Hledám Blues

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Asanoth píše:monty: souhlas ;) to tady resime uz dlouho :)
pavel: v srdicku? :) k snidani? porad neco polykas, ale nidko nevi, co umis...
lidi, kteří slyšeli jeho nahrávku to vědí :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

To asanoth-nebo jak se to neštěstí "zove"-už jednou jsem ti řekl svý a nikde jsem se nic nedočetl :?: nedočkal jsem se jaksi nijaké tvé reakce,ať v sekci na kterou jsem tě odkázal,ani jinde!

Ono jaksi křičet zpoza kompu neznamená umět-ať se to teorie,nebo praxe týče,z pohledu mého jsi komáří PRD,víc nic!Myslím si,že jsi šanci "odtajit se" dostal-že jsi s ní naložil po svém jest tvoje věc!

Darkovi-svému oblíbenci-děkuji za to,co vyslovil!PROČ :?: Není tu mnoho "synků" kteří pochopili souvislosti 6ti strun :wink:

Janě-jediný holce po který když něco čtu,donutí mne to zamyslet se jsem se omluvil už včera v SZ-ale stejně ještě "kousek" promiň-jsem sprostej jako DLAŽDIČ :oops:

Problém je v tom,že povoláním jsem OBKLADAČ A DLAŽĎIČ a tudíž mám jaksi nárok :shock:

Ostatním-BLUES SE ŽIJE a nekecá se o kravinách

To "jj"-pamatuju svý návštěvy FÚ a na dveřích bylo psáno UMĚLCI :roll:
Copak jsem nějakej "UMĚLEC" :oops: :oops: :oops:

POKORA JEŠTĚ NIKOHO NEZABILA :? :shock: 8)
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

pavel68 píše:z pohledu mého jsi komáří PRD,víc nic!
s tim mi nezbyva nez souhlasit... ja totiz narozdil od tebe netvrdim, ze neco umim... asi umim hrat docela slusne na to, ze hraju rok a pul, coz je do jisty miry zapricineno mou vice nez desetiletou klavirni praxi...
ale muj nazro je, ze by ses mel vyjadrovat o neco mirneji.

Blues se mozna zije, ale monty to vystihl, nemuzws mit vic umeni nez remesla...
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

G9 H10 H12 H12b14 nic H12b14 H12 H10 nic D12 G12 H10 H11b12 nic H11b12 H11 G12 nic G11 G12 H10 H10 G12 G11 G10 D12 G10

faktr nikdo nevi, co to je? :)
MontyJJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MontyJJ »

pavel68: jistěže. netvrdil jsem, že něco umím. pokora je jistě na místě, ale nejen ode mě. jsem přesvědčenej, že když někdo tvrdí, že má talent a proto se NEMUSÍ zabývat teorií, okrádá tím sám sebe, nemluvě o tom, že zdaleka není hoden uznání, ba naopak, protože má potenciál, je na něj bez nároku hrdej a víc s tím nedělá. není to snad tak, že má talent a proto by se MĚL teorií zabývat, aby ho co možná nejlíp zužitkoval? je to snad tak, že všichni ti velcí umělci, které zná svět, studovali nejlepší školy, protože zrovna neměli nic lepšího na práci? někteří sociologové třebas tvrdí, že "škola" je k ničemu, ale "studium" ještě nikdo nezatracoval a není ani divu.
studium rovná se touze po poznání a ta nemá nejmenší důvod být zatracovaná, ba naopak. a už vůbec nemůže být ke škodě. tvrdíš-li dál, že talent všechno vyváží, dál s teobu nesouhlasím. jistě, pokud nemáš umění nebo něco tak konkrétního jako blues v duši, těžko to doženeš teorií. ale je bláhovost věřit, že obráceně to funguje jinak.
pehve

Příspěvek od pehve »

no muzikanti co znaj stupnice a noty se prostě takto dorozumívají, zní to svahilsky ale má to logiku tak diky za ty posty, ti co noty neznaj spoléhají na uši což je taky dobře. Nakonec to stejně slyší všichni zhruba stejně a o tom to je- teoretik to navíc dokáže i popsat a rozebrat, já bych se tomu nějak moc nebránil. Důležitý je to že nás ta muzika (blues) dokáže nakopnout, teda aspoň mě...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Asanoth píše:G9 H10 H12 H12b14 nic H12b14 H12 H10 nic D12 G12 H10 H11b12 nic H11b12 H11 G12 nic G11 G12 H10 H10 G12 G11 G10 D12 G10

faktr nikdo nevi, co to je? :)
S trochou představivosti by to mohl být záznam melodie pro kytaru - písmena=struny a čísla=pražce... Co? :D
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

"JJ"-Cože?Samej blábol-uvědom si že to po nás čtou děti,který sem chodí "studovat" :!: :!: :!:
Tak po tobě chlapče ten obojek nevrátím už z principu :P

"asanoth"-do týdne očekávám tvé odtajnění v "nahrávkách"-jinak u mne nebudeš víc,než voříšek za plotem-ten by taky chtěl,nicméně nemůže-a proto jen štěká :roll:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

MontyJJ píše:pavel68: jistěže. netvrdil jsem, že něco umím. pokora je jistě na místě, ale nejen ode mě. jsem přesvědčenej, že když někdo tvrdí, že má talent a proto se NEMUSÍ zabývat teorií, okrádá tím sám sebe, nemluvě o tom, že zdaleka není hoden uznání, ba naopak, protože má potenciál, je na něj bez nároku hrdej a víc s tím nedělá. není to snad tak, že má talent a proto by se MĚL teorií zabývat, aby ho co možná nejlíp zužitkoval? je to snad tak, že všichni ti velcí umělci, které zná svět, studovali nejlepší školy, protože zrovna neměli nic lepšího na práci? někteří sociologové třebas tvrdí, že "škola" je k ničemu, ale "studium" ještě nikdo nezatracoval a není ani divu.
studium rovná se touze po poznání a ta nemá nejmenší důvod být zatracovaná, ba naopak. a už vůbec nemůže být ke škodě. tvrdíš-li dál, že talent všechno vyváží, dál s teobu nesouhlasím. jistě, pokud nemáš umění nebo něco tak konkrétního jako blues v duši, těžko to doženeš teorií. ale je bláhovost věřit, že obráceně to funguje jinak.
Myslím, že v tomhle je velkej kus pravdy...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Nero píše:
MontyJJ píše:pavel68: jistěže. netvrdil jsem, že něco umím. pokora je jistě na místě, ale nejen ode mě. jsem přesvědčenej, že když někdo tvrdí, že má talent a proto se NEMUSÍ zabývat teorií, okrádá tím sám sebe, nemluvě o tom, že zdaleka není hoden uznání, ba naopak, protože má potenciál, je na něj bez nároku hrdej a víc s tím nedělá. není to snad tak, že má talent a proto by se MĚL teorií zabývat, aby ho co možná nejlíp zužitkoval? je to snad tak, že všichni ti velcí umělci, které zná svět, studovali nejlepší školy, protože zrovna neměli nic lepšího na práci? někteří sociologové třebas tvrdí, že "škola" je k ničemu, ale "studium" ještě nikdo nezatracoval a není ani divu.
Myslím, že v tomhle je velkej kus pravdy...
Já si myslím, že o tom to celé je. To co napsal Monty je skutečná podstata, a lidé, kteří se tomu brání, jsou buď zaslepení vlastním egem, a nebo, v tom horším příopadě, svojí leností
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

souhlas s montym ;) zase :)
nero: ty jo, na admina jsi docela chytrej chlapec :D :D ale ja myslel co konkretne za pisnicku to je, psal jsem o i na minuly strance, napsal jsem to ja podle toho, co jsem 2x v zivote slysel a libilo se mi to, a bohuzel me nenapdlo, jak to napsat lip ;)
takze nevim nikdo, o jakej song se jedna?
pavel: pokud reagujes, reaguj na to, co bylo psano... prinejmensim si to precti.... nicmene jsem presvedcenej, ze hraju lip, nez ty jsi hral po roku a pul, uz jen podle toho, co pises... jestli chces, muzu ti rict, kdy jsem zahral mezniky jako stairway nebo trooper, i kdyz mam pocit, ze to k nicemu nepovede... nevim, kder vidisd stekani oriska za plotem pod tim, ze prezentuju vlastni nazor ktereho jsem nabyl hudebni zkusenosti od svych sesti let, a ze kdyz tady do nekoho opet rejes, tak ti naznacim, ze by ses mel mirnit.... kazdopadne bys mel zacit tim, ze kdyz na neco chces reagovat, prectes si to, nebo si to rozmyslis nez neco napises, kdyz jsi to necetl... podle me... a nemel bys asi prezentovat svuj nazor jako jedinej spravnej a kaslat na to, ze nekdo jinej, treba monty nebo nesst, muze mit taky pravdu.... takze pokud mi chces neco napsat, pis prosimte k veci. diky moc...

vsichni:
G9 H10 H12 H12b14 nic H12b14 H12 H10 nic D12 G12 H10 H11b12 nic H11b12 H11 G12 nic G11 G12 H10 H10 G12 G11 G10 D12 G10
MontyJJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MontyJJ »

nezdá se mně, že pavel je slabomyslný idiot nebo že nečte jiné příspěvky než své vlastní. to ovšem neznamená, že se ztotožňuju s jeho způsobem vyjadřování, ale je to koneckonců jeho způsob, ne můj. zatím mně připadá, že je jen docela líný zapojit se do debaty, nebo že si myslí, že právě takovým způsobem jednání debatu podnítí. v krajním případě zastává imbecilní pózu a není-li důvodem jeden z předchozích, jsem se svými vysoce fundovanými úvahami v koncích a zároveň mně v tu chvíli jsou jeho příspěvky ukradené.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Sorry, Asanothe, nevěděl jsem, že hledáš konkrétní song, nečetl jsem celej thread... :wink:

Tohle jen preventivně - nechci tu žádnej flame, takže všichni zůstante v klidu a neuchylujte se k takovým projevům vlastní blbosti jakou jsou urážky a vulgarismy...

PetrPeter 1975 - 2008
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

preventivne? :) pozde :D :D :D

takze nevis co je to za song? :) neobetovali byste 3 minuty sveho casu, aby jste mi to mohli pripadne sdelit po tom, co to zkusite zahrat? ;) :oops: 8) ;)
majkie

Příspěvek od majkie »

Asanoth píše:preventivne? :) pozde :D :D :D

takze nevis co je to za song? :) neobetovali byste 3 minuty sveho casu, aby jste mi to mohli pripadne sdelit po tom, co to zkusite zahrat? ;) :oops: 8) ;)
ja nevim jestli jsem ten zapis pochopil spravne, ale prvnich par tonu mi pri trose fantazie pripomnela still got the blues od garyho moora, ale pak uz asi ne :P
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88

Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně :)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

majkie píše:
Asanoth píše:preventivne? :) pozde :D :D :D

ja nevim jestli jsem ten zapis pochopil spravne, ale prvnich par tonu mi pri trose fantazie pripomnela still got the blues od garyho moora, ale pak uz asi ne :P
osobně myslím, že je to ona :-)

Gary Moore - Still got the blues (album stillgot the blues, jedno z jeho nejlepších)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

diky moc, panove :) ja celou dobu myslel, ze je to clapton :D doufam, ze me ted vsichni servou na styl "vis, existujou i jiny bluesmani nez eric!!! :evil: " :D :D :D
diky :)
jenda

Příspěvek od jenda »

Zcenzurováno pro porušování pravidel - Nero
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Jedno, četl si pravidla? Tohle není žádné warez forum...

PetrPeter 1975 - 2008
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

smime znat alespon hruby obsah jeho zpravy?
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“