Nejlepší snímače?
Pravidla fóra
Nejlepší snímače?
Gibson, nebo Seymour-Duncan? Já si myslim, že ty duncany, ale co vy???
Epiphone Les Paul Standart Plus - (suprová kytara), snad jen to, že kvůli ní nemůže spát. Pořád se mi o ní zdá!
Fender Frontman 15W, Fender Blues junior - chci
Fender Frontman 15W, Fender Blues junior - chci
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mozna bude lepsi specifikovat NA CO maji byt lepsi 
Ovsem posledne jsem hral na Gibson LP Studio, original... A musim rici, ze ackoli byl zvuk pekny, tak to nebyla takova pecka, jak jsem cekal. Pravda, aparat nebyl nic moc, ale zkratka necitil jsem ten 10nasobnej cenovej rozdil vuci me kytare.
Ovsem posledne jsem hral na Gibson LP Studio, original... A musim rici, ze ackoli byl zvuk pekny, tak to nebyla takova pecka, jak jsem cekal. Pravda, aparat nebyl nic moc, ale zkratka necitil jsem ten 10nasobnej cenovej rozdil vuci me kytare.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
a na čem jsi to zkoušel??Wohma píše:Mozna bude lepsi specifikovat NA CO maji byt lepsi
to a to a za chvíli zas tohle
Nejakej AVTckovej Marshall
Presny model si nepamatuju, ale melo to urcite alespon 1x12" repro. Pravdepodobne ta 100ka. Jsem zvedav, az to testnu na VK, budu brzo ve stejne zkusebne s typkem, ktery toho Gibsona ma.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus