kombo kolem 12tisíc
Pravidla fóra
kombo kolem 12tisíc
čus mám doma tranzistor 30w a potřeboval bych něco novýho s pěknym čistym zvukem, ale také aby to umělo pěkný zkreslení. Prostě i na nějákej ten menší sál. Mělo by to stát kolem 12 tisíc. předem dík za rady
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Mno koukni do bazaru a jukni po lampáčích, pokud chceš tvrdý zkreslení jukni po Peavey Vk nebo trochu jemnější Marshall Valvestate, ale to je pololampáč
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Re: vk
Tak kašli na ostatní a di do něj, když se ti líbí. Lepší čistej má IMHO Vox Valvetronix (celkově mě osobně přijde lepší) ale je to čistě o prioritách.monty píše:nad peavey vk jsem dost přemýšlel ale říkaj že nemá nic moc čistej kanál. nevim mě se líbí a hlavně je to celolampa.
Ano, ale zamysli se... Budeš radši brát celolampu která zní hůř než hybrid? Jenom protože o tom můžeš říct že to je celolampa? Protože oni tyhle celolampy nejsou zas taková výhra, jako ty za 20 a víc...monty píše:no jo ale neni to celolampa ten voxík.
Nechci tady nějak rozvádět diskuzi hybrid vs levná lampa, ale být tebou to radši zkusim. A docela bych i vsadil že když je budeš mít vedle sebe odvezeš voxe.(Pokud nehraješ něco hodně tvrdýho)
Oboje ty komba sou dobrý, vo to žádná, já jen aby sis nemyslel že když budeš mít celolampu budeš mít vyhráno.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ragnar nesouhlasim - radši lampu,páč je dynamičtější a dá se s ní dále pracovat.Navíc nefandim procesorům takže moje věrohodnost není 100%
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Hm, ale na ani jedno z tech komb si nehrál, že?:)Red Bull píše:Ragnar nesouhlasim - radši lampu,páč je dynamičtější a dá se s ní dále pracovat.Navíc nefandim procesorům takže moje věrohodnost není 100%
Neni lampa jako lampa... to řikám já. Neřikám, že vox je lepší, řikám ať to jde zkusit... a pak sem schválně napíše co vzal.
Že tě huba nepálí, takový bludy tady vypouštět. Pokud nepotřebuješ hafec blbejch efektů a simulací, která jsou ti stejně live, nebo na zkoušce dost na pytel bez drahýho foota.Ragnar píše:Budeš radši brát celolampu která zní hůř než hybrid?...monty píše:no jo ale neni to celolampa ten voxík.
Ber Valvekinga. Celolampa, gainu až do prdele, bez toho, že bys neslyšel co hraješ, čistej kanál se nedá moc nastavovat, ale je to lampa, takže i ten čistej co z toho leze strčí do kapsy spoustu jinejch aparátů, navíc je to výbornej základ pro krabky.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Ano, je výborný citovat jen kus příspěvku a pak mi řikat že mě huba nepálí. To vůbec nebylo proti valvekingovy. Ale jen jako upozornění, že si nemusí vybírat aparát jen protože má u sebe napsáno celolampa. Napsal sem že obě komba maji něco do sebe, a ať je vyzkouší... Ale fajn.afektband píše:Že tě huba nepálí, takový bludy tady vypouštět. Pokud nepotřebuješ hafec blbejch efektů a simulací, která jsou ti stejně live, nebo na zkoušce dost na pytel bez drahýho foota.Ragnar píše:Budeš radši brát celolampu která zní hůř než hybrid?...monty píše:no jo ale neni to celolampa ten voxík.
Ber Valvekinga. Celolampa, gainu až do prdele, bez toho, že bys neslyšel co hraješ, čistej kanál se nedá moc nastavovat, ale je to lampa, takže i ten čistej co z toho leze strčí do kapsy spoustu jinejch aparátů, navíc je to výbornej základ pro krabky.
BTW:Foot mám za 300+- soundking... ale mě je to šumák... ať si koupí co chce.
Naposledy upravil(a) Ragnar dne 17.03.2008 21:10, celkem upraveno 1 x.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
crate v50-112
co si myslíte o kombu CRATE V50-112 jak to hraja atd...???
Re: crate v50-112
Je tady o něm založenej topic, tak se mrkni.monty píše:co si myslíte o kombu CRATE V50-112 jak to hraja atd...???
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.