To máš taky pravdu, je to sice těžký, ale ne nemožnýframikoin píše: ale kdyz o tom premylsim, tak je to logicky, protoze tehdy nic (obrazne receno) nebylo, ted uz je tolik hudby, ze vymyslet neco opravdu originalniho je tezky.
Beatles
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nějakej punker promluvil!humus píše:beatles? nesnasim je. vubec se mi nelibi ten jejich styl (hudba mi nic nerika), texty na h***o, pusobi strasne moc dokonale.....sh*t
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Ac nesouhlasim, tak i toto se da povazovat za nazor. Ale rypnu si do tebe ... to co povazujes slovem sh*t, je jen vyplod z tve hlavy...dal to rozebirat nebudu.humus píše:beatles? nesnasim je. vubec se mi nelibi ten jejich styl (hudba mi nic nerika), texty na h***o, pusobi strasne moc dokonale.....sh*t
Posledni volba měla znít Yoko Ono, mělo by to naprosto stejnej význam.humus píše:posledni cast nechapu. ma to byt oznaceni ze to je proste sracka (pro me). nevim jak jsi to "pochopil" ty..
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě nejlepší kapela všech dob...když je tak spolouchám, říkám to jsou BORCI...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Mám je rád, jsou to super muzikanti a opravdu umí. Líbí se mi reakce někoho jako je humus, že je to shyt, vždyť sám neumí zahrát ani z poloviny to co oni ...
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
-
Vladimir001
pro mne jsou BEATLES nej...protože se snažili aby každá písen byla uplně jiná a ze začátku ikdyž tam bylo to oh yeah..a co jako? Nechápu jak někdo komu se nelíbí se angažuje a začne je hanit....mně se nelíbí mraky rádobypopulárních umělců včetdfně nějakých Velvet či co....ale v životě bych to tomu dotyčnému nebral...komunikuji s ttěmi, kteří mají stejný vkus.....proč bych někomku nadával na to jeho??? U beatles je to nejlelpší, že se snažili na každém albu vymyslet nové věci, různé styly atd.....LP Please please me a Abbey Road....každý pozná že to jsou Beatles ale hudebně uplně zcela neco jiného. Kdyžto třeba Oasis ač je mám také rád.....je to pořád to stejné....mé nej písně od Beatles- Dear Prudence, Ticket to ride, I feel fine, Day Tripper, I want to hold..., It wont be long, Not a second time, A hard days night, Hey Bulldog,....
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
za prve: Velvet Underground nejsou radobypopularni, i kdyz nemeli mraky silenych nactiletych fanynekVladimir001 píše:pro mne jsou BEATLES nej...protože se snažili aby každá písen byla uplně jiná a ze začátku ikdyž tam bylo to oh yeah..a co jako? Nechápu jak někdo komu se nelíbí se angažuje a začne je hanit....mně se nelíbí mraky rádobypopulárních umělců včetdfně nějakých Velvet či co....ale v životě bych to tomu dotyčnému nebral...komunikuji s ttěmi, kteří mají stejný vkus.....proč bych někomku nadával na to jeho??? U beatles je to nejlelpší, že se snažili na každém albu vymyslet nové věci, různé styly atd.....LP Please please me a Abbey Road....každý pozná že to jsou Beatles ale hudebně uplně zcela neco jiného. Kdyžto třeba Oasis ač je mám také rád.....je to pořád to stejné....mé nej písně od Beatles- Dear Prudence, Ticket to ride, I feel fine, Day Tripper, I want to hold..., It wont be long, Not a second time, A hard days night, Hey Bulldog,....
jestli je to reakce na me, tak ja nikomu nic neberu. vubec nenadavam na Beatles, ke vsemu od nich mam uctu, ale radsi mam to pozdejsi obdobi.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
-
Vladimir001
to nebylo konkretne na Tebe s tím Velvet či co....sem zahledl v příspěvcích tak sem to tam flákl...no a ty náctileté fanynky....??? a co jako. No já viděl hodně dokumentů o Beatles a třeba na pohřbu Lennona brečeli dospělí chlapi...prostě odešla ikona jednoho skvělého období. Náctileté fanynky má kdekdo a to jako má znamenat, že těm se nelíbíla jejich hudba?? tak to mně poser...to znamená, že třeba když měla Aneta Langerová nejakou akci a přišli tam ubrečený pubertačky ...tak to ony ty holčičky ...jsou lesby?:-) Nebo když druhdy byli ti Lunetici...tak to mě neříkej že uplně všechny pipky hudbu nevnímali a chtěli jen kousek těch plyšáčků 2 nohejch:-)...
Za lásku k Beatles se vyhazovalo .. ze Sex Pistols
Je to takovej (většinou) kvalitní popík, asi jako ABBA. Nicméně tím neustálým omíláním jsem si na ně za ty leta vypěstoval slušnou averzi..
A aby bylo jasno, moje vůbec první zahraniční LP bylo Abbey Road někdy v roce 1972 - takže jsem se jich taky naposlouchal dost a dost
Je to takovej (většinou) kvalitní popík, asi jako ABBA. Nicméně tím neustálým omíláním jsem si na ně za ty leta vypěstoval slušnou averzi..
A aby bylo jasno, moje vůbec první zahraniční LP bylo Abbey Road někdy v roce 1972 - takže jsem se jich taky naposlouchal dost a dost
I´m wheels... movin´wheels