Tomu se říká punkTerez119 píše:Já mám Tokio Hotel ráda a když jsem je slyšela poprvý tak jsem je jenom slyšela a ne viděla...zaujala mě opravdu jejich hudba, jejich texty, které mě vyloženě dostaly a vryli se mi pod kůži, a později i oni samotní. Podle mě mají hudbu výbornou i když to je asi věc názoru...Každopádně nemůže nikdo popřít, že jejich hudba si získala příznivce, že jejich skupina je víc než úspěšná. A to že někdo má výhrady k jejich vzhledu...myslím že heterosexuální muž nebo kluk může těžko posoudit jesli jsou hezcí nebo ne...nemůžou o nich říct že vypadaj jako holky protože to by znamenalo že se vám líbí a pak už těžko můžete být heterosexuální.
..ale to je jedno tím se tu zabývat nebudu. Každopádně jejich hudbu shledávám perfektní a je mi jedno že je hodně lidí pomlouvá. Ale musím říct že mi to příde směšný, taky mám neoblíbený kapely ale nikdy jsem o nich na internetu nenapsala nic špatnýho. Myslím že pokud budou lidi psát, že Tokio Hotel jsou strašní, stejně nezmění názor fanoušku, poněvadž my, fanoušci, víme to, že se nám líbí hudba TH a většině z nás i jejich vzhled a nepotřebujeme aby nám antifanoušci říkali, že jsou to buzny a podobně...koneckonců i kdyby byli, tak to na jejich hudbě nic nemění! Taky nařčení, že Tokio Hotel poslouchají jenom děti nebo puberťáci, mi příde úsměvný-znám hodně dospělých nebo i starších lidí, kterým se TH líbí. No každopádně....Tokio Hotel jsou pro mě nejlepší a neoblíbenější skupina a žádný sebeubožejší názor, pomluva, nadávka ani nic podobnýho to nezmění! Takže konečně lidičky pochopte, že chodit na různý chaty, fóra, blogy o TH a psát nadávky vám není k ničemu platný, jelikož fanoučci zůstanou fanoušky, nepřestanou je poslouchat a mít rádi jenom proto, že pár "chytrých" lidiček jim někde nadává a promiňte mi, ale někdy sou ty nadávky vážně trapný a ubohý a musím říct, že kolikrát se u toho i dost pobavím
. Takže ještě jednou-Tokio Hotel je má nej skupina, kterou mám ráda, jejich hudba se mi líbí-toť můj názor. Mějte se krásně, papa
Jak je na tom Tokio Hotel???
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tokio Hotel-super skupina!
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Pokémoni taky dlouho nevydrželi, tak klid.
Re: Re: Tokio Hotel-super skupina!
Já jsem naprosto v klidu ja tu narozdíl od antifanoušků nevyšiluju
akorát nechápu jak můžeš srovnávat Tokio Hotel s Pokémonama, jestli ti to nedošlo tak TH sou skupina a Pokémoni byl seriál pro děti
No říkám, nad některýma příspěvkama se můžu upřímně zasmát
měj se hezky! 
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To nic neznamená, než si něco napsal tak sis měl přčíst pravidla a uvědomit si že přes net by sis měl dovolit k jiným lidem to co v reálu. Pokud ne tak...Kappa píše:Já nechtěl hned zprudka, když jsem tady chvíli...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Terez119 píše:......znám hodně dospělých nebo i starších lidí, kterým se TH líbí.
Terez119 píše: A to že někdo má výhrady k jejich vzhledu...myslím že heterosexuální muž nebo kluk může těžko posoudit jesli jsou hezcí nebo ne...nemůžou o nich říct že vypadaj jako holky protože to by znamenalo že se vám líbí a pak už těžko můžete být heterosexuální.
..ale to je jedno tím se tu zabývat nebudu.
terez: 1. chtěl bych tě pochválit za to že jsi napsala celou reakci velmi krásně, a velice pěkně se to četlo, mělo to hlavu a dokonce i patu ale:
2. až na tu větu kterou nvrchu cituju: nikdo komu se nelíbí neříká že jsou ošklivý (já bych to nazval kontroverzní), resp řekne slovo ošklivý ale určitě ne ve slova smyslu jestli mu přijde sexuálně přitažlivý nebo ne (to jen tak pro informaci)
3. tokio hotel jsou velmi zvláštní mezník hudby jednou moc zvláštní věcí. tj. např. když Linkin Park vydalo Meteoru poslouchaly je kvanta lidí na celém světě, když Eminem natočil 8Mile a začla válet písnička Lose Yourself, taky ho poslouchaly kvanta lidí, a tak bych mohl pokračovat donekonečna.......
ale u TH je to trochu jinak........ přišli jako blesk z čistého nebe, a společnost se rozdělila na dva pomyslné tábory, na ty co je milují a udělají cokoliv aby je hájili a slepě se vrhali do bojů na jejich ochranu a na lidi kteří je naprosto nenávidí...... což u předchozích hitů nebylo (nebo spíše nebylo v takové míře) a to je taky pro vás fanoučky taky myslím téma k zamyšlení nemyslíš??
4. tokio hotel jednou přejdou, uvidíš
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
ale pokemon na gameboy advance je genialni RPG ktery si velice rad zahraju znova!Kappa píše:Pokémoni taky dlouho nevydrželi, tak klid.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
no je to to samy podle me .. taky vytazeny producentem ve spravny cas na spravny trh.. kdo zna stary CD slipknotu? to po nich nestekl pes.. pak jim nekdo pomohl.. a ..._? vznikla davova psychoza.. a producenti si mnou ruce..McYuri píše:michal david je lepčí![]()
mimochodem : paja : na SlipKnoty mi nesahej
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud heterosexuální muž/chlapec/prostě teenager nedokáže o nějakém jinem klukovi přiznat že je hezký, znamená to pro mě dvě věci
1.je to tak trochu egoista
nebo
2. si není tak úplně jistý svou orientací a má strach že by se to mohlo zvrtnout
jedna holka může o druhé taky říct, že je pěkná
tohle nebyl zrovna dobrý argument proti, teri
1.je to tak trochu egoista
nebo
2. si není tak úplně jistý svou orientací a má strach že by se to mohlo zvrtnout
jedna holka může o druhé taky říct, že je pěkná
tohle nebyl zrovna dobrý argument proti, teri
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Co si budeme nahovarat - kebyze je dievca, tak je asi pekna:
http://i90.photobucket.com/albums/k253/ ... illhil.gif
http://i90.photobucket.com/albums/k253/ ... illhil.gif
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Přesně, napsal bych to sám. Byla to fakt boží hra...pigdestroyer píše:ale pokemon na gameboy advance je genialni RPG ktery si velice rad zahraju znova!Kappa píše:Pokémoni taky dlouho nevydrželi, tak klid.
já to hraju do ted na kompu, a hrozně rád bych to na mobil! ale nemozu sehnatRagnar píše:Přesně, napsal bych to sám. Byla to fakt boží hra...pigdestroyer píše:ale pokemon na gameboy advance je genialni RPG ktery si velice rad zahraju znova!Kappa píše:Pokémoni taky dlouho nevydrželi, tak klid.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black