Jinak muj oblibenec je QS8. Supper klaviatura a supper zvuk.
Na co hrajete?
Pravidla fóra
Asi tady mezi kytarami naseru, ale hraji na viz. podpis, ale teď se z nostalgie chci vrátit k solové kytaře a mít tady, abych si mohl semtam nějakou kytaru ke své produkci přihrát. Uvažuji o Yamaha, ale postupně mi to tu rozmlouvají 
Naposledy upravil(a) Goody dne 4.03.2008 3:12, celkem upraveno 1 x.
Alessis QS8, Yamaha SY99, Roland D10, Roland A30, Kawai K1, EMU E-5000, Yamaha MU100R (Moduly DX7,Vocalizer, VL), Roland MC50, Behringer Xenyx 1832FX, RME HDSP 9652, AEB 8/I, AEB 8/O, ADI-8 DS
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já je taky nevidímRagnar píše:Kua, akorát mě štve že ty obrázky nevidim, nevěděl by někdo proč?dusky píše:...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Tak u mě nastala zásadní změna. . Ze setu Cruiser By Crafter sem se posunul na komro Roland Cube 30X a kytara Cort EVL Z-4 BKS(paráááda). .Takže už sem konečně spokojen jen v nejbližší době dokoupím místo Digitechu RP-50 nějákej Digitech Death Metal nebo Metal Master. . Jěště nevím musím se časem nějak rozhodnout. . 
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

a aby sme nezatazovali forum mozes mi napisat na duski@aurius.sk
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele: