Zhodnocení "sestavy"-EPIPHONE SG G400, VOX Valvetr

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Už mám dávno RG321 ale dobrý :P
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

kazda nova kytara ktera je drazsi nez ta puvodni na ktery clovek zacina je vzdycky UZASNA a SKVELA a NEJLEPSI a clovekby ji za nic nevymenil, atd atd atd.....

... az do doby, nez prijde na par chybicek a nedostatku a nez si zahraje anebo uslysi vedle te svoji uzasne kytary hrat nejakou normalni, lepsi kytaru ... :lol: :lol: :lol:

ale necham toho, nebudu ti kazit radost z nove kytary... ta radost a ten pocit je na tom vzdycky to nejlepsi, cloveka to motivuje a inspiruje ke hrani a cviceni....
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

petrpeter píše:kazda nova kytara ktera je drazsi nez ta puvodni na ktery clovek zacina je vzdycky UZASNA a SKVELA a NEJLEPSI a clovekby ji za nic nevymenil, atd atd atd.....
... az do doby, nez prijde na par chybicek a nedostatku a nez si zahraje anebo uslysi vedle te svoji uzasne kytary hrat nejakou normalni, lepsi kytaru ... :lol: :lol: :lol:
Škoda, že u mě to opojení trvalo "jen" čtrnáct dní (vánoční prázdniny)...
Die Hard or Die Home
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Me uz to "opojeni" nejak uplne preslo..... ja uz jsem asi tak trochu prekytarovanej.... :)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“