Line6 spider3 210

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
JohanHeggII.

Line6 spider3 210

Příspěvek od JohanHeggII. »

Zdarec....No toš naký ten mesic sem tu nebyl......no a zalibilo se mi kombo od Line6....tu je odkaz.. http://kytary.cz/line6-spider-iii-210/8 ... :Line6:1:0 rad bych se vas zeptal na zkusenosti....popripade nazory i bez zkusenosti :D ....a tak.....diky za odpovedi....budu na ne cekat :wink:
IF YOU WANT PEACE....PREPARE FOR WAR!!!!666
CHILDREN OF BODOM!!!!
AMON AMARTH!!!
afektband

Re: Line6 spider3 210

Příspěvek od afektband »

JohanHeggII. píše:Zdarec....No toš naký ten mesic sem tu nebyl......no a zalibilo se mi kombo od Line6....tu je odkaz.. http://kytary.cz/line6-spider-iii-210/8 ... :Line6:1:0 rad bych se vas zeptal na zkusenosti....popripade nazory i bez zkusenosti :D ....a tak.....diky za odpovedi....budu na ne cekat :wink:
Line 6 jsou výborný třeba na nahrávání, nebo na doma na blbnutí, ale na živo, nebo do zkušebny bych bral radši něco jinýho.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
JohanHeggII.

aha.........já sem to prave chtel tak univerzalne vyuzivat.....jako treba ze bych to vzal aj na skolni akademii a tak....
CHILDREN OF BODOM!!!!
AMON AMARTH!!!
Demilich

Příspěvek od Demilich »

pařil jsem na to v hudebninách a mám podobný názor jako afekt. Je to sice fajn, umí toho asi dost, ale abych na tom nastavil nějaký fakt dobrý zvuk tak jsem tam s těma čudlema musel točit a už mě to fakt přestávalo bavit. Umí to plno imitací, ale nic originálního. Normální kombo za ty prachy by bylo dle mého lepší. Já asi půjdu do Crate FW120... :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
JohanHeggII.

Demilich píše:pařil jsem na to v hudebninách a mám podobný názor jako afekt. Je to sice fajn, umí toho asi dost, ale abych na tom nastavil nějaký fakt dobrý zvuk tak jsem tam s těma čudlema musel točit a už mě to fakt přestávalo bavit. Umí to plno imitací, ale nic originálního. Normální kombo za ty prachy by bylo dle mého lepší. Já asi půjdu do Crate FW120... :)
V jedné recenzi tam tomu sepsuly ty dva repraky ze pry nejhorsi celestion na ktere ten dotycny hral a taky ty tech spoustu zvuku a ze pry se v tom skoro nedalo vyznat....ten Crate FW1202 to byla moje druha varianta do ktere bych sel....este se rozmyslim...mozna najdu este neco jineho
CHILDREN OF BODOM!!!!
AMON AMARTH!!!
afektband

Příspěvek od afektband »

JohanHeggII. píše:
Demilich píše:pařil jsem na to v hudebninách a mám podobný názor jako afekt. Je to sice fajn, umí toho asi dost, ale abych na tom nastavil nějaký fakt dobrý zvuk tak jsem tam s těma čudlema musel točit a už mě to fakt přestávalo bavit. Umí to plno imitací, ale nic originálního. Normální kombo za ty prachy by bylo dle mého lepší. Já asi půjdu do Crate FW120... :)
V jedné recenzi tam tomu sepsuly ty dva repraky ze pry nejhorsi celestion na ktere ten dotycny hral a taky ty tech spoustu zvuku a ze pry se v tom skoro nedalo vyznat....ten Crate FW1202 to byla moje druha varianta do ktere bych sel....este se rozmyslim...mozna najdu este neco jineho
Já se taky přidávam na stranu crata. Má ho druhej kytarista (hlavu) a hrajeto celkem good.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

na 210 verzi jsem nehrál, ale jinak mě ten aparát moc nepřesvědčil - přesně jak řekli kluci, spousta funkcí a možností, ale na druhou stranu mi ten zvuk nepřišel a)ani trochu originální a b)to pro mě prostě nemělo koule, nevím jak to popsat,... určitě to znáte sami :D

každopádně ale kdybych nad ním strávil hodně času, asi bych si i našel zvuk, který by mě nějak oslovil
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
afektband

Příspěvek od afektband »

Dark Axel píše:na 210 verzi jsem nehrál, ale jinak mě ten aparát moc nepřesvědčil - přesně jak řekli kluci, spousta funkcí a možností, ale na druhou stranu mi ten zvuk nepřišel a)ani trochu originální a b)to pro mě prostě nemělo koule, nevím jak to popsat,... určitě to znáte sami :D

každopádně ale kdybych nad ním strávil hodně času, asi bych si i našel zvuk, který by mě nějak oslovil
Zvuk zas tak špatnej není, ale je to strašný šeptátko. Oproti jiným kombům se stejnýma watama je tohle nesrovnatelně tišší, hlavně kvůli nekvalitnímu repru.

Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ty repra zřejmě mohly za tu "vykastrovanost"

kdoví, co by s tím udělaly už jen nějaké dvě G12ky, nebo dokonce V30ky
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
JohanHeggII.

tedka sem se dival na ceny zesilovace+reprobox crate fw120 a vyjde to cele jenom na nakych 15litru....to si myslim ze je velmi dobra cena :)
CHILDREN OF BODOM!!!!
AMON AMARTH!!!
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Re: Line6 spider3 210

Příspěvek od turbo_MaCk »

afektband píše:Line 6 jsou výborný třeba na nahrávání, nebo na doma na blbnutí, ale na živo, nebo do zkušebny bych bral radši něco jinýho.
něco takovíhoto sem řekl o rolland cube a sesypali se na mě všici co to maj (dobře rád přeháním). No ale souhlas... Podle mě to je na blbnutí. JE to digitál a podlmě digitál má využití jen tam, kd má být izáznam digitální, takže pokud si naráváš CD, nebo MP3/něco an net. Ale na živou muzku je lepší analog (i tranzistor). Já osobě bych rači klasickej tranzistor než digitální simulaci (která je navíc ještě dražší).

BTW: Mě ty repráky přišli že sou jediný co an tom za něco stojí... Jestli ten zvuk právě nebyl tím preampem modulačním a ten borec to křivě nepřipsal reprákům... Ovem je to možnost, že já sem udělal přesně to opačný....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
JohanHeggII.

JohanHeggII. píše:tedka sem se dival na ceny zesilovace+reprobox crate fw120 a vyjde to cele jenom na nakych 15litru....to si myslim ze je velmi dobra cena :)
este lepsi cena jenom za 13244Kč..... 8)
CHILDREN OF BODOM!!!!
AMON AMARTH!!!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“