Ewa Farná Tour

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

Ewa Farná Tour

Příspěvek od brazdil.radek »

V dubnu začíná její Tour po celé ČR, nechystáte se tam někdo??? Ne že by byla moje nej zpěvačka, ale zpivAt umi a zajima me jestli to umi rozbalit a jestli zpiva na živi stejne dobře jako v klipech...njn, asi me ukamenujete ale docela si mi aji ona jako baba aji zpev libi :lol: možna aji zajdu na konciik...
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

kdyz jsem si precetl poprve ten nadpis , rekl jsem si ze si zni nekdo dela srandu , prece kdo by tam sel .. :D
jana
Kontaktovat uživatele:

Re: Ewa Farná Tour

Příspěvek od jana »

brazdil.radek píše:V dubnu začíná její Tour po celé ČR, nechystáte se tam někdo??? Ne že by byla moje nej zpěvačka, ale zpivAt umi a zajima me jestli to umi rozbalit a jestli zpiva na živi stejne dobře jako v klipech...njn, asi me ukamenujete ale docela si mi aji ona jako baba aji zpev libi :lol: možna aji zajdu na konciik...
prosím tě... pokud to chceš mít tady v kulturních akcích, tak přidej data a místa koncertů a patřičně uprav taky nadpis... díky
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

upřímě - myslím si, že tak jako ona umí spívat spousta lidí...dokonce hodně takový lidí i znám...do šoubyznisu se dostala pouze tak, že má bohatého tatínka...a když jsem viděl v telce rozhovor s ní, kde říkala: ,,Já jsem původně ani nechtěla zpívat, ale když mi to nabídli´´ :lol: :evil: :roll: :x :? prostě se mi udělalo špatně :roll:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Její babina bydlí v naší vesnici........ :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Ewa Farná, hlupa jak konvice varná.
(-místní přísloví)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“