"Vaši" zpěváci
Pravidla fóra
"Vaši" zpěváci
Do tohodle treadu pište svoje oblíbený zpěváky(čky)...pro zlepšení obzoru
Serj tankian, Joye Tempest,J.R.Dio,F. Mercury,Morrison,Axl Rose, Hipielah(z Nightwish nevim jak se přesně píše)
a metalový Corey taylor a Max Cavalera
Serj tankian, Joye Tempest,J.R.Dio,F. Mercury,Morrison,Axl Rose, Hipielah(z Nightwish nevim jak se přesně píše)
a metalový Corey taylor a Max Cavalera
U me se o prvni pricku deli Freddie Mercury a Bobby McFerrin (kazdej je z jine hudebni misy, takze nejsem schopen rozhodnout), za nimi nasleduji Robert Plant a James Hetfield...
- baskytara - kontrabas - tuba -
Dobrohošť, Irish Dew, Harmcore Jazz Band, Jazz Blend, Puss'O'Liqour, Johny Capler Orchestra a další...
Dobrohošť, Irish Dew, Harmcore Jazz Band, Jazz Blend, Puss'O'Liqour, Johny Capler Orchestra a další...
těch je....tankian(soad),taylor(slipknot,stone sour),Davis(KoRn),Kobain(nirvana),Dani filht(CoF),Brian Warner(Marilyn Manson),Lemmy(motor head),Wednesday 13(Murderdolls-jeho pravý jméno je záhada a ví ho málo kdo),Wayne static(static x),Josh Homme(qotsa),armstrong...jejich spousta a na všechny si nevzpomenu,stejnak sem na půlku zapoměl 
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
U mna su to uz spominani Axl Rose (zamlada), James Hetfield, dalej napr. Nick Cave, Dave Gahan, asi aj Marilyn Manson
Celkom sympatak je aj Anders Friden z In Flames a Mikael Akerfeldt z Opeth.
Ale mam aj "neoblubenych" spevakov - v uvodzovkach preto, lebo su (asi) dobri, ale skratka mi nesadli
. A tam patri Corey Taylor zo Slipknotu, LaBrie z DT mi obcas lezie na nervy, a zopar dalsich...
Spevacky by som rozobral tiez, ale to by som sa musel znova zamysliet
Ale mam aj "neoblubenych" spevakov - v uvodzovkach preto, lebo su (asi) dobri, ale skratka mi nesadli
Spevacky by som rozobral tiez, ale to by som sa musel znova zamysliet
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Cobain, Grohl, Tankian, Cavalera, Kroeger, Taylor...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dan Bárta, Brian Molko (Placebo), Layne Staley (Alice In Chains), Patti Smith, Xavier Baumaxa ...
Hraju na kytary a mašinky
Jej tech je...
Zahranicni ...
John Garcia, Kurt Cobain, Billy Gibbons, Mark Lanegan, Josh Homme, Chris Goss, Eddie Vedder, Ozzy Osbourne, Robert Plant, Lemmy Kilmister, James Hetfield, Chris Cornell, Jim Morrison, Amy Winehouse, PJ Harvey, Dave Grohl, Peter Hayes, Layne Staley, Dave Wyndorf, David Gilmour ...
Z ceskych...
Jaromir Nohavica, David Koller, Robert Kodym, Ivan Hlas, Petr Fiala, Filip Topol, Mejla Hlavsa ...
Zahranicni ...
John Garcia, Kurt Cobain, Billy Gibbons, Mark Lanegan, Josh Homme, Chris Goss, Eddie Vedder, Ozzy Osbourne, Robert Plant, Lemmy Kilmister, James Hetfield, Chris Cornell, Jim Morrison, Amy Winehouse, PJ Harvey, Dave Grohl, Peter Hayes, Layne Staley, Dave Wyndorf, David Gilmour ...
Z ceskych...
Jaromir Nohavica, David Koller, Robert Kodym, Ivan Hlas, Petr Fiala, Filip Topol, Mejla Hlavsa ...