Aria MAC35

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Mika.Rybanenn

Aria MAC35

Příspěvek od Mika.Rybanenn »

Zdar, znáte tenhle kousek http://www.musiccenter.cz/Aria-MAC35-MT ... erie:15013 případně jaký na tu kytaru máte názor či na značku Aria obecně? Případně tak z doslechu jakou má reputaci? Já jsem o téhle nenašel vůbec nic. Zaujala mě tím, že je slevněná z osmi tisícovek na cenu kolem čtyř, což je tak nějak rozpočet do kterého se chci vejít a nevím zda je tohle kvalitnější než nějaké kousky od Cortu, které stojí 4k tak nějak normálně. Zda tahle, když původně stála osm je srovnatelná např. s Jacksony či Ibanezy stejné cenové kategorie. Díky moc všem za odpověd.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Tak obecně v tom levnějším spektru patří Aria spíš nahoru-pár mi jich kdysi rukama prošlo a až na snímače nebyli proč brečet.Tahle je za libovou cenu,ale jestli mě můj starej zrak neklame je na ní kopie Floyda a při absenci zámku na krku ať tě ani nenapadne do toho tu páku vůbec šroubovat-už bys to nenaladil asi nikdy :!:

Takže pokud do ní půjdeš přidat pružiny,Floyda na tvrdo a zapomenout na hru pákou :wink:
docela mi vrtá šíšou,proč to tam tedy cpou,když je to nepoužitelný :roll: ale možná fakt blbě vidím a je to kl.tremolo...
Jako + vidím krk 2 oktávy,za ty prachy bych se toho asi nebál,ale jelikož jsem ještě neměl tu čest pochovat si nějakýho Corta na který všude čtu jen chválu zkusil bych to někde srovnat live-není nad osobní dojem :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já osobně to vidím na klasické tremolo... sice není zrovna typické, že je černé a je to dementně nasvícená fotka, ale na floyda je to vážně příliš krátké :-) navícby tomu nasvědčovala právě ta absence zámků
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

citace:série MAC obsahuje... ... ...a páku licencovaného Floyd Rose tremola... :wink:

Ovšem za takovýhle fotky bych věšel za koule do průvanu,z toho nepozná nic ani Bystrozrakej-ovšem už jsem párkrát Floyda bez zámku na kejtře viděl,takže bych se nedivil ničemu :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jasně, popisek jsem četl a osobně si stojím za tím, že je chybný - řekněme, že floyd by bez zámků být mohl, ale podívej se na to - je to na floyda příliš krátké. i tvar by odpovídal vintage tremolu
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Tak jsem si trošku pohrál s tím obrázkem a je to obyč vintage tremolo v černý barvě. Obrazek
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eclipse »

neni nic jednodussiho nez se podivat na oficialni stranky 8)
http://www.ariaguitars.com/int/03_produ ... ac_35.html
je to jednozvratne tremolo
Naposledy upravil(a) Eclipse dne 14.03.2008 11:13, celkem upraveno 1 x.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

HMMM-šikovnek kluk :!: Je to vintage takže hlásím že bych se toho nebál :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

sem si to myslel... ale mají v tom na musiccentru binec, jen co je pravda :-)

v tomhle případě se, jak říká pavel68, není čeho bát :-)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“