Jak nejlíp a stoprocentně chytnout vazbu....!!!?
Pravidla fóra
Jak nejlíp a stoprocentně chytnout vazbu....!!!?
????????? někdy ji chytnu někdy ne... 
jj přesně...říkáš, že chceš chytnout vazbu...a k čemu ti to je?James.v6 píše:Jak na co chci vazbit???Tom49 píše:a na co chceš vazbit![]()
Jako myslíš proč chci vazbit?
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
+ plno dalších blbůstek
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
je to dost využívanej jev, tak žádný "na co to chceš??"
je to dobrej bordel, prostě otoč gain a hlasitost nahoru a kytaru dej blízko repráku. Taky je dobrý jí různě natáčet a kroutit s ní...
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
Jojo, tak nějak, ale fakt hodně záleží na nastavení zvuku, gainu, zkreslení a tak.Disasterpiece píše:k delani bordelu>vohul apec a snimace strc pred reprak...
Funguje to tak, že zvuk z bedny ti znova rokmitává struny na kytaře, prostě takovej začarovaný kruh a nekončící zvuk.
Když dáš kytaru moc blízko k reprákům, můžou ti napískávat snímače a to je pak fakt o uši...
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Jak uz se tady reklo:
hlasitost, gain apod. na maximum di k reprakum a pak staci pustit sturny, kdyz to enzabere, tak jenom na prazdno ehce prejed, vetsinou se aspon jedna chyte...a kdyz ani to, tak zahraj umelej flazolet a di ke kombu, tam uz se to udrzi
hlasitost, gain apod. na maximum di k reprakum a pak staci pustit sturny, kdyz to enzabere, tak jenom na prazdno ehce prejed, vetsinou se aspon jedna chyte...a kdyz ani to, tak zahraj umelej flazolet a di ke kombu, tam uz se to udrzi
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
podle mě jsou způsoby volume a gain na max a nedejbože přes wah pedál hrozný, zní to potom šíleně, je to spíš na blití, pořádná a hlavně pěkně znějící vazba se dá vykouzlit lehce oktávama, nejlépe umělýma, je spoustu způsobů, jak nějákou pořádnou v sole udělat...a se singlama naopak tonovou clonu uplně stáhnout, potom to vazbí naopak rychleji, při hezky natavenym zvuku...ale nikdy se mi nepodařilo udělat pěknou vazbu na tranzistorovym zesilovači 
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Pravá vazba je, že vám pořád kmitaj struny proudem vzduchu od repráku. Když struny chytnete, měla by přestat, jestli to píská nebo hučí, tak máte nekvalitní snímače, stínění atd. To potom není vazba ale hnus.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
tak....ne že bych úplně neposlouchal...asi jsem se s tím setkal, ale...asi jsem si neuvědomil, že je to vazbaNero píše:Pán asi neposlouchá punk a grunge, co?Tom49 píše:aha...tak sry...s tímhle jsem se ještě nesetkal....No, já to taky neupotřebím, ale někdo jo...
EDIT: joooo už vím
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
+ plno dalších blbůstek
+ plno dalších blbůstek
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
flažoletama to de dobře no... přez ten wah ej to vostrý, ale dá se to regulovat šlapáním (taky volume potem samozřejmě)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.