Metallica
Metallica
Tak....Jdem se bavit o Metallice jak v dobrym tak špatnym.Pište na ně názory a vše co vás napadne! 
Život bez kytary a hudby neexistuje.........
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Já miluju Metallicu...jedny z prvních věcí, co jsem se na elektriku učil, byla Creeping Death od Metallicy (doteď jedna z mých nejoblíbenějších písniček).
s**e mě ten přelom, co přišel s loadem, ale i na těch albech se daly najít fajn věci (Hero of a day...), ovšem to co přišlo se St.Angerem už ani neberu vážně. NEvím, jestli je to tím, že Jason Newsted odešel a přišel ten mexikánský neandrtálec (který ani není slyšet), ale jsou to s****y.
Každopádně ty starší CD - Black Album, And justice for all..., Ride the lightening atd jsou pro mě prostě úplně úžasný materiál.
Metallicu poslouchám, učím se ji na kytaru (a umím toho hodně), ale byl bych rád, kdyby už zkončili.
s**e mě ten přelom, co přišel s loadem, ale i na těch albech se daly najít fajn věci (Hero of a day...), ovšem to co přišlo se St.Angerem už ani neberu vážně. NEvím, jestli je to tím, že Jason Newsted odešel a přišel ten mexikánský neandrtálec (který ani není slyšet), ale jsou to s****y.
Každopádně ty starší CD - Black Album, And justice for all..., Ride the lightening atd jsou pro mě prostě úplně úžasný materiál.
Metallicu poslouchám, učím se ji na kytaru (a umím toho hodně), ale byl bych rád, kdyby už zkončili.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
To je zajímavej názor....Jako mam taky radši ty starší.Na St. Anger sou některý zajímavý riffy.Taky se učim písničky od Metallicy.Slyšel si Die Die Die My Darling???Nejzajímavější na tom je že je to cover původně je to písnička od Misfits a ani to nikde nepíšou.Tu písničku maj na CD garage inc.? nebo days? přeně nevim..Ale je to zajímavý!
Jj já na to taky přišel nedávno......ale ta písnička Die Die Die my darling se mi víc líbí od nich než od MisfitsBraniik píše:Paja, ja som na to prisiel len nedavno, ale cely album Garage su len covere. Sice nepisu nazvy skupin od ktorych to prebraly, ale aspon tam davaju mena autorov jednotlivych skladieb.
Jo a co říkáte tomuhle???
http://www.youtube.com/watch?v=BwQni-_jWYE
Joey Jordison hraje s metallicou....Já Joeyho nemam rád mam radši Larse.
http://www.youtube.com/watch?v=BwQni-_jWYE
Joey Jordison hraje s metallicou....Já Joeyho nemam rád mam radši Larse.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
To je strašné video, co se týče Jamesova zpěvu 
Jinak to Joey hraje stejně jako lars...musel se hrozně nudit
podle mě je Joey lepší bubeník, než Ulrich, ale oba hrajou něco jinýho, tak těžko posuzovat
Garage jsou podle mě super...je tam pár fakt dobrých věcí, vlastně skoro všechny
Jinak to Joey hraje stejně jako lars...musel se hrozně nudit
Garage jsou podle mě super...je tam pár fakt dobrých věcí, vlastně skoro všechny
Jj na zpěv je to slabší..Ale Larse je prostě Lars.....Dark Axel píše:To je strašné video, co se týče Jamesova zpěvu
Jinak to Joey hraje stejně jako lars...musel se hrozně nuditpodle mě je Joey lepší bubeník, než Ulrich, ale oba hrajou něco jinýho, tak těžko posuzovat
-
MrDeathCZ
- Bandzone: http://bandzone.cz/targetattack
tady si dovolím oponovat....Lars Urlich je docela bicmen na prd....jako já miluji Metallicu ale spíš tu starší hlavně ...and Justice for All je paní album, ale Lars mě nikdy svoji hrou nenadchl, měl svoje stinné a světlé stránky ale jinak nic moc, připadne mi zhe by to odbouchal kde jakej Pepa....od té doby co s vyhodili Newsteda to uzh nemá koule....st.anger je v některých písničkách zajímavej, ale co sem slyšel je hrát s Robem tak to mi nějak nejde dohromady, metallica a funky basák děkuji nee
správnej krok Jamese a Kirka by byl kdyby se zbavili Roba a Larse a našli si jinýho basáka a bicmena....to by bylo docela zajímavý a určitě by to bylo trochem lepší
správnej krok Jamese a Kirka by byl kdyby se zbavili Roba a Larse a našli si jinýho basáka a bicmena....to by bylo docela zajímavý a určitě by to bylo trochem lepší
Jako mě se líbí jak bubnuje Lars...I když není nejlepší tak je pro mě 100krát příjemnější než Joey Jordison, můj názor.Robert je prej velkej talent ale nějak se k metallice nehodí.Hrál s Ozzy Osbornem mimo jiné.Viděliste Dokument o Metallice jak tam nahrávaj St. Anger???MrDeathCZ píše:tady si dovolím oponovat....Lars Urlich je docela bicmen na prd....jako já miluji Metallicu ale spíš tu starší hlavně ...and Justice for All je paní album, ale Lars mě nikdy svoji hrou nenadchl, měl svoje stinné a světlé stránky ale jinak nic moc, připadne mi zhe by to odbouchal kde jakej Pepa....od té doby co s vyhodili Newsteda to uzh nemá koule....st.anger je v některých písničkách zajímavej, ale co sem slyšel je hrát s Robem tak to mi nějak nejde dohromady, metallica a funky basák děkuji nee
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Robert je hlavně debil
Já ho nesnáším...na metallice jsem měl asi nejradši Hetfielda a Newsteda...Newsted je pryč a Hetfield je...ehm...zkažený (tím myslím styl hudby, jaký teď hrajou)
Nezastírám, že některé songy na St.Angeru jsou dobré...právě St.Anger je super písnička...ale ta Newstedova basa tam fakt chybí
Já ho nesnáším...na metallice jsem měl asi nejradši Hetfielda a Newsteda...Newsted je pryč a Hetfield je...ehm...zkažený (tím myslím styl hudby, jaký teď hrajou)
Nezastírám, že některé songy na St.Angeru jsou dobré...právě St.Anger je super písnička...ale ta Newstedova basa tam fakt chybí
Jj jako Metallica už není co to bylo.Když poslouchám Kill em All tak si říkám sakra to je fakt dobrý...Ale pak už to není ono.Líběj se vám balady který metallica za ty léta udělala??
- Jesper Strömblad
Tady bych si dovolil trochu oponovat, co se toho mexikánskýho neandrtálce týče... Rober je náhodou hodně dobrej... na St.Angeru se možná neprojevuje moc proto, že přišel v době, kdy to album bylo už vesměs kompletně nahraný....Dark Axel píše:Já miluju Metallicu...jedny z prvních věcí, co jsem se na elektriku učil, byla Creeping Death od Metallicy (doteď jedna z mých nejoblíbenějších písniček).
IN FLAMES
Ceremonial Oath, Dimension Zero, Hammerfall, Sinergy, Poltergeist
Ceremonial Oath, Dimension Zero, Hammerfall, Sinergy, Poltergeist
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Můj vzor to taky býval, než jsem si uvědomil, že vpodstaté každý metalový sólový kytarista zahraje to samé, co Kirk...
Docela chápu, když o něm Kerry King ze Slayer řekl, že je to nejpřeceňovanější metalový kytarista současnosti. každopádně melodické pomalé sólka v baladách umí vymyslet skvělé
Docela chápu, když o něm Kerry King ze Slayer řekl, že je to nejpřeceňovanější metalový kytarista současnosti. každopádně melodické pomalé sólka v baladách umí vymyslet skvělé
To jo nejdřív to byl pro mě fakt king, ale jak sem začal poslouchat víc věcí tak sem si uvědomil že jsou i mnohem lepší.Začal prej hrát v 19. , ale na sóla mu to fakt myslí.A na St. Angeru není ani jedno sólo - oni mu to zakázaliDark Axel píše:Můj vzor to taky býval, než jsem si uvědomil, že vpodstaté každý metalový sólový kytarista zahraje to samé, co Kirk...