sola .... spise BOSS Metal Zone nebo jeste MEGA DISTORTION od BOSSu ... na metal jedine tyhle dva od Boss jine ne ...
Naposledy upravil(a) Adamz Asah dne 8.05.2008 22:23, celkem upraveno 1 x.
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S) Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112) Mikrofón: Apogee MiC Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Dirty rat je na punk jako stvoreny .. metallice dodava jaky si nadech ... je to takove vic noisy no a na Judasy ... ono se to da postelovat tech moznosti je tam dsot ale na metalcore je to malo gainu