Behringer MDX 4600
Pravidla fóra
-
Novotný Jiří
Behringer MDX 4600
Máte někdo zkušenosti z Behringerem MDX 4600,na živém hraní nebo v dom.studiu.
- Jens Ludwig
- Odborník
co přesně chceš vědět????
má to celkem málo nastavitelných parametrů na kanál a zvuk už sem taky slyšel lepší - otázkou je, co máš za zbylej řetězec - buď to tomu celku neprospěje a nebo neublíží...
Jinak poměr cena/výkon tam asi bude....
má to celkem málo nastavitelných parametrů na kanál a zvuk už sem taky slyšel lepší - otázkou je, co máš za zbylej řetězec - buď to tomu celku neprospěje a nebo neublíží...
Jinak poměr cena/výkon tam asi bude....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Jens Ludwig
- Odborník
poměr cenaúkvalita, tam bude, obecně ale nízká cena, nízká kvalita...Novotný Jiří píše:Chtěl bych ho používat hlavně jako Gate na bicí,kytaru....ve studiu.
Nahrávat budu přes Project Mix I/O do počítače.Jaká je kvalita těchto Gate.
... v počítači si gate vyrobit neumíš??? myslim, že bude na trochu lepší úrovni....
jinak pokud odpovídáš, používet klikátko ZASLAT ODPOVĚĎ a ne nové téma
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
Mam osobni zkusenost s MDX4600 a jako gate/expander je to naproso pouzitelne. Kompresor je take uchazejici, ale jsou samozrejme lepsi i ve stejne cenove hladine. Zvukove je takovy prumer. Celkovy dojem je, ze za ty penize dostane clovek naprosto odpovidajici vec, funguje to, jako levny kompresor/gate... je to pouzitelne. Celkove resume - neurazi ani nenadchne.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Behringer MDX 4600
Sháním nějaký procesor, který bych zapojil za mix a používal ho na mastering. Jde mi spíš o živé hraní, takže jenom trochu nakopnout kompresorem a používat limiter, aby to nešlo "přes čáru". Původně jsem měl v plánu koupit nějaký dvoukanálový, třeba MDX2600 nebo podobný stereo-kompresor. Pak mě ale napadlo, jestli by nešel použít MDX4600 s tím, že dva kanály bych použil pro mastering (za výstup mixu) a zbylé dva pro basu a bicí (před vstup do mixu). Myslíte, že je tohle zapojení proveditelné, funkční a "legitimní"? 

Kompresor na basu i bicí by se hodil taky. V tom bicím kanále je už v podstatě jenom kopák.

Kompresor na basu i bicí by se hodil taky. V tom bicím kanále je už v podstatě jenom kopák.
Hraju na kytary a mašinky
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Behringer MDX 4600
Jako v zásadě proč ne. Každý kanál MDX má svoje nastavení, takže si to pošteluješ - a navzájem se nijak neovlivňují.
P.
P.