zesilovací efekt na sola

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Já to četl, ale evidentně ne ti, co nabízeli tu možnost znova...

A i kdybych to nečetl, tak se nečil :wink: čtu tu každej příspěvek, takže jaski mám právo něco nezaregistrovat natolik, abych si to pamatoval déle...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Nero píše:Já to četl, ale evidentně ne ti, co nabízeli tu možnost znova...

A i kdybych to nečetl, tak se nečil :wink: čtu tu každej příspěvek, takže jaski mám právo něco nezaregistrovat natolik, abych si to pamatoval déle...
Mě nešlo o tebe ale třeba o Twisted Brothera :P. No nic...já když už sólo tak na krkovej :wink:. Prostě zpívá.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak to jo... S krkáčem souhlas... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Janick

Příspěvek od Janick »

Já mám ekvalizér od Bosse GE7 a jsem s nim spokojenej. Vytáhneš si hlasitost a ještě si upravíš frekvence. Myslim, že je to celkem dobrá věc.
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

ja bych byl pro ten ekvalizer spíš.....

ale uplně nejjednodušší je postelovat to na kytaře
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

já sóluju častěji na kobylce
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

nemate nejake postrehy na Seymour Duncan SFX01 Booster? popripade Dunlop MXR MC-401 (to ale jeste u nas nikde neni, jen u Thomanna jsem to videl). docela to zesileni ted resim kvuli blizicimu se vystupovani, kde bych se nechtel spolehat na zvukare.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

mam ten SD SFX-1 a používam ho právě jenom na sóla na zkresleným kanálu, na čistej to nepouštím, protože to na stejný nastavení šíleně nakopne a zkreslí. Nakopává to od 6 do 25dB, což je čistým kanálu šílenej skok, ale na zkreslený lampě je to zase potřeba. Takže jestli nehraješ nějakou pilu, jakože asi nehraješ, tak ti to bude nanic - raději equalizér.

TurboMack má (měl, nebo se možná pletu) MXR MicroAmp, takže ti snad poreferuje. SD má oproti MXR přepínač na zvýraznění nižších frekvencí, jinak je to v bledě modrým to samý.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

mám mxr... zvedá to hlasitost a tím i zkreslení co máš na aparatůře, co víc říct? Já to bral hlavně protože to nemělo ten přepínač... chtěl sem co nejjednodušší
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

o Turbovi samosebou vim :-) kdysi jsme se o tom tusim i bavili po ICQ. no uvidime. jeste bych chtel se neco dozvedet o tom MXR MC-401, ale to asi moc nepude, kdyz se u nas neprodava.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

framikoin píše:o Turbovi samosebou vim :-) kdysi jsme se o tom tusim i bavili po ICQ. no uvidime. jeste bych chtel se neco dozvedet o tom MXR MC-401, ale to asi moc nepude, kdyz se u nas neprodava.
jo rozebírali sme to 8) Ten nůj de dost do vejšek, nebo spíš prostě není filtrovanej.... Já bych to nijak zvlášť nehrotil... Oba sou kvalitní, oba TB. BUďto je vyzkoušej, nebo vem ten kterej tě víc zaujme papírově. Tady je to taaak subjektivní že to vůbec není objektivní :lol:
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“