bici pro zacatek

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
white22
Kontaktovat uživatele:

bici pro zacatek

Příspěvek od white22 »

http://hudba.i-bazar.cz/bici-nastroje/b ... va-5000kc/
co si myslite o techle bicích...postaci mi na zacatek?? :wink:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ty NRG se tu furt toci po bazarech, asi to nebude zadna slava. Ale pokud nesezenes levneji Amatky (daji se sehnat i za 2500! ale musis mit stigro), tak proc ne... Plechy si kup nejaky jety Amati a budto te to prestane bavit, prodas to a tolik neprodelas, nebo te to bavit nerpestane, prodas to a koupis si nejaky poradny bici - a v te dobe uz budes vedet, co chces :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Já sice nějaký extra bubeník bubnuju velmi zřídka ale řekl bych že za tu cenu se určitě podívej na bazar seženeš tam mnoohem slušnější kousky než je totok :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Marko007 píše:Já sice nějaký extra bubeník bubnuju velmi zřídka ale řekl bych že za tu cenu se určitě podívej na bazar seženeš tam mnoohem slušnější kousky než je totok :wink:
Za 5 tisic slusny bici nesezenes ;) Za takovych 8-9K by se daly koupit jety Sonor Foce 50x nebo levnejsi Basix, ale cokoli levnejsiho bude znit jako sh*t kazdopadne...
Somnus Aeternus
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Musim se pochlubit. My teď koupili amatky za 2K i komplet hardware + cinely. Ale to asi bylo stesti no.
pehve

Příspěvek od pehve »

Ragnar píše:Musim se pochlubit. My teď koupili amatky za 2K i komplet hardware + cinely. Ale to asi bylo stesti no.
ani ne je toho spousty a pro zač bych se toho nebál. pospravit, nový blány a dotoho :wink:
Rockchild

Příspěvek od Rockchild »

za 5.ooo bych urcite nekupoval první, co mi prijde pod ruku.. podíval bych se po internetovejch bazarech a zasel bych na brigádu:D ne, proste mrkni, co, kde, jak, proc, protoze se za ty prachy daj sehnat hodně slušný amátky, mno a ty jsou bych rekl pro zacatek nejlepsi... lidi na ne uz asi za svou dobu hrani (tech amatek) dali nejaky lepsi blany, zatimco na tech NRG predpokladej, ze budou typicky tovarni plasty a to mi ver, na to se neda hrat.....
Sonor Smart Force double kick set Brushed Copper ( 2x22"/10"/12"/13"/14"/16"/14"snare)
el.kytara: Harley Benton LP Progressive line, Randall RD1H, homemade 2x10" Celestion box. Ibanez Talman, baskytara Cort Action, Alesis IO 26
pehve

Příspěvek od pehve »

vcera jsem dovezl kámošovi amati r.v.1983 (asi z pozustalosti) zakl. sada BD22",2xTT,FT vše buk, SD 14"mosaz, plechy- hh,r,2x cr orig. + gong china a spl (cildoše) v dřevěným kufru se středovým uchycením :shock: žádná hadrárna, vše osazený remo ambassador,nevyklepaný v kvalitních obalech na míru, HW neomlácenej neoprýskanej jedinej závit nestrženej zabalený samostatně, mraky paliček. Dál mě ta paní prosila jestli bych si odvezl ještě další nějaký ty krámy ze sklepa což byly sportovní brašny s použitým (nezničeným) HW asi 50 kg + montertašku se vším možným vercajkem a náhradními díly plus 6 dalších okovaných korpusů různé barvy, vše buk. Jo a pakl not, ten jsem dostal jako bonus :D . Holt když něco zavazí v paneláku musel jsem přeci pomoct :wink: Pův.cenu z inzerátu 3900 jsem ukecal na 3k jako že je těch krámů fakt moc. No byl toho plnej vlek.... Takže sledovat inzeráty a když se ozve nemuzikant slibující při rychlým jednání slevu tak to může být zajímavějží než v bazíku 8)
Bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bill »

mrkni se na sferabubeniku.info nebo hudebnibazar.cz
tam toho najdes doufam hafo...stare amatky jdou porad na odbyt a pokud muzu doporucit tak si opravdu ty amatky kup.Je to takovy cesky bubenicky kult a snad kazdemu dnesnimu bubenikovi tyhle stroje prosly pod rukama...navic za to das par penez a kdyz zjistis ze te to po pul roku prestane bavit tak si je za ty penize muzes klidne povesit na stenu ... ja mel na zacatku taky amatky a """SPOKOJENOST""" .Na nauceni super.Doporucuju
roZSpi

Příspěvek od roZSpi »

Pehve sry ale zksuim to jeste tady,treba nekdo helpne ;)
Lidi prosim chci zacit hrat na bici a potreboval bych vybrat bici do patnacti tisic i s cinelama. Takze co myslite je lepsi kdysh jsem zacatecnik priplatit si za SONORY u kterejch nejsou cinely?...
kód:
http://kytary.cz/sonor-force-507-stage- ... 77:0:0:1:0

nebo ty basix u kterejch sou cinely
kód:
http://kytary.cz/basix-bici-sada-dynami ... 77:0:0:1:0

a sou levnejsi? a nebo treba
kód:
http://kytary.cz/ludwig-accent-cs-combo ... 77:0:0:1:0
ty ludwigy a dokoupit cinely?... prosim rada... a naka at ji porozumim, a neslysim at si koupim naky z druhy ruky... Wink dik,

NEBO UPLNE JINY?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

V nove zkusebne ma bici jina kapela a ma Basix, mozna to bude naladenim bubnu atd., kazdopadne mi ty Basixy prijdou, ze hrajou celkove lip nez nase Sonory 507ky. Problem je v tom, ze nevim, jaky Basixy to presne jsou, zkusim to co nejdriv zjistit.

A ted koukam, ze ty Basixy jsou Dynamic, to IMHO dela nejaka jina fabrika a ted to prevzal Basix, neveril bych tomu. Bici i s cinelama za 8K budou kvalitativne nekde na urovni Staggu, lepsi bici proste nejdou prodavat takhle za levno...
Somnus Aeternus
roZSpi

Příspěvek od roZSpi »

Wohma píše:V nove zkusebne ma bici jina kapela a ma Basix, mozna to bude naladenim bubnu atd., kazdopadne mi ty Basixy prijdou, ze hrajou celkove lip nez nase Sonory 507ky. Problem je v tom, ze nevim, jaky Basixy to presne jsou, zkusim to co nejdriv zjistit.

A ted koukam, ze ty Basixy jsou Dynamic, to IMHO dela nejaka jina fabrika a ted to prevzal Basix, neveril bych tomu. Bici i s cinelama za 8K budou kvalitativne nekde na urovni Staggu, lepsi bici proste nejdou prodavat takhle za levno...
Takze mylsis treba t sonory a koupit cinely?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Reknu ti to takhle:
Kdyz koupis Sonor 507, urcite neprohloupis. Za ty penize hrajou pekne a maloktery bici muzou konkurovat.
O Ludwigu vim akorat to, ze jejich vyssi rady jsou slusny, ale o te nejnizsi rade nevim vubec nic.
Ten Basix je silne podezrelej, uz jenom kvuli tomu, ze i s cinelama stoji min nez ostatni. Navic to neni podepsany Basix, takze to bude nejaka bokovka, neverim tomu.
Somnus Aeternus
roZSpi

Příspěvek od roZSpi »

Wohma píše:Reknu ti to takhle:
Kdyz koupis Sonor 507, urcite neprohloupis. Za ty penize hrajou pekne a maloktery bici muzou konkurovat.
O Ludwigu vim akorat to, ze jejich vyssi rady jsou slusny, ale o te nejnizsi rade nevim vubec nic.
Ten Basix je silne podezrelej, uz jenom kvuli tomu, ze i s cinelama stoji min nez ostatni. Navic to neni podepsany Basix, takze to bude nejaka bokovka, neverim tomu.
ok pujdu teda do sonoru... ale jeste jaky cinely?... naky levny ale aby to byla kvalitka... chci hrat punk-rock (pop-punk) mohl bys naky doporucit ale aby to s bicima sonor nebylo moc pres tech patnact
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Zkus se podivat u Paiste... A rozhodne si procti sferu bubeniku, tam ti poradi vic lidi a hlavne kompetentnejsi ;)
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

oheldně činelů zkus Paiste řadu 505, zvuk je podle mě dost univerzální a používají je i někteří profíci :-) jak jsem do nich mlátil já, měl jsem dobrý pocit - hlavně ride se mi moc líbil. nemám zkušenosti s jejich hajtkama, tak ohledně hajtky ti moc neporadím, nemůžu si totiž vzpomenout, co má bicák za hajtku :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pehve

Příspěvek od pehve »

Paiste bych doporučil každopádně už pro ostřejší rockovější zvuk. 505tky se už nevyrábí takže pouze z druhé ruky. U plechů platí dvojnásob že to musíš slyšet, tak okouknout ve kšeftě a potom shánět, nejlépe slušně jetý. Ty sady do 5k bych vynechal nebo pouze do zkušky, na ven jsou slabý. Osobně bych to sháněl kus po kusu, když už sety tak od PST 5 a vejš. Na plechách nešetřit.
Jinak ty sonory jsou v týhle kat. asi to nejmenší zlo...
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Jak uz jsem ti jednou psal, zkus se podívat na Basix Concept řadu, je toto samé jako Customy (ty za 14 tacu), akorat stoji cca 11 litru, daji se sehnat i levneji, jo a nezapomeň že pravděpodobně u většiny bicích budeš muset dokoupit jeden stojan na činel, abys tam nacpal standard hajtku, crash a ride.

a plechy, urřitě stojí za to se podívat na meinly, jsou to dobré činely, akorát ne moc známé, jinak, záleží na tobě, jinak je to na tobě které se ti líbí, na rock bych ale asi vynechal istanbuly

já mám zildjiany, kombinaci řad ZHT a ZXT(13" hihat, 20" ride, 18" crash, 18" china, 10" splash,) + jeden scrimitar (Avedis) 16"(nebo možná 17") crash, ale to počítej tak aspoň 15 hadrů za takovou sestavu.

Jinak slušné bronzové činely pro začátečníka HH+Cr+Rd se dají okolo 5ky pořídit
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bill »

Wohma píše:V nove zkusebne ma bici jina kapela a ma Basix, mozna to bude naladenim bubnu atd., kazdopadne mi ty Basixy prijdou, ze hrajou celkove lip nez nase Sonory 507ky. Problem je v tom, ze nevim, jaky Basixy to presne jsou, zkusim to co nejdriv zjistit.

Ono je to taky hodne o tom co tam ma natahle za blany , jak je ma vytahane apod.
Co bych doporucil ja je urcite si nekupovat za ty penize nove bici , pokud mas teda opravdu tech 15,- ale spis se mrknout po nejakych starsich vcetne cinelu.Za 15 koupis v pohode set i s cinelama , takze tak bych to delal ja .
Jinak uz par let hraju a zatim jsem si jeste nikdy nekoupil nove bici , to neni jako s autem :-) kdyz jsou ve slusnem stavu tak vydrzi jeste dlooouho.Za ty penize bych mozna doporucil Tama Rockstar.Kdysi jsem na ne hraval a maji krasny zvuk , pokud maji dobre blany a nemusis se s nema i stydet vylezt nekam pred lidi , pak-li ze se to do takove miry naucis :-D Hodne stesti pri vybirani
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“