Nemáte s tim nekdo zkušenost?Vim neni to zpěvový ale klávesový kombo.Ale naše požadavky na výkon a připojení 2 mikrofonů to splňuje.Bude to z bazaru tahle cena NEPLATÍ.... Kdyby ste mel nekdo nejakej jinej navrh do 6tisic či nejakou radu bude jen rád
Kombo na zpěv...?
Pravidla fóra
Kombo na zpěv...?
Cau potřebuju poradit.S klukama v kapele se to rozjíždí a my chceme koupit neco na zpev.Penež samozřejmě nemáme moc.A našel jsem tohle http://kytary.cz/laney-klavesove-kombo- ... 28:0:0:1:0
Nemáte s tim nekdo zkušenost?Vim neni to zpěvový ale klávesový kombo.Ale naše požadavky na výkon a připojení 2 mikrofonů to splňuje.Bude to z bazaru tahle cena NEPLATÍ.... Kdyby ste mel nekdo nejakej jinej navrh do 6tisic či nejakou radu bude jen rád
- Jens Ludwig
- Odborník
Vykonem mozna, ale myslim, ze investice do aktivnich beden by znamenala mnohem lepsi zvuk... Na druhou stranu je to dost o tom, za jakou cenu to Pidin muze mit, zeJakub píše:Vubec se toho neboj. Presne tohle na zpev pouzivame ve zkusebne, plus obcas do toho jde i elektroakusticka kytara a uplne v pohode. Zahuhlany to je jen v pripade, ze nechas korekce na nulach, pokud to lehce poladis, je to docela v pohode. Rekl bych, na zkusebnu mozna az moc velkej luxus.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Presne tak, jde o cenu. Nehlede na fakt, ze do tohodle cajku pripoji i dalsi tri veci, kytaru, klavesy, ma to efekty (hall je relativne pouzitelnej kdyz se to s nim neprezene, flanger na kytaru eventuelne taky), no a i AUX vystup, stejne tak tape in a tape out. Vsestranny kombo. Ale primarne na zpev bych volil asi jinou vec. Nicmene otazka byla jasne polozena i jasne zodpovezenaWohma píše:Vykonem mozna, ale myslim, ze investice do aktivnich beden by znamenala mnohem lepsi zvuk... Na druhou stranu je to dost o tom, za jakou cenu to Pidin muze mit, zeJakub píše:Vubec se toho neboj. Presne tohle na zpev pouzivame ve zkusebne, plus obcas do toho jde i elektroakusticka kytara a uplne v pohode. Zahuhlany to je jen v pripade, ze nechas korekce na nulach, pokud to lehce poladis, je to docela v pohode. Rekl bych, na zkusebnu mozna az moc velkej luxus.
Zdar, dalo by se použít na zpěv tohle?
http://kytary.cz/behringer-eurolive-b21 ... 98:0:0:1:0
Věděli byste za ty peníze o lepším řešení než je tohle?
http://kytary.cz/behringer-eurolive-b21 ... 98:0:0:1:0
Věděli byste za ty peníze o lepším řešení než je tohle?
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt 
Me teda docela zaujala tato bedna:
http://www.musiccenter.cz/LD-systems-LD ... boxy:29623
Ale nevim, nakolik se muzu spolehnout na znacku LD Systems

http://www.musiccenter.cz/LD-systems-LD ... boxy:29623
Ale nevim, nakolik se muzu spolehnout na znacku LD Systems
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jo, hele, jsem v tomhle totální analfabet, potřebujem prostě komplet aparáty na zpěv, do zkušebny. Takže, dají se ty mikrofony píchnout rovnou do těch aktivních reproboxů a nebo se musí ještě koupit nějakej preamp nebo mix nebo dokonce nějakej zesilovač? Já to chápu celý tak, že kdybych koupil nějakej zesák a k tomu připojil pasivní bedny, tak to bude prakticky stejný jako koupit rovnou aktivní reprobox. Chápu to tak dobře? Ještě taky nechápu, jak zařídit, aby ten zpěv šel ze 2 beden, na to stačí jen nějaká rozdvojka?
Dík
Edit: Dá se do těch aktivních reproboxů zapojit i víc mikrofonů, řekněme 3?
Ano, chapes to spravne (pokud ma aktivka XLR mikrofonni vstup, tak nic dalsiho nepotrebujes), nicmene vice mikrofonu jen tak do bedny nezapojis, na to si musis koupit nakej mixak nebo slucovac. Ono je stejne sikovny mit nejakej malej mixacek, protoze regulovat neco vzadu na bednach je opruzKoxík píše:Jo, hele, jsem v tomhle totální analfabet, potřebujem prostě komplet aparáty na zpěv, do zkušebny. Takže, dají se ty mikrofony píchnout rovnou do těch aktivních reproboxů a nebo se musí ještě koupit nějakej preamp nebo mix nebo dokonce nějakej zesilovač? Já to chápu celý tak, že kdybych koupil nějakej zesák a k tomu připojil pasivní bedny, tak to bude prakticky stejný jako koupit rovnou aktivní reprobox. Chápu to tak dobře? Ještě taky nechápu, jak zařídit, aby ten zpěv šel ze 2 beden, na to stačí jen nějaká rozdvojka?Dík
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ok, tak teď teda jde o to, jakej mixák už stojí za investici. Je třeba tohle použitelný? http://kytary.cz/behringer-mx-400-analo ... 71:0:0:1:0
Předpokládám, že už jenom podle toho, že je to to úplně nejlevnější asi nic moc...
Předpokládám, že už jenom podle toho, že je to to úplně nejlevnější asi nic moc...
Pro tvoji aplikaci to pouzitelny neni, tohle je linkovej mixacek (hodne eufemisticky oznaceni
), potrebujes mikrofonni. Idealni bude koupit nejakej jetej mixak, koukni se po bazarech.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Tyjo mám takový laický dotaz. Přišel snad konečně čas a kámoš koupí mikrofon a bude snad zpěv! Jenže není přes co zesílit. Prachy chybí... Dalo by se za začátku použít nějak kytarové kombo co má?? Redukce sehnat není problém.. Jde to nějak, nebo jsou ty zpěvové komba a klávesové v něčem jiné a nejde to??
Díky
Díky
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Kytarova komba jsou jina minimalne v repraku, proto se taky prodavaji specialni reproduktory do kytarovych komb. Problem navic je, ze kytarovy komba maji nizkoimpedancni kytarovy vstup, kdezto vy poterbujete vysokoimpedancni mikrofonni, jinymi slovy pri hrani pres kytarove kombo budete potrebovat jeste mikrofonni predzesilovac - coz ale bude potreba i u spousty klavesovych komb. Jinak do zkusebny samozrejme staci ledacos, pokud uz tam kytarovy kombo navic mate, tak to muzete zkusit, ale nez kupovat kytarovy kombo na zpev tak to uz je lepsi rovnou poridit nejakou aktivni bednu, poslouzi lip.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Hmm jasná věc, no máme jedno přebytečné dá se říct, tak jenom jestli by nešlo na krátký čas, než se našetří to použít.. Asi to bude low-quality, to je mi jasné, ale dá se to teda asi no....
Aby se zpěvák nemoh vymlouvat, že nemůže a trošku se oklepal
Stejně jsou to teprv začátky..
Aby se zpěvák nemoh vymlouvat, že nemůže a trošku se oklepal
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
zpěv
Prosím, hledám zpěváka v okolí ostravy může mu být od 14-17 let (klidně i víc, pokud mu nebude vadit, že věkový průměr kapely je 14-15 let... Máme tři kytaristy (dvě el. a jedna bass), bicí a keyboard, zkušebnu máme celkem slušnou... Kdo by měl zájem, ať napíše na E-mail: germanigermani@seznam.cz
PS: hrajem toho hodně přes rock až po heavymettal a občas klidně i něco úplně jinýho...
PS: hrajem toho hodně přes rock až po heavymettal a občas klidně i něco úplně jinýho...
Re: zpěv
jde o vaši skupinu tak to patří sem: vase-skupiny/pisces píše:Prosím, hledám zpěváka v okolí ostravy může mu být od 14-17 let (klidně i víc, pokud mu nebude vadit, že věkový průměr kapely je 14-15 let... Máme tři kytaristy (dvě el. a jedna bass), bicí a keyboard, zkušebnu máme celkem slušnou... Kdo by měl zájem, ať napíše na E-mail: germanigermani@seznam.cz
tady v threadu kombo na zpěv to je na nic
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kombo na zpěv...?
Hele, jestli nemáš moc peněz, můžu ti nabídnout za 1800 bednu na zpěv/klávesy, co o ní napsat... 4 vstupy, pro každé dva jsou oddělené korekce, efektová smyčka. více ti o ní zřejmě napíše Wohma, jakožto bývalý vlastník
válí se mi doma a využití pro ni nebude
jediný problém je, ež bysis pro ni musel dojet do Ostravy. Já za ni konkrétně dal tuším 2000? + cesta pro dva lidi do Brna.
jediný problém je, ež bysis pro ni musel dojet do Ostravy. Já za ni konkrétně dal tuším 2000? + cesta pro dva lidi do Brna.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"