ESP-LTD F250

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
_fish_
Kontaktovat uživatele:

ESP-LTD F250

Příspěvek od _fish_ »

Zdravim, chci se zeptat na tuhle kytarku:

http://www.musiccenter.cz/LTD-ESP-F250-MS-F-serie:24613

...máte s ní někdo zkušenosti nebo co byste mi doporučili jako alternativu za 15K?? víc ne...bylo by to spíš na tvrdší styl hry (metal, hard rock...)...dik moc :)
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Jde o to, kam až chceš zajít s tvarem a jakej si představuješ zvuk...
Jinak tady u toho právě nevím, co očekávat od zvuku, neboť tělo je z Agathisu a ten jsem měl u ESP nižší cenový kategorie a zvuk jako nic moc... Nicméně to mohlo bejt snímačema, tady těm snímačům bych docela i věřil, ale fakt bych si to vyzkoušel, protože můžeš přijít na to, že ten zvuk je takovej nepřirozenej, pocit, kterej mam u EMGček poměrně často...
Napiš sem nějaký kapely, co posloucháš a kterejm by ses chtěl přiblížit zvukem a budeme moci napsat víc...
Die Hard or Die Home
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Tenhle tvar moc nemusím, ale jestli se ti líbí, tak vpohodě :-) Zkus se podívat na nové modely značky Cort. Sám jsem si tam vybral luxusní véčko. Ty ceny jsou do 15 000 určitě, v ceně je většinou kufr aji. Mají EMG snímače všechny, napsanej mahagon a co mi říkal prodavač, tak na Corˇácký tremola si nikdo zatím u něj nestěžoval. Sám jsem hrál na to bílé véčko a jako že bomba. Strčilo do kapsy ibanezky atd. Koukni, pouvažuj. Ze svých zkušeností mohu doporučit. LTD neznám vůbec....
EDIT: ta tvoje má ten jejich ESP snímačový set = NEoriginály. Ty corty maji klasický origo EMGčka. To jen tak...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Wasserman
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Wasserman »

Tak za tydle prachy kup Cort EVL-K6 ... na tvrdý styly jak dělaná ... aktiv EMG, mahagon tělo, floyd je v pohodě ... Nejni si nač stěžovat.
Kytara: Cort EVL-K6 ( EMG 81/85) (tuned to drop C)
Zesilovač: Peavey 5150
Box: Mesa Custom Slant
Efekty: Morley Bad Horsie (Boss NS-2)
Struny: GHS, Darco (10-52 hybridy)
Kabely: Warwick, home-made (6m)
_fish_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _fish_ »

tak vám děkuju za rady...určitě se podívám na doporučené zboží :wink: zajdu to vyzkoušet a pak se uvidí :) ...
_fish_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _fish_ »

jo a ještě na jednu věc sem se chtěl zeptat... čím to, že ty Cort kejtry sou tak levný s tak dobrým osazením snímačů a vůbec nadprůměrnýma vlastnostma?? 8)
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Asi si tolik nemastěj kapsy jako ostatní :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
_fish_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _fish_ »

Tak sem byl dnes v guitarshopu vyzkoušet nějaký komba a scválně sem k tomuto účelu použil Cort EVL-K6 a musim říct, že tahle kejtra mě velmi mile překvapila :) ...skvěle padne do ruky a ten zvuk co se rodí z EMGček je prostě luxus 8) za tu cenu podle mě nic lepšího neseženu, takže až budou prachy, jdu do ní :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“