Ledky na orientačních značkách

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Hanzbiker

Ledky na orientačních značkách

Příspěvek od Hanzbiker »

Chlapi nemáte ponětí kolik by to stálo kdybych si nechal dát ledky na bok krku...?U žádnýho kytaráře sem nesehnal odhad a docela by mě to zajímalo protože u některejch kytar bez zanček na hmatníku je to docela dobrý...:)
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Re: Ledky na orientačních značkách

Příspěvek od Caggan »

Hanzbiker píše:Chlapi nemáte ponětí kolik by to stálo kdybych si nechal dát ledky na bok krku...?U žádnýho kytaráře sem nesehnal odhad a docela by mě to zajímalo protože u některejch kytar bez zanček na hmatníku je to docela dobrý...:)
to myslis vazne? :-O

jako nacpat tam normalni svitici ledky napojeny do obvodu?? no panbuh nam pomahej
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

ježiš marja...Nevím jak to popsat měl to basák Limp Bizkit na hmatník a zářilo to jak rudolfův nos a bylo to docela dobrý tak by mě zajímalo jestli to tam de něják dodatečně přidělat...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

No, má to třeba Vai, ale nenechal bych si to dělat... Zbytečnej zásah do kytary, asi ne zrovna levnej, nevím, kdo by ti to udělal... A k čemu by ti to bylo... To si tam radši udělej čárky fixem a spíš si zafixuj do ruky, kde jaká poloha je...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

A navíc by to IMHO bylo už moc elektriky na jednu kytaru...:roll: a navíc to vypadá jak Bamboo Bistro :?.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

neznám ceny, ale bude to hodně mastný... vezmi si JAK MOC se do té kytary musí kvůli tomu vrtat
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Ledky nepotřebujou něják vysoký napětí na základce sme do ních pouštěli 12 V...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Napětí nepotřebujou, ale musíš tahat rozvody, a to, obzvláš na krku, asi nebude sranda...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Hanzbiker píše:Ledky nepotřebujou něják vysoký napětí na základce sme do ních pouštěli 12 V...
:lol: jsi komik. Nic ve zlým ale je potřeba zohlednit trochu víc faktorů než napětí. I kdyby jsi tam ledky měl tak když tam nedáš nějaké obyč ale něco silnějšího tak tě to bude oslňovat a to nemluvím o tom, že krmit to baterkama tak ti to nic nevydrží. :P
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

jo možná by šlo sehnat nějaky fosforovej papír ktery by moooooc zářil...... ale ledky? to bys tam mohl rovnou nacpat normalni zarovky, vyšlo by to nastejno, jen si představ co by obnášelo vykotlat tam dírky a jednu dllouhou diru na kabel ktere by to spojoval....... pokud byd to netahl nějak venkem coz by pri hrani nebylo zrovna prijemne.... to bys fakt moh kytaru pak vyhodit
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 15.11.2011 11:43, celkem upraveno 1 x.
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Tak sorry no mě tu hnedka nemusíte ukamenovat...Jen sem se chtěl zeptat jestli je to možný udělat jinak než že to mít rovnou hotový z výroby...a to s tím napětím sem akorát podotýkal na odbvěď někoho že by to bylo až moc na jednu kytaru...jako fakt se vám moc omlouvám za to že sem tady něco takovýho vypustil ale myslel sem že od toho to fórum je...ale asi sem se pletl... :roll:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

r0nn!e píše:Ten fosforovej papír je si myslim lepší řešení. Lepší než mít z kytary cedník. Nebo hraj s čelovkou ;)
Souhlas, fosforeckujici inlay by mohl byt fakt dobrej 8) Ale muselo by to ladit s kytarou.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 21.11.2011 16:56, celkem upraveno 2 x.
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

jo vys*at se na vás můžu a poslat vás do p*dele si ze mě dělat srandu se nedělá...taky bych se mohl rozbračet a žalovat mamince...a to by ste viděli rachot...:-D
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Hele, panove, klidek, sice vim, ze je to jen humor, ale chodi jsem i maly decka, tak zadny sprostatny :wink:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Demilich

Příspěvek od Demilich »

LoL takové haldy, že vám není hanba. Kdybych si uměl sundat hmatník tak už sem si to dávno udělal. Mohly by tam být klasické zakalené ledky (ty nejlevnější dvoumilimetrové v průměru) a ty by nikoho neoslňovaly. Kdyby tam dal třeba devítivoltovou baterku tak by mu vydržela zatraceně dlouho podle mě. Na jednu LEDku tak 3 Volty. Otázkou je, jak vést hmatníkem dráty. Musel by se vyfrézovat rovný žlábek po celé délce krku, aby se tam daly vést kablíky a muselo by se vykutit zapojení aby na každé bylo správné napěté plus mínus ty tři volty, což by asi muselo být nějaké sério-paralelní, takže by bohužel drátovina nebyla tak jednoduchá (pro vás asi)... Jinak je to velice lehká úprava a jediné o co de, je to sundání hmatníku a vyfrézování žlábku. Už jsem nad tím přemýšlel a bylo by to vklidu :P Ale chtělo by to mít aspoň trošku šikovné ručičky a trochu skillu v zapojování... Čést
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

demilich: když se to takhle řekne je to jednoduche, ale udělat žlábek v krku, a vykotlal do něj dirky abys tim presne provlekl tu ledku a zarove se kontakama trefil presne na misto kde potřebuješ....... to bych neviděl jako jednoduche

ty cos to tu zalozil(pardon ale nepamatuju si jmeno): ja sem te neukamenoval, pokud sis to tak vzal tak sorry, ale když nějakou věc povazuju za kravinu nebo za věc u ktere je velice mala pravděpodobnost ze se povede, tak mam snad pravo říct že je to blbost ne?
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Jo sorry, já myslel že ten žlábek by se yfrézoval do hmatníku ze strany jak je přilepený ke krku :-) a seshora to navrtat ty dírky. Jo, lehké by to nebylo samozřejmě, ale to jsem taky říkal :-)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Demilich píše:Jo sorry, já myslel že ten žlábek by se yfrézoval do hmatníku ze strany jak je přilepený ke krku :-) a seshora to navrtat ty dírky. Jo, lehké by to nebylo samozřejmě, ale to jsem taky říkal :-)
jo tak to jo, to by bylo jednodušší, ale tak esteticky by to moc pěkně nevypadalo...... a navic jeden špatny pohyd a mas po hmatniku
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“