vyber kytary..... nové LP

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

Braunsound je ve stejném baráku jak klub Prostor-Tančírna:)

Tady je mapa http://www.prostor-tancirna.net/index.php?a1=3
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
m4ro

Příspěvek od m4ro »

diky pratele:)
michalp

Příspěvek od michalp »

m4ro píše:Divam se na toho BaCha...
http://www.bachmusik.com/p938/bach-pl-03-tbk/
co rikate?
presne tuhle jsem zkousel v jednom obchode... no musim rict ze hodne povedeny kousek... BaCH dela kytary celkem kvalitni a ani ty snimace nejsou k zahozeni (taky si je sam vyrabi)... ve srovnani s fokusem je rozhodne BaCH lepsi (srovnaval jsem sveho BaCHa s fokusem od kolegy a i on uznal ze BaCH je kvalitnejsi co se zpracovani tyce (zvukove to zavisi na snimacich), a prodavac v hudebninach mi tohle potvrdil... fokus sel posledni dobou s kvalitou dolu...)
BaCH Les Paul Standart (R.M. Pickup AlNiCo II Neck + AlNiCo Custom)
Ernie Ball
Fender Frontman 15R
Boss GT-10
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

michalp píše:
m4ro píše:Divam se na toho BaCha...
http://www.bachmusik.com/p938/bach-pl-03-tbk/
co rikate?
presne tuhle jsem zkousel v jednom obchode... no musim rict ze hodne povedeny kousek... BaCH dela kytary celkem kvalitni a ani ty snimace nejsou k zahozeni (taky si je sam vyrabi)... ve srovnani s fokusem je rozhodne BaCH lepsi (srovnaval jsem sveho BaCHa s fokusem od kolegy a i on uznal ze BaCH je kvalitnejsi co se zpracovani tyce (zvukove to zavisi na snimacich), a prodavac v hudebninach mi tohle potvrdil... fokus sel posledni dobou s kvalitou dolu...)
Já bych řekl že je to kus od kusu třeba ty vaše dvě kytary, BaCH lepší než Fokus ale řekl bych že je to u jiných kytar i naopak :wink:. IMHO sou ty značky úplně stejně :wink:.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
michalp

Příspěvek od michalp »

urcite bude zalezet na kusu od kusu... u levnych znacek je to tak vzdycky ale rek bych ze u bachu je ten vyskyt slabsich kusu mensi... zatim jsem neslysel moc kritiky na stranu bachu...
BaCH Les Paul Standart (R.M. Pickup AlNiCo II Neck + AlNiCo Custom)
Ernie Ball
Fender Frontman 15R
Boss GT-10
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

michalp píše:urcite bude zalezet na kusu od kusu... u levnych znacek je to tak vzdycky ale rek bych ze u bachu je ten vyskyt slabsich kusu mensi... zatim jsem neslysel moc kritiky na stranu bachu...
Já jo, od samotného zaměstanance BaCHu :). Ale co bych nechtěl tak je shazovat jednu z těhle dvou značek. Kdybych chtěl kopii Gibsonu tak du do jedné z nich :). (Spíš do BaCHu kvůli věrnějším hlavám).
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 23.11.2011 10:38, celkem upraveno 2 x.
m4ro

Příspěvek od m4ro »

aaa uz sem se rozhodl...asi pujdu do toho bacha...jen si to vyzkouset...zase byla predtim myslenka cort....ale prece jen tvar LP zvitezil...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

m4ro píše:aaa uz sem se rozhodl...asi pujdu do toho bacha...jen si to vyzkouset...zase byla predtim myslenka cort....ale prece jen tvar LP zvitezil...
Yea!!! Oldschool never dies!!! :wink: Jinak pak napiš jak je na tom tvůj model. :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
m4ro

Příspěvek od m4ro »

jj Urcite!:) Diky vam vsem za rady:) Ve stredu se chystam do Ovy tak snad skoncim tam kde skoncit chci (LP) :)) jen mi furt vrtaj hlavou nektere prispevky o BaChu ze se jim deformuji krky a loupe lak z HW ?!
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

m4ro píše:jj Urcite!:) Diky vam vsem za rady:) Ve stredu se chystam do Ovy tak snad skoncim tam kde skoncit chci (LP) :)) jen mi furt vrtaj hlavou nektere prispevky o BaChu ze se jim deformuji krky a loupe lak z HW ?!
HW je postříbřený to je fakt...takže to časem slízá...ale to se dá čekat ale že se doformují krky??? U toho LP je malá pravděpodobnost bo to sou už "dražší" kytary...takže bych se toho nebál. Je rozdíl BaCH strat za 3K a BaCH LP za 7K :wink:.

Jan Kaplický 1937 - 2009
m4ro

Příspěvek od m4ro »

Joey píše:
m4ro píše:jj Urcite!:) Diky vam vsem za rady:) Ve stredu se chystam do Ovy tak snad skoncim tam kde skoncit chci (LP) :)) jen mi furt vrtaj hlavou nektere prispevky o BaChu ze se jim deformuji krky a loupe lak z HW ?!
HW je postříbřený to je fakt...takže to časem slízá...ale to se dá čekat ale že se doformují krky??? U toho LP je malá pravděpodobnost bo to sou už "dražší" kytary...takže bych se toho nebál. Je rozdíl BaCH strat za 3K a BaCH LP za 7K :wink:.
Jo,ok,fajn,diky:))
m4ro

Příspěvek od m4ro »

tak:) konecne ji mam doma:) LP od BaCHu :) hraju si:)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

m4ro píše:tak:) konecne ji mam doma:) LP od BaCHu :) hraju si:)
Máš fotky? Jak si to kupoval? Přes net nebo osobně...postřehy, drby, klady, zápory...no, no, šup!!! :)

Jan Kaplický 1937 - 2009
m4ro

Příspěvek od m4ro »

Joey píše:
m4ro píše:tak:) konecne ji mam doma:) LP od BaCHu :) hraju si:)
Máš fotky? Jak si to kupoval? Přes net nebo osobně...postřehy, drby, klady, zápory...no, no, šup!!! :)
byl jsem osobne v braunsoundu,tam jsem vybiral jeste s jednim kamaradem ktery ma vetsi zkusenosti nez ja,...byli jsme tam asi 3 hodiny,vyzkouseli ruzne kytary a prece jen LP od BaChu vedlo...meli tam i jeden super kousek kterej byl vybaven Semourama ´59 a melo to skvely zvuk ale zbytecnych 12 klacku prece jen nemam:) no jsem happy jak blecha:) ted uz jenom koupit poradny aparat,...ale na ten si jeste nejaky cas pockam...

Edit:fotky zatim nejsou ale nabeton si ji pofotim a hodim to sem:)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 23.11.2011 10:40, celkem upraveno 1 x.
m4ro

Příspěvek od m4ro »

A tak me jeste napadlo...Mam R.M.Custom...nevrazit ho tam? do BaCH LP?ma to jeste vubec cenu?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

m4ro píše:A tak me jeste napadlo...Mam R.M.Custom...nevrazit ho tam? do BaCH LP?ma to jeste vubec cenu?
Právě že má :wink:.

Jan Kaplický 1937 - 2009
m4ro

Příspěvek od m4ro »

aaa...libi se mi tedka ty stribrny snimce a s tim RMkem to bude takove divne:)a uz vubec nfm jak LP vypada uvnitr...Strat to je fpoho ale to lp nfm
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

m4ro píše:aaa...libi se mi tedka ty stribrny snimce a s tim RMkem to bude takove divne:)a uz vubec nfm jak LP vypada uvnitr...Strat to je fpoho ale to lp nfm
Je to erotický pohled, to mi věř :wink:. Jináč já taky plánuju R.M. do SG a stejně budou stříbrné :P.

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“