Metallica - ONE

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
indy66
Kontaktovat uživatele:

Metallica - ONE

Příspěvek od indy66 »

nechápu o co jde v tomto klipu, protože moje angličtina neni nějak moc dobrá - teda aspon tady tomu nějak nerozmumim...tak kdyby mi to někdo tak jako vysvětlil byl bych zavázán :D :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=-j39ABZy ... re=related
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Ten klip sou útržky z scén z filmu Johnny Got His Gun (je tam popsaný děj filmu).

Tenhle film sem neviděl a ani nechi bo mě děsí a bez studu řeknu že se ho bojím. :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Měl jsem v ruce tu knihu... Tedy nejen měl v ruce, ale i četl... Je to fakt docela drsný...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Pro představu si zadejte na YT: Johnny Got His Gun je tam totiž celej...bojim :oops:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

co tak vím o ději a co jsem viděl ve videu mě docela odradilo... mám rád psychothrillery, Mlčení jehňátek je jeden z mých nejoblíbenějších filmů, ale na některé věci se fakt moc necítím

PS: zatím mě nejvíce odrovnalo zfilmované Americké psycho... z toho nemůžu ještě teĎ... četl to tu někdo?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

jako řikal sem si že to bude nějaký vostrý když sem viděl ten klip od metallicy...psychothrillery mě neberou takže se do toho nebudu pouštět, každopádně díky za vysvětlení 8) :idea:

PS:nečetl :lol:
Cliff

Příspěvek od Cliff »

tam jde o to, že mu granát utrhl nohy a ruce (myslím, že všechny) a on si přeje umřít jenže eutanazie ještě nebyla povolena takže bude do konce života žit na posteli.
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

a hlavne proc ho neusmrti taky je ten ze si o tu smrt nemuze rict, ma spaleny oblicej ci co takze nemuze mluvit...
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

No on si to přeje a ta sestra mu fakt jednou zacvakne svorkou hadičku s kyslíkem. Začne se cukat. Jenže tam vrthne oficír slečnu vyhodí a odjistí hadičku...:roll: (Chuligán hovadský)

Jan Kaplický 1937 - 2009
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

ja jsem tu knizku necet jen rikam co si pamatuju z referatu co mel kamos... btw velky fanda Metallicy
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
Cliff

Příspěvek od Cliff »

armi píše:a hlavne proc ho neusmrti taky je ten ze si o tu smrt nemuze rict, ma spaleny oblicej ci co takze nemuze mluvit...
on může mluvit...
Obrázek
Obrázek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

nemůže mluvit, proto sebou tak trhá - má to být morseovka, říká si myslím o smrt

ne? :roll:
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Dark Axel píše:nemůže mluvit, proto sebou tak trhá - má to být morseovka, říká si myslím o smrt

vždyť tam mluví mg...
Obrázek
Obrázek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

i po tom co tam leží jako trupík? nevšim sem si

edit: nedalo mi to a hledal jsem
Za první světové války se do nemocnice dostal americký voják, který byl zasažen dělostřeleckým granátem a přišel o ruce, nohy, sluch a většinu obličeje. Zbývající torzo je udržováno na živu za pomoci přístrojů. Za použití hlavy vyťukával morzeovou abecedou zprávy, kterými žádal, aby mu někdo pomohl opustit nemocnici nebo zemřít.
děj v kostce
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Cliff píše:
Dark Axel píše:nemůže mluvit, proto sebou tak trhá - má to být morseovka, říká si myslím o smrt

vždyť tam mluví mg...
Myslíš ty kecy co tam jsou? Vždyť to jsou vzpomínky a myšlenky, on tam do toho jenom škube hlavou

Jen k tématu: Mám rád thrilery a horrory, ale tenhle klip mě taky zaujal, ale toho filmu se taky radši stranim přeci jenom děj je i v tomhle klipu
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Oni tam o tom kecaj a ten rozhovor je takhle
o: Je to morzeovka
-: Co říká?
o: Zabíte mě
o: Pořád do kola
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

On nemůže mluvit, může pouze myslet... Ve filmu jsou jeho "proslovy" vlastně myšlenkami, v knize jsou taky pod přímou řečí jen myšlenkový pochody...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

stačí mi abych si tady četl o tom ději a naskakuje mi husí kůže :( ..... ted jsem mimochodeme četl knihu nebeští jezdci od Filipa Jánského, a tam právě se hlavnímu hrdinovi stane něco trchu podobnýho přijde o skoro celý obličej, je to celkem hustý jak se s tim vyrovnánvá a tak.celá kniha je zvláštně napsaná je to směs úvahy,líčení,vypravování a vlastně všude jsou řečnické otázky, i přes to se velice dobře čte - doporučuju :wink: :wink: :wink:
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“