Raichy píše:No tak jsem teda taky něco vymyslel, ale je to vcelku krátký (jenom intro, sloka, refrén), dávám to sem spíš kvůli tomu, že by k tomu někdo mohl zkusit dodělat zpěv (já zpivat neumim )
Fakt hoooooooooooooooooooodne kvalitne nahrany, ten zvuk fakt parada.. btw, ty bici a tak...? jaks je tam dostal, jaks t nahraval?
JInak k hudbe samotny - dost dobry... sice na me takovy moc nu-metalovy - ale kvalita.. .
Výmluvy jsem nečetl, ale poslechl jsem si to a je to v pohodě nevím jestli to je tím, že mám rád Hendrixe, ale líbí se mi to .. efekt se k tomu taky celkem hodí.. dobře se to poslouchá..
Lol po x měsících nahlídnu do topicu a někdo si vzpomněl i na mě. Díky, jinak chystám upload na youtube něčeho. Brzo. Asi to bude Voodoo Child upgradnutá verze či něco jako rockabilly blues ala SRV. Kdyžtak sem hodim link...
Btw Raichy máš celkem drsnej sound.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
rasomaso píše:
Lol po x měsících nahlídnu do topicu a někdo si vzpomněl i na mě. Díky, jinak chystám upload na youtube něčeho. Brzo. Asi to bude Voodoo Child upgradnutá verze či něco jako rockabilly blues ala SRV. Kdyžtak sem hodim link...
Btw Raichy máš celkem drsnej sound.
no jo, to bude tím, že jsem Hendrixofil a u tebe mě to asi lákalo nejvíc
Raichy píše:No tak jsem teda taky něco vymyslel, ale je to vcelku krátký (jenom intro, sloka, refrén pořád dokola), dávám to sem spíš kvůli tomu, že by k tomu někdo mohl zkusit dodělat zpěv (já zpivat neumim )
r0nn!e píše:WOW... tak to jsi mi hodil broučínka do hlavy.... to jenom píchneš kabel do kytary, druhou stranu do toho udělátka Line6 a můžeš nahrávat?
no kytaru do line6 a line6 přes usb do kompu, kde si ještě musíš zapnout ten Gearbox jinak nebude slyšet nic, a důležitá věc je, že tenhle výmysl funguje jako externí zvukovka takže musíš bedny připojit přímo do ní(docela dost sem se u toho nasral, když sem furt nic neslyšel), jo a u toho line6 nejsou výstupy klasický 3,5 jacky, ale takovy ty velky jak u komba
Lepsi je koupit si normalni externi zvukovku (v tomhle pripade by stacil i ten silenej udelator od Behringera ci Edirolu cca za litr) a sehnat si Amplitube nebo Guitar Rig (no comment ). Tady u te veci se plati hlavne za software, kterej je sice fajn, ale staci leda na nahrati dema a tam poslouzi stejne dobre i ty dva uz zminene softwary (mozna i lip, kdovi, primy porovnani nemam)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
jo, todle je taky pohodová pecka a ten zvuk je fakt neskutecnej...ale koneckoncu ta krabicka na kterou jsi odkazoval taky neni zrovna zadarmo, takze este aby nebyl !:)
moc hezký, skvěle se to poslouchá, ale já osobně bych volil jiný zvuk... nerad bych zněl jako turbo_MaCk, ale víc oldschool/vintage méně gainu, znáš to... ale pěkný