je to pravda!Sami píše:Taky jsem to zaslechl.afektband píše:Mam takovej pocit, že je z polska, takže to w je tam asi oprávněně. Ale nejsem si jistej.rasomaso píše:Nějak sem toho od ní ani moc neslyšel, možná tak v televizi sem zaslech část klipu, ale ta muzika se mi moc nelíbí. Navíc mi vadí jak tam má to W jako kdyby to bylo zuper Xtra kool a squelý a já newim co ježtě.
Ewa Farná
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
z polska neni (je z Vendryně (obec kousek od trince)) ale jeji rodice jsou polaci proto Ewa ...Sami píše: Mam takovej pocit, že je z polska, takže to w je tam asi oprávněně. Ale nejsem si jistej.
BaCH Les Paul Standart (R.M. Pickup AlNiCo II Neck + AlNiCo Custom)
Ernie Ball
Fender Frontman 15R
Boss GT-10
Ernie Ball
Fender Frontman 15R
Boss GT-10
Já bohužel nemám rád, když jí dá někdo text a zazpívej to - takhle a ještě líp by to zazpívala spolužačka co chce jít na konzervatoř..spousta lidí zpívá takhle dobře, ale málokdo si už tu hudbu a slova dokáže vymyslet...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Nevadí mi. Holka je to pěkná, zpívat umí, tak proč ne, že? Rozhodně lepší než takové Ribanny apod.
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
jsem jeji velkej fanda. proc je hudba na bliti? chtel sem jit na konkurz kytaristy k ni ale pak sem si predstavil jak po me leti zaraz deset popelniku jen co vejdu u nas do hospody.. zive zpiva jeste lip nez na cedecku, je moc dobra.. a je mi jedno ze je to jen komercni produkt, aspon se s ti nikde nikdo netaji.afektband píše:Hudba na blití, její hlas se mi nelíbí, ale musí se nechat, že intonuje, má rytmus, dobře frázuje a vyslovuje (tim nemyslim v klipu, ale náhodou jsem jí zaslech live).
To je p***l jak se tu všechno kritizuje jako kdyby tu všichni byly největší bohové...
Jak tu někdo psal ten styl je dětskej a ona je dítě , takže je docala jasný že nebude frontmenka kapely stylu dimmu borgir...já sem teda slyšel asi tři věci a fakt mě mě to nák nenadchlo , ale když jí porovnám třeba s budařem tak je to pro mě slavice...jinak teda odsuzuju lidi, kterym je hudba přistrčena a oni pak jenom interpretujou i cizí text, což je její příklad...
Nevim, dávám jí tak tři roky a třeba z ní něco vyroste...
Jak tu někdo psal ten styl je dětskej a ona je dítě , takže je docala jasný že nebude frontmenka kapely stylu dimmu borgir...já sem teda slyšel asi tři věci a fakt mě mě to nák nenadchlo , ale když jí porovnám třeba s budařem tak je to pro mě slavice...jinak teda odsuzuju lidi, kterym je hudba přistrčena a oni pak jenom interpretujou i cizí text, což je její příklad...
Nevim, dávám jí tak tři roky a třeba z ní něco vyroste...
A víš o tom že třeba takový Elán je to samé?? Taky jim píšou texty jiní.. A proto je taky nemám rádKIWI píše:Já bohužel nemám rád, když jí dá někdo text a zazpívej to - takhle a ještě líp by to zazpívala spolužačka co chce jít na konzervatoř..spousta lidí zpívá takhle dobře, ale málokdo si už tu hudbu a slova dokáže vymyslet...
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Tomu nevěř!Holky to maj jinak a věřím tomu,že bude zpívat stejně-možná lípDisasterpiece píše:by me zajimalo jak bude zpivat az ji bude 15-16 se ji bude menit hlas a to uz si potom tak pekne nezaspiva hmmm
Jenom nemám rád "chemický projekty" na to všeobecně-kterýsi blbeček s konexema někoho "objeví"-nacpe do toho chechtáky-zavolá na správný čísloa HVĚZDA JE NA SVĚTĚ
A už tě to masíruje ode všad...
BBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRRR
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!