ja mam tu zebrovanou potvoru:)Joey píše:Je to erotický pohled, to mi věřm4ro píše:aaa...libi se mi tedka ty stribrny snimce a s tim RMkem to bude takove divne:)a uz vubec nfm jak LP vypada uvnitr...Strat to je fpoho ale to lp nfm. Jináč já taky plánuju R.M. do SG a stejně budou stříbrné
.
vyber kytary..... nové LP
Pravidla fóra
r.m. custom alnico v lp od bachu mam... no a rozdil je poznat... neni nad cim uvazovat... mas-li finance tak urcite kup...m4ro píše:A tak me jeste napadlo...Mam R.M.Custom...nevrazit ho tam? do BaCH LP?ma to jeste vubec cenu?
BaCH Les Paul Standart (R.M. Pickup AlNiCo II Neck + AlNiCo Custom)
Ernie Ball
Fender Frontman 15R
Boss GT-10
Ernie Ball
Fender Frontman 15R
Boss GT-10
nemam alnico,a myslim ze na tom bachu taky nejsou alnica...mel jsem ten keramicky custom na starem stratovi...jde na to sehnat nejaka krytka?michalp píše:r.m. custom alnico v lp od bachu mam... no a rozdil je poznat... neni nad cim uvazovat... mas-li finance tak urcite kup...m4ro píše:A tak me jeste napadlo...Mam R.M.Custom...nevrazit ho tam? do BaCH LP?ma to jeste vubec cenu?
Edit:mimochodem jsem taky z Trince:)
Ta krytka se dá určitě sehnat. Nevím přesně jak moc tady v CR ale u Thomanna ji mají uričtě. Jinak myslím, že i na muzikeru a podobnejch webech kde mají dost HW je seženeš.m4ro píše: nemam alnico,a myslim ze na tom bachu taky nejsou alnica...mel jsem ten keramicky custom na starem stratovi...jde na to sehnat nejaka krytka?
Edit:mimochodem jsem taky z Trince:)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Lidi poraďte. Je velkej rozdíl mezi Bachem a Epiphonkama? Rád bych LP a nevim, jestli mam vrážet tolik peněz do Epiphonu, jestli je to od Bachu takovej zvukovej rozdíl?
Tuhle Standardku?
http://kytary.cz/epiphone-les-paul-stan ... iphone:1:0
Nebo bude mít tahle srovnatelnej zvuk?
http://www.bachmusik.com/p876/bach-pl-03-bk-gold/
Tuhle Standardku?
http://kytary.cz/epiphone-les-paul-stan ... iphone:1:0
Nebo bude mít tahle srovnatelnej zvuk?
http://www.bachmusik.com/p876/bach-pl-03-bk-gold/
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak...IMHO BaCH +5K lepší než Epi kolem 15Kpavel68 píše:No-příliš stížností na kvalitu u Bacha jsem nezaznamenal-šel bych tudíž do něj a za to co ušetříš na to koupíš parádní snímače a máš kejtru jako fík která podle mě i tu Epinu strčí do kapsy
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Určitě si hrál na spustu kusů od každýho že jo...Joey píše:Asi tak...IMHO BaCH +5K lepší než Epi kolem 15Kpavel68 píše:No-příliš stížností na kvalitu u Bacha jsem nezaznamenal-šel bych tudíž do něj a za to co ušetříš na to koupíš parádní snímače a máš kejtru jako fík která podle mě i tu Epinu strčí do kapsy
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Na spoustu ne ale na pár jo.Ragnar píše:Určitě si hrál na spustu kusů od každýho že jo...Joey píše:Asi tak...IMHO BaCH +5K lepší než Epi kolem 15Kpavel68 píše:No-příliš stížností na kvalitu u Bacha jsem nezaznamenal-šel bych tudíž do něj a za to co ušetříš na to koupíš parádní snímače a máš kejtru jako fík která podle mě i tu Epinu strčí do kapsy
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdyby kytara 8K, snímače tak 2K, Kufr 1,5K atd...zahy.jr píše:Dík za radu, tak asi pujdu do toho Bacha. A s těma prachama, co ušetřim, nevim jestli vyjdu ještě na snímače, když k tomu koupim ňákej pořádnej kufr a trochu věcí kolem, tak jsem rychle bez peněz...
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
zahy.jr píše:Snímače za 2K? Myslíš z bazaru nebo se daj sehnat někde tahle levný nový?
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009