Šedé náměstí - Gympl

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
japetrja
Kontaktovat uživatele:

Šedé náměstí - Gympl

Příspěvek od japetrja »

Ahoooj všem...
Určitě jste většina z vám viděli film Gympl... tak si určitě vybavíte (alespon pro mě) naprosto luxusní song... je to ten jedinej kytarovej a hraje ho tam na kytaru Matonoha
Pro jistotu jsem vám to ještě upnul:
http://uloz.to/224562/09-tomasmatonoha-sedenamesti.mp3

Chtěl bych na to nákým způsobem sehnat akordy či taby nebo něco... co by mi pomohlo si tu písničku zahrát
Všem díky za snahu;-)
pehve

Příspěvek od pehve »

jednoduchej rozklad:
xx0230/%/x3x010/x3x030/3xx030/3xx033/xx0230/%/ takže kostra Dmi/C/G a jejich obměny, konec Ddur xx0232 sory nechce se mi tabovat tohle pochopíš
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

A nevíte někdo jak se hraje ten zelený list? Mě to přišlo jako dost originální a chtěl bych to zahrát tak jako autor :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Akcarmo, vezmi do ruky kytaru, pokud možno na obrácenou stranu, než ji držíš normálně, zavři oči a náhodně plácni prsty někam k nultýmu pražci. Pak smíš oči otevřít a volnou rukou začneš mlátit přes struny nahoru dolu...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
japetrja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od japetrja »

jj nák tak by to mohlo bejt... já jsem se nad tím taky pak zaposlouchal a to D, C, G jsem tam taky vykoumal :D
ještě potřebuju trošku vypilovat tu pravou ruku... něco jsem tak už trošku vymyslel ale pořád to není vono...
no a pak už zbejvá jenom někde splašit text... moc se mi to nechce přepisovat :lol:
pehve

Příspěvek od pehve »

japetrja píše:jj nák tak by to mohlo bejt... já jsem se nad tím taky pak zaposlouchal a to D, C, G jsem tam taky vykoumal :D
ještě potřebuju trošku vypilovat tu pravou ruku... něco jsem tak už trošku vymyslel ale pořád to není vono...
no a pak už zbejvá jenom někde splašit text... moc se mi to nechce přepisovat :lol:
pravá ruka je čitelná tak pomalu a půjde to
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“