Stavba aparátů, atd.

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
indy66
Kontaktovat uživatele:

Stavba aparátů, atd.

Příspěvek od indy66 »

Zdravim, chtěl bych poradit se skládáním vlastních asparítů respektive příslušenství..tak se chci zeptat na něco "jednoduššího" čím začít díky za rady :)

...(například se mi líbí tenhle prcek : http://kytary.cz/marshall-micro-zesilov ... 14:0:0:1:0 )

PS:samozřejmně počítam s různejma "nástrahama" a úskalíma...

EDIT: jde mi hlavně o schémata těch jednodušších věcí pač všude nacházim jen samý složitý (až moc)
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

http://remmelt.com/ruby/
Nic jednoduššího snad ani neseženeš. Stačí hledat.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

prave stim taky zacinam,do toho rubyho bych sel,ale nevym cim vyleptat tu desku... :oops:
________
Rock'n'Roll !!!
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

hagridek píše:prave stim taky zacinam,do toho rubyho bych sel,ale nevym cim vyleptat tu desku... :oops:
:shock: :roll:
co treba zagooglit na ceskych strankach neco o elektronice, vyrobe DPS (Deska Plosnych Spoju), podivat se do eshopu s elektrosoucastkama (GES, GMe, ...), kde jsou ruzne kategorie a je tam treba primo napsano "Pero na kresleni plosnych spoju", nebo "Leptaci roztok na vyrobu plosnych spoju 250ml", apod.....

To je tak tezky zjsitit si nejaky informace, kdyz se o neco zajimam?
Samo z nebe mi to do hlavy nespadne... :roll: :idea:
Zijeme v dobe internetu - maximalniho moznyho zdroje informaci, a ty se takhle ptas... Ja musel za mlada procitat sestkrat za sebou Amatersky Radia (to je casopis, ktery se tomu venuje, kdybys nahodou nevedel), abych se neco o amatersky elektornice dozvedel...

Btw.: Pajku uz si v ruce drzel?
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“