*** Váš Tuning ***

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Kdyby to byly halogenky tak vedle kytary mam květináč s trávou :-D
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

Ta Jolana... Proti gustu žádnej, ale nechtěl bych mít na kytaře něco jen proto, že Iommi a Hetfield.....

Het to tam má, ale Iommi nemá s maltézákem vůbec nic společnýho. Nechtěl ybch mít na kytaře nic s čím nejsem důvěrně seznámenej..... Přemejšlim rok, že bych si na svuj příští výtvor dal na zadní stranu nějakej Fleur-de-lis, ale taky si furt nejsem jistej.

Nemyslim to zle, ale kupříkladu představ si, že budeš hrát někde v kneipě a po koncíku za tebou příde někdo pokecat, ptže uvidí maltézák, a ty mu řekneš, hmm... já ani nevim co to je, jen jsem to někde viděl a líbí se mi to...

Neber si to hlavně zle, spíš pro zamyšlenou, někteří lidi kvůli tomu mužou bejt i konfliktní...
Používám jen nick "Swamp"
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Tak zaprvý jolanu už mám čistě černou sedřel jsem to a udělal znova precizně a za druhý maltezák je symbol choppers a většina lidí ho tak bere :wink:
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
JOHNY Swamp Inc.

Řikám, ber to v klidu nemyslel jsem to zle....

Maltézák je hlavně znakem řádu maltézských rytířů a tak ho bere nejvíc lidí, do motorkářský kultury se dostal víceméně náhodou, když některý motorkáři začali nosit německý válečný kříže a postupem času sse objevily i maltézáky. Přesně s takovouhle odpovědí jsem tak nějak počítal...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

To mě dostalo hlavně ho používaj motorkáři - tomu se říká omezená neznalost.

Takzvaný Maltézský kříž (dnes bílý osmišpičatý kříž na červeném poli) je znakem Řádu sv. Jana v Jeruzalémě (dnes Maltézský řád).

Maltézský kříž je jako symbol používán zejména Maltézským řádem a Řádem Johanitů, mimo to i dobročinnými organizacemi, které byly těmito řády založeny.

Červená barva pozadí byla zavedena až roku 1259; do té doby nosili rytíři přehozy barvy černé. Osm špiček kříže má symbolizovat osm blahoslavení z kázání na hoře (Nový zákon, evangelium Matoušovo), o čemž měl rozhodnout druhý velmistr řádu, Raymond du Provence. Forma kříže se během doby značně měnila, což vyplývá jak ze soudobých kreseb, tak i z reliéfů na různých stavbách a ze zobrazení na mincích. Dnešní forma pochází zřejmě z 15. resp. 16. století.

Rozšířený názor, že osm špiček kříže symbolizuje osm tzv. jazyků řádu, je možno považovat za chybný: řád měl původně sedm jazyků, až roku 1492 vznikl osmý, kastilský. Osmišpičatý kříž – i když různě stylizován – byl však řádem používán již dříve.

Obrázek
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 14.11.2011 16:04, celkem upraveno 1 x.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Žádný bůh neexistuje, náboženství je zakrývání touhy po poznání. Mrkněte na film Zeitgeist :) A až otevřete oči, uvidíte sra**ky tohoto světa naživo na každém rohu a ve všem co běží v telce.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Ježiši kriste!!!!! já neřek že nevím čeho byl symbolem původně nejsem žádný tupec takže si keci o neznalosti laskavě schovej. Já psal proč jsem ho tam cpal já a jak já ho vnímám a ostatní ať mi vlezou na hřbet :!:
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
JOHNY Swamp Inc.

:? :wink:
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Hele hoši tohle je kytarový forum tak se tu nebudem dohadovat o takových kravinách nemyslíte... btw tady dávám současný stav po druhém přelakování
Obrázek
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

No teď je to o moc lepší :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
JOHNY Swamp Inc.

No dy't v pohodě, nemyslel jsem to zle, jen mám pár kámošů co kvůli podobnejm motivm přišli o úsměv na pár tejdnů, tak sem ti to chtěl ušetřit, nebylo to myšlený zle, enchci nikoho poučovat, ani mu řikat co si dát na kytaru, protože to je každýho věc, sám to nemám rád...

Du spát nebo už fakt umřu LOL

Takhle to vypadá ale fakt moc stylově 8)
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Ale stejně furt uvažuju o nějakém stylovém obrázku... ale nvm co :lol:
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

Mastr píše:Ale stejně furt uvažuju o nějakém stylovém obrázku... ale nvm co :lol:
Tak zkus zrobit něco svého, vím že je to celkem blbej nápad, ale když už tě něco napadne, tak by to mělo stát za to....nejhorší je vlastně pijít na to,co cheš udělat, pak už to de jako po másle :idea: Nejdůležitější je ale to neuspěchat, kdyžtak to skonzultovat s nějakým výtvarníkem a dělat to klidně nadvakrát, než abys měl nějakej aušus :wink:
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Mastr píše:Zajděte do obi za 200 tam koupíte 4mm hrubé PVC tak 50x50cm a je v různejch bravách

udělal jsem si to na expovi sledujte... akorát se od toho blbě odráží blesk :D ve skutečnosti je to skoro totožné s barvou kytary http://img405.imageshack.us/my.php?imag ... 257od0.jpg
číms to řezal??? přimočarkou? rukou nebo elektrickou???
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Normálně nůžky na kuřecí kosti :D:D:D a šlo to... sice mě palec na pravé ruce bolel ještě týden ale šlo. A záhyby a malinké nerovnosti jsem dokutil ve sklepě na brusce
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Mastr píše:Normálně nůžky na kuřecí kosti :D:D:D a šlo to... sice mě palec na pravé ruce bolel ještě týden ale šlo. A záhyby a malinké nerovnosti jsem dokutil ve sklepě na brusce
hmmm to by bylo fajn... mě napadlo udělat si na Ibanez pic ala fender (ten ibanez má nahoře oblouk naopak). buď černá jednovrstva (underground), nebo grunge oranžová a nebo eroticky fialová... ať to má grády.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Tady je sice míň kvalitní ale líp nasvícené foto pro lepší představu - Obrázek
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Pekna ...hned bych ji chtel domu
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 15.11.2011 11:44, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“