Ewa Farná

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět

Líbí se vám Ewa Farná?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Sami píše:
afektband píše:
rasomaso píše:Nějak sem toho od ní ani moc neslyšel, možná tak v televizi sem zaslech část klipu, ale ta muzika se mi moc nelíbí. Navíc mi vadí jak tam má to W jako kdyby to bylo zuper Xtra kool a squelý a já newim co ježtě. :roll:
Mam takovej pocit, že je z polska, takže to w je tam asi oprávněně. Ale nejsem si jistej.
Taky jsem to zaslechl.
je to pravda!
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
michalp

Příspěvek od michalp »

Sami píše: Mam takovej pocit, že je z polska, takže to w je tam asi oprávněně. Ale nejsem si jistej.
z polska neni (je z Vendryně (obec kousek od trince)) ale jeji rodice jsou polaci proto Ewa ...
BaCH Les Paul Standart (R.M. Pickup AlNiCo II Neck + AlNiCo Custom)
Ernie Ball
Fender Frontman 15R
Boss GT-10
Terez119

Příspěvek od Terez119 »

No Ewu moc nemusím...ale jinak mi nijak zvlášť nevadí...akorát mě štve když na ni za jeden den narazím víc jak jedenkrát...ale jinak žádnej problém, nevyhledávám ji...
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Její babina bydlí 100m ode mě ........znám aji jejího tatu
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Já bohužel nemám rád, když jí dá někdo text a zazpívej to - takhle a ještě líp by to zazpívala spolužačka co chce jít na konzervatoř..spousta lidí zpívá takhle dobře, ale málokdo si už tu hudbu a slova dokáže vymyslet...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Nevadí mi. Holka je to pěkná, zpívat umí, tak proč ne, že? Rozhodně lepší než takové Ribanny apod.
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Ted ta pisnicka k tomu serialu jak bezi v televizi porad je sice zazpivana pekne ale ten text je strasnej
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Kappa

Příspěvek od Kappa »

wreptile píše:Nevadí mi. Holka je to pěkná, zpívat umí, tak proč ne, že? Rozhodně lepší než takové Ribanny apod.
naprosto správně :P
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

afektband píše:Hudba na blití, její hlas se mi nelíbí, ale musí se nechat, že intonuje, má rytmus, dobře frázuje a vyslovuje (tim nemyslim v klipu, ale náhodou jsem jí zaslech live).
jsem jeji velkej fanda. proc je hudba na bliti? chtel sem jit na konkurz kytaristy k ni ale pak sem si predstavil jak po me leti zaraz deset popelniku jen co vejdu u nas do hospody.. zive zpiva jeste lip nez na cedecku, je moc dobra.. a je mi jedno ze je to jen komercni produkt, aspon se s ti nikde nikdo netaji.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

fakt si chtel jit na konkurz..?me by zajimalo jak takovejhle konkurz treba na kytaristu pro ewu probiha
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

To je p***l jak se tu všechno kritizuje jako kdyby tu všichni byly největší bohové...
Jak tu někdo psal ten styl je dětskej a ona je dítě , takže je docala jasný že nebude frontmenka kapely stylu dimmu borgir...já sem teda slyšel asi tři věci a fakt mě mě to nák nenadchlo , ale když jí porovnám třeba s budařem tak je to pro mě slavice...jinak teda odsuzuju lidi, kterym je hudba přistrčena a oni pak jenom interpretujou i cizí text, což je její příklad...

Nevim, dávám jí tak tři roky a třeba z ní něco vyroste...
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

KIWI píše:Já bohužel nemám rád, když jí dá někdo text a zazpívej to - takhle a ještě líp by to zazpívala spolužačka co chce jít na konzervatoř..spousta lidí zpívá takhle dobře, ale málokdo si už tu hudbu a slova dokáže vymyslet...
A víš o tom že třeba takový Elán je to samé?? Taky jim píšou texty jiní.. A proto je taky nemám rád :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Dávám Ewě rok, maximálně dva :D
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Alcarmo píše:Dávám Ewě rok, maximálně dva :D
:lol: :lol:
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Alcarmo píše:Dávám Ewě rok, maximálně dva :D
:lol: :lol: :lol:
Když už jsi použil tenhle citát-zamysli se nad tím jak to nakonec trvalo dlouho
:?: :?: :idea: :idea: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :evil: :evil:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

by me zajimalo jak bude zpivat az ji bude 15-16 se ji bude menit hlas a to uz si potom tak pekne nezaspiva hmmm :)
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Disasterpiece píše:by me zajimalo jak bude zpivat az ji bude 15-16 se ji bude menit hlas a to uz si potom tak pekne nezaspiva hmmm :)
No tak takovej Jackson se zas změnil z černocha na bělocha. Nebo spíš na mumii...:) Ale je fakt že zpěvu ta barva nevadí.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Disasterpiece píše:by me zajimalo jak bude zpivat az ji bude 15-16 se ji bude menit hlas a to uz si potom tak pekne nezaspiva hmmm :)
Tomu nevěř!Holky to maj jinak a věřím tomu,že bude zpívat stejně-možná líp :!:

Jenom nemám rád "chemický projekty" na to všeobecně-kterýsi blbeček s konexema někoho "objeví"-nacpe do toho chechtáky-zavolá na správný čísloa HVĚZDA JE NA SVĚTĚ :roll:

A už tě to masíruje ode všad...

BBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRRR :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Kappa

Příspěvek od Kappa »

nebo si zazpívá ještě líp, jen počkej :) třeba z ní něco bude...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

ja mam pocit ze ji uz 15 je
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“