Törr
Törr
Co říkáte na tuhle českou blackmetalovou legendu? Je to moje nejoblíbenější kapela. Ota Hereš byl můj vzor už od malička 
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Vlasta Henych ted prodava neco vedle na bazaru
Torri jsou v pohode, ta muzika ma koule a i kdyz to neni nic objevnyho, rad si je poslechnu treba na festaku nebo tak.
btw, nevim, nakolik jsou blackmetalovi, ale o tom se tu hadat nehodlam
btw, nevim, nakolik jsou blackmetalovi, ale o tom se tu hadat nehodlam
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, Torr si prošli celkem zajímavym hudebnim vývojem, dokonce na Tanci Sv. Víta to bylo hodně industry, Torritorium je zas hodně thrash, jak který období, no. 
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
My s nima budem mít 26. koncert, tak kdyžtak poreferuju. Moc jsem od nich neslyšel, tak jsem zvědavej.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Torr jsou skvělý, hlavně ty starý cdčka.Jmenovitě Kladivo na čarodějnice a Witchhammer.Texty jako "vvyhoníme čuráky, do vody svěcený" anebo "od rána do večera by ho tam mít chtěla" jsou promakaný. Je to moje nejoblíbenější česká kapela.Jinak OTOvi jsem řekl čau, když u nás v JIRKOVĚ hrál na narozkách jednoho takovýho bohatšího týpka, kámoš co mu děla bicmana mě dostal do zákulisí a tak jsem na něj čuměl jak ladí kytaru pul metru od něj.Uplně v klidu jsem mohl udělat atentát
.Těším se na květen, bude mít znova narozky, tak jsem zvědavej koho pozve tentokrát!!!
ty texty musej bejt fakt promakanýgazosh píše:Torr jsou skvělý, hlavně ty starý cdčka.Jmenovitě Kladivo na čarodějnice a Witchhammer.Texty jako "vvyhoníme čuráky, do vody svěcený" anebo "od rána do večera by ho tam mít chtěla" jsou promakaný. Je to moje nejoblíbenější česká kapela.Jinak OTOvi jsem řekl čau, když u nás v JIRKOVĚ hrál na narozkách jednoho takovýho bohatšího týpka, kámoš co mu děla bicmana mě dostal do zákulisí a tak jsem na něj čuměl jak ladí kytaru pul metru od něj.Uplně v klidu jsem mohl udělat atentát.Těším se na květen, bude mít znova narozky, tak jsem zvědavej koho pozve tentokrát!!!