Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
r0nn!e píše:Spíš kdo chtěl zasouvat konektory nee?
uzavřeme to, nebo se to tu ještě zvrhne
mě se líbí Véčka a LP a SG...kámoš má Epi SG a hraje se mi na ni velmi dobře, jen mi vadí že padá na hlavu, ale to většina véček taky
Já bych se vrátil k hodnocení tvaru kytar, už se to tady fakt přeneslo do jiné roviny. Ale zkuste pro tohle téma založit nový topic. Myslím, že komentářů bude víc než dost.
Mě se hodně líbí LPčka a z části i kvuli tomu, že mám jedno doma a dobře se mi na něj hraje. No a pak jenom podle tvaru se mi líbí SGčka, Jaguary a Telecastery. To jsou podle mě takové fakt "old school" kytarové tvary. Ale bohužel jsem měl možnost zahrát si jenom na to LP a Stratocaster, takže nevím jak tyhle tvary sedí do ruk a jak hrají.
Strat!!! Strat!!!! Strat je nádherný!!!!! K mýmu Shittensonu Stratocasteru mi přibude za chvíli jinej Strat no a snad bude na rozdíl od Shittensonu i hratelnej a s tim si vydělám balík a za ty prachy si koupím nějakýho Hárd a hevy Superstrata no jo, těším se na něj
Strata mam a mam ho rád, ale jinak u mě kraluje SG (TRD s klasickym nebo White se zlatym hardwarem) a Explorery, a ten tvar Jolany Superstar - nevim jak to pojmenovat, takový pseudo SG... Každá kytara je svym způsobem krásná, každá má duši, a je jedno jestli jde o DiMavery za 1500 nebo o PRS za 200 000, pořád je to nástroj...
elektrika Stagg S402-BK/kombo Stagg GA 20
+ ak. jumbo Adonis, moje první