Tortexy maj takovej gumovej povrch, kterej je sice zezačátku lepší než nylonky, ale pak když se to vošoupe, tak to klouže víc...takže z dlouhodobějšího hlediska je asi lepší nylon, jenže když miluješ želvičku, není co řešit
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
ja sem mel nylon jenom jednou a to na zacatku sve karijery takze nemuzu rict pac si je nepamatuju ale planuju udelat zatah na obchod a jit to vsechno prozkouset a nakuoupit
Cort VX-X4-explorer Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Ted jsem si oblibil jednak Stubby 1.0mm a Tortex H3 (Jazz tvar), ale spis mam ted problemy, ze jednou drzim trsatko tak, jednou zas onak :\ Preucovani je na h***o.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Na doprovod Tortex 1,00 modrej...
Na shredd Tortexx 1,00 modrej...
(to nejsou dvě stejný věci)
Shredd trsátko má špičku o 3-4mm níž, než normální a tvar je daleko ostřejší...
Trao píše:Na doprovod Tortex 1,00 modrej...
To jako během jedný věci měníš 2 trsla
Jak prosím tě
Trao píše:Na doprovod Tortex 1,00 modrej...
To jako během jedný věci měníš 2 trsla
Jak prosím tě
asi myslí jenom při jamování a ne při celym songu,nebo má nějakej nástavec na trsátka připevněnej na kejtře a mění je během hraní...nebo nevim...
Nezpívám - jedno v zubech
Zpívám - trsátko dam kam se namane, popřípadě ho zahodim...
Jde spíš o to, co převažuje, pokud tři čtvrtiny songu vybrnkávam a zbytek songu jedu nějaký power chordy, tak to snesu, ale hrát dobrovod na shredd trsátko delší dobu je o hnátu...
Oni se odlišně držej, až se mi vrátí foťák, klidně to nafotim...
Naposledy upravil(a) Trao dne 16.03.2008 21:27, celkem upraveno 3 x.
Dark Axel píše:Nylon je z nylonu a Tortex je z Tortexu, Kamahle je to jiný materiál s jinou tvrdostí a jiným pocitem ze hraní
mi Nylony nevyhovujou
PS: n ikdy doma nad svíčkou nepalte tortexové trsátka, chcípnete ale užijete si zábavu, strašně zvláštně hoří
tos neměl psát,si mi dal brouka do hlavy ,jinak je pravda že nylon je měkčí matroš jak tortex nebo ultex a to můžou bejt klidně obě 0.73 ale nylon prostě víc pruží...