Co škodí snímačům ?
Pravidla fóra
- Scorpion20
- Kontaktovat uživatele:
Co škodí snímačům ?
tak chtěl bych se zeptat co škodí snímačům.
treba co víte co jim škodí, já sem totiž zkusil magnetem od repráčku přejet na snímačema a udělalo to takový divný zvuk tak treba jestli jim to nějak neuškodilo....
treba co víte co jim škodí, já sem totiž zkusil magnetem od repráčku přejet na snímačema a udělalo to takový divný zvuk tak treba jestli jim to nějak neuškodilo....
- Scorpion20
- Kontaktovat uživatele:
- Scorpion20
- Kontaktovat uživatele:
zkus hledat...Scorpion20 píše:a co je to to AlNiCo?
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já někde ččetl že nemaj rádi když je přejede auto, hjodí se do drtičky na odpad nebo na ně spadne betonovej nosník... na to bacha
alnico - Hlník-Nikl-Cobalt magnety
BTW zas tak černě bych tpo neviděl... to by muselo bejt VOX AC s anlino celestion blue (alnico reprák za 10k) za půlroku nepoužitelná, páč by ty repráky ty 2 trafa (výstupní a vstupní) odrovnali
alnico - Hlník-Nikl-Cobalt magnety
BTW zas tak černě bych tpo neviděl... to by muselo bejt VOX AC s anlino celestion blue (alnico reprák za 10k) za půlroku nepoužitelná, páč by ty repráky ty 2 trafa (výstupní a vstupní) odrovnali
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Scorpion20
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to neuvadi vyrobce tve kytary, tak to asi tak lehce nezjistis. Co presne mas za kytaru?
EDIT: aha, uz vidim
Jo, to bude AlNiCo IMHO.
EDIT: aha, uz vidim
Naposledy upravil(a) Wohma dne 9.03.2008 16:33, celkem upraveno 1 x.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Scorpion20
- Kontaktovat uživatele:
No jako mě to ta kytara bzučí a newm jestli to treba nebylo tím magnetem jak natím prejel, ale to bylo dávno a furt to hrálo dobře, a najednou to zacalo bzučet, tak newm... zkoušel sem tam dat jinší kabel a nic, zkoušel sem napojit jinsí reprák taky nic, tak bud to bude zesilovačem nebo tou kytarou, možná kdybych to zkusil na kombu tak by to možná nebzučelo....
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
tys viděl mou kytaruAsanoth píše:neboli to zni jako ze mas starou rozflakanou kytaru, kterou jsi nasel nekde na smetaku![]()
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
když už jsme v tom OT, tak bych řek muj názor... podle mě je kytara živoucí bytost, žijící vlastním životem ... proto je blbost si koupit kytaru za 120 tisíc a pak ji mít ve vytríně...na kytaru se prostě hraje, přenáší se, práší se na ni, je to holka do nepohody...zase ale nemam rád ubližování nástrojům
... jako třískat s kytarou o zeď, to bych asi nedělal, mam jí rád. Ale nějaký škrábance a vojetost? pche 
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely