Cviceni na pravacku
Pravidla fóra
Cviceni na pravacku
Schanim vsemozne i nemozne cviceni na pravacku co sou k mani...kdyby nekdo neco mel..odkazy apod..ocenil bych to..dik
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
nejlepším cvičením je hra samotná....
prostě si vem nějakou písničku co jinak třeba umíš nebo se jí chceš naučit a hraj a hraj no a ono při tom přijdeš sám na to jak hrát pravačkou...totiž když ti to tady někdo napíše tak je to sice dobrý, ale nejlepší je když si na to přijdeš sám - pak si to i líp zapamatuješ a líp ti to půjde...užij si volnosti na kytaře!!!!!

prostě si vem nějakou písničku co jinak třeba umíš nebo se jí chceš naučit a hraj a hraj no a ono při tom přijdeš sám na to jak hrát pravačkou...totiž když ti to tady někdo napíše tak je to sice dobrý, ale nejlepší je když si na to přijdeš sám - pak si to i líp zapamatuješ a líp ti to půjde...užij si volnosti na kytaře!!!!!
»Asanoth«Asi aby u té televize nedělal kravál,ne? 
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
No a když si položíš dlaň před kameny, tak je to "televizní tlumení", které ti nevadí v pozorování TV,jen brnkáš a slyšíš náznak teho zvuku....,ne 
Jinak mě jako nenapadá,proč bys měl obyčejně tlumit u TV....
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
ne vomgY06hurt píše:No a když si položíš dlaň před kameny, tak je to "televizní tlumení", které ti nevadí v pozorování TV,jen brnkáš a slyšíš náznak teho zvuku....,ne
«Disasterpiece» V tom případě je mi to jasné,jen nechápu, co tam hraje za roli ta televize 
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prosím bez urážek a narážek a OT jinak to budu muset pak promazávat.Držte se tématu prosím.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Doporučuju stupnice - naučíš se levou i pravou ruku a jako bonus budeš znát tóny na hmatníku. Taky je dobrý střídání strun 
http://bandzone.cz/flamingwheel
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
no jako mě se pořád stejně zdá nejlepší to praktikovat na songy a prostě se snažit zdokonalovat...taky neni špatný jet stupnice, ale při tom vynechávát nějaký tóny takže vlastně improvizovat - naučíš se tak rychle se rozhodnout budeš vědět jak co zní a přeskakování strun a měnění směru trsátkem tam zapojíš lehce....chce jen cvičit