Jolana strikes back!
Pravidla fóra
- tallicaman
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když se podíváš na některé Les Pauly nebo PRS bez laku tak to bývá dost tlustý. Zkus si vygooglit nějaký obrázek.tallicaman píše:Vsimli ste si, ze vrchni javorova deska ma mit 25mm? Nejni to nejak moc? to bude pulku tela tvorit javor?...
Já se tomu taky divil ale je to tak.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
info?
Máte ještě nějaký podrobnější info o Jolaně?
Já jen vím, že nabízí výběr ze snímačů EMG [81 a 85] a Seymour Duncan [SH1 (TB1) a SH4 (TB4)].
Mechaniky: Schaller M6 nebo Grover Rotomatics.
Já jen vím, že nabízí výběr ze snímačů EMG [81 a 85] a Seymour Duncan [SH1 (TB1) a SH4 (TB4)].
Mechaniky: Schaller M6 nebo Grover Rotomatics.
Kytary: Cort KX5; Ibanez GRX 40; akustika Nashville.
Komba: VOX AD30VT-XL; Roland Micro Cube; cvičítko VOX Amplug Metal.
Prznítko: Boss Metal Zone mt-2.
Trsadla rozličných tlouštěk a barev
)
Minulost: Laney LX65R; Zoom 606 II; a domorobo bůůůstr
Komba: VOX AD30VT-XL; Roland Micro Cube; cvičítko VOX Amplug Metal.
Prznítko: Boss Metal Zone mt-2.
Trsadla rozličných tlouštěk a barev
Minulost: Laney LX65R; Zoom 606 II; a domorobo bůůůstr
-
microhrnek
hoši kdybyste si ten clanek aj přečetli ,tak se nemusíte dohadovat o cene pac ta tam je přímo napsaná
Informace od výrobce ze dne 26.2.2008: cena činí 19.990.- Kč. ...mimochodem jeste jsem nekde videl na netu ,mozna na tehle strankach nejakou diamantku kera se mela vyrabet nebo se o tom asi jenom uvazovalo,nevim co to presne bylo ale byla krásne modra ,takova žíhaná ,o tom neco nevíte? 
Kytara:Ibanez
Zesilovače: Blackheart BH5
Zesilovače: Blackheart BH5
Určitě se najde nějakej patron, kterej si jí koupí radši, než gibsona.pavel68 píše:Za ty drobný se dá splašit jetej Gibi takže jim moc šancí nedávm
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Já mít ty peníze a kdybych tolik nesnášel LP, tak bych si jí taky radši koupil než gibsona. Přece jenom je česká, navíc jestli bude dobře udělaná, tak myslim že v kvalitě si s ním nezadá.pavel68 píše:Taky myslím-proti gustu-žádnej dišputát
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Samozřejmě, a ještě k tomu Floyda ^^'RJ píše:Ty máš na stratoušovi 3 rozpínací hambáče?wreptile píše:Jsou horší mechanismy. Já mám na kytaře řadící páku a push-pully na tři rozepínací hambackery a taky si nestěžuji ^^'
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Když nesnáším Ferrari-koupím si radši jeho českou kopii?Vždyť je to protimluv...Kdybych na krásně těch 20 000 na kejtru měl,běžím za panem kytarářem,nechám si stavět vlastní signaturu
Tahle částka je možná na toho kytaráře málo-jenže na tovární-pokud to není jedna ze svatý trojice-mi prostě zase přijde příliš
Tahle částka je možná na toho kytaráře málo-jenže na tovární-pokud to není jedna ze svatý trojice-mi prostě zase přijde příliš
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Takhle jsem to nemyslel. Nesnáším tvar LP, takže bych si ho v životě nekoupil. Ale kdyby jsem proti LP nic neměl a finance by nebyly problém, koupím si radši tu jolanu, než gibson.pavel68 píše:Když nesnáším Ferrari-koupím si radši jeho českou kopii?Vždyť je to protimluv...Kdybych na krásně těch 20 000 na kejtru měl,běžím za panem kytarářem,nechám si stavět vlastní signaturu![]()
![]()