tak aby mi to neroztrhalo kombo...jinak spokojenost?Sleep píše:No tak ja tuhle kejtru mam, a rek bych ze to neni kytara s basovym zvukem, ale basovkano ja uz mam to Rmko custom na svym stratovi...jen me zajimalo jestli se to do te LP bude hodit a co z toho vyleze...LP jsou prej basovejsi kytary(aspon tak mi to bylo receno)kdyz tam hrabnu Ecko tak se trepe celej barak vcetne komba, vetne okenic, vcetne urny s babuskou
no mozna to trosku ovlivnuji experimentalni extra tluste struny
vyber kytary..... nové LP
Pravidla fóra
Kdyz to tak vezmu, kytara dobra, hezkej zvuk, mozna trosicku drnkot strun o prazce ale nijak zvlast, vizualne vypada fakt hezky, zpracovani trosku horsi je tam videt ze to neni džipsnm4ro píše:tak aby mi to neroztrhalo kombo...jinak spokojenost?Sleep píše:No tak ja tuhle kejtru mam, a rek bych ze to neni kytara s basovym zvukem, ale basovkano ja uz mam to Rmko custom na svym stratovi...jen me zajimalo jestli se to do te LP bude hodit a co z toho vyleze...LP jsou prej basovejsi kytary(aspon tak mi to bylo receno)kdyz tam hrabnu Ecko tak se trepe celej barak vcetne komba, vetne okenic, vcetne urny s babuskou
no mozna to trosku ovlivnuji experimentalni extra tluste struny
Kytara:Behringer StratoCaster --> Fokus H, Les Paul Standart2
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
Kombo:Behringer AC 108 --> Crate FW65
Efekty:Digitech RP80 -->
Kabel: Stagg+MadeInChina
Trsadla: Dunlop
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No v Ově se nevyzbám ale Dark Axel jo...dokonce si tam BaCHa kupoval, věřím že až přijde, tak ti to řeknem4ro píše:jeden typek ( prodavac ) mi doporucoval taky Bacha....kde to jde v Ostravě koupit?samozrejme budu vybirat i z fokusek ale musim si toho ohmatat vicJoey píše:Nemluv, BaCH je na tom úplně stejně.r0nn!e píše:Jedině Fokuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus..... Fokuuuuuuuuuuuuuuuuus.... neprohloupíš....
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
to si cejo..ale epina za 15 tacu je nekdy srovnatelna z gibsonem za 40 tacum4ro píše:je to pro me obrovske dilema:) jeden borec v hudebninach mi rikal ze ty LP od BaChu jsou nekdy i lepsi nez epiphone za 15 tacu....ze mam spis jit do toho BaChu....dileeema...r0nn!e píše:Vypadá hoooodně dobře.... jestli máš $$$ tak směle do ní.... po osahání Fokusek
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Myslis ze nekde nečnajdes neakou dobrou epinu..fakt luxusni...myslim si ze ty rozdily ve zvuku sou uz nepoznatelne.....framikoin píše:docela pochybuju, ze muzes najit srovnatelnou Epinu s Gibsonem. pokud tomu trochu rozumis, urcite najdes rozdil. kdyby tam nebyl rozdil, tak by byl Gibson sam proti sobe.
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
aha, tady se čeká na mě 
na nábřeží v Braunsoundu
poblíž Sýkorova mostu. když jsem tam bacha kupoval, měli tam tak těch 7 kusů, jak jsem psal Joeymu, teĎ jsem tam byl jen na skok kvůli servisu akustiky, na elektriky jsem kouknout nešel, tak envím
každopádně řekněme že jdeš přes most z moravské do slezské ostravy, tak se koukej doprava na tu odbočku na nábřeží, na zábradlí tam visí ukazatel "Hudební nástroje" myslím že 50m, nebo tak... to už najdeš
na nábřeží v Braunsoundu
každopádně řekněme že jdeš přes most z moravské do slezské ostravy, tak se koukej doprava na tu odbočku na nábřeží, na zábradlí tam visí ukazatel "Hudební nástroje" myslím že 50m, nebo tak... to už najdeš
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"