Texas Special Middle na GRG170 DX - Má to cenu?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
rasomaso

Texas Special Middle na GRG170 DX - Má to cenu?

Příspěvek od rasomaso »

Čau mám dotaz, ale ještě předtím bych vás rád uvedl do své situace. Mám na kytaře (Ibanez GRG 170DX) snímač RM bridge u kobylky (je to humbucker), ale ostatní dva jsou původní. Chtěl bych ale vylepšit i zvuk singlu uprostřed a tak zvažuju nákup prostředního Texas Specialu - dále už jen TS (dnes mě to napadlo, není to až tak vážný zvažování :lol:). Chtěl bych se zeptat na pár věcí - a to konkrétně jestli si myslíte že má cenu ho kupovat a taky jak daleko budu od zvuku mexickýho stratu osazenýho TS. Možná to bude znít trochu naivně - strat asi bude hrát trošku líp no :lol: ale tohle by mě zajímalo. Jo a taky jestli je možný někde dokoupit ostatní dva TS aniž bych musel kupovat celou sadu v případě, že bych si to chtěl dát na svojí budoucí kytaru a jestli je nějakej technickej rozdíl mezi třema snímačema ze sady (neck, middle a bridge). Otázky jsem vyznačil kurzívou, tak nezapomeňte odpovědět na všechny na které znáte odpověď! :D Díky!
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
lada.relax

Příspěvek od lada.relax »

Samostatnej se asi neprodává,myslím že jen celá sada. Leda by ho někdo prodával na inzerátech.
Na kytaře(Fender Stratocaster) jsem vyzkoušel pytel snímačů a zůstal jsem u Texas special. Jak to bude hrát Tobě,toť otázka.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

To je zvláštní, já ho totiž viděl prodávat dřív tady na kytary.cz zvlášť. Našel jsem tu stránku v seznamu http://kytary.cz/fender-texas-special-s ... ddle/2424/ ale když se podívám na seznam zboží tady na kytarách tak už tu maj jen celou sadu. :?

aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Nejelpší si bude si do kytar zavolat a zeptat se jestli se dá sehnat samostatně.... Myslím si, že když pohledáš tak by se to mohlo podařit.

Co se, ale týká zvuku tak si netroufnu odhadnout co to udělá. Určitě si s tím pomůžeš. Ale jakej bude výsledne zvuk to opravdu těžko říct.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

a ještě bych teda měl dotaz liší se konstrukcí nějak snímač ke kobylce/krku/doprostřed?

Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“