Ahoj Lidi,
tak jsem nakonec od 7dmi od rána do 8mi do večera strávil na dílně a byla to podstatně větší drbačka než jsem čekal, ale nakonec jsem byl velmi spokojený. Jak už jsem uváděl kromě zad nemám v celém boxu ani jeden šroub. Vše pěkně lepené a kolíkované, což je na detailu z boku dobře vidět.
Chtěl jsem původně dělat postupové fotky (jako takový trochu návod), ale bohužel jsem nechal foťák doma

... což mě dost mrzí. Takže vidíte pouze výsledek.
Nazávěr jen říct. Rozmyslete si co děláte. Bez alespoň hoby nářadí to nemá cenu, jen vyhodíte prachy za matroš do koše.
Seznam nářadí co jsem použil: formátovací pila, horní frézka (kruhy), aku (vrtání), 10 truhlářských svěrek (lepení a kolíkování), pilníky (srážení hran a kolíků), přímočará pila (otvory na madla), kladívko, gumová palička
dále jsem spotřeboval 2 tuby lepidla na dřevo hřebíky a nýty v tubě, půlku lepidla na kolíky (vypadá jako herkules), asi 40 kolíků, a málem i moje nervy ...
Rozvrh času:
2 hodiny - naformátování, popsání
2 hodiny - frézování děr s fintou sololak a kolík na přesný kruh
1 hodiny - sestavení boků dohromady, skolíkování a sesvěrkování
1 hodina - schnutí, řezání trámků na 20x20 a 30x20
1 hodina - stavba čelního rámu a kolíkování
1 hodina - vlepení desek s otvory na repra sesvěrkování, skolíkování
2 hodiny - vlepování a kolíkování zbytku vnitřního rámu, fakt sranda
1 hodina - navrtání zad
2 hodiny - hrubý pilník, jemný pilník, jemný smyrek, houbyčka a dost trpělivosti, takže hrany
a tady se můžete mrknout na fotečky:
http://89.185.253.100/osobni/
detaily a vysvětlení postupu či cokoliv na požádání není problém
Na závěr ještě dotaz, jakej je zvukovej rozdíl mezi repry V30 16ohmů a 8ohmů, teď jsem se někde dočetl, že nehrají stejně.
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka

Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy