Velvet Revolver

Vše o kapelách a hudebnících ...
Alfonz

Příspěvek od Alfonz »

Draco píše:nerad se opakuju ale aspon zvednu svemu tematu pocet vzkazu :lol:

na prvni poslech nic moc ale posloucham Libertad uz dva mesice temer kazdy den a porad me to neomrzelo, porad je to skvele (ale asi to nadchne jen ty co sou rockove zamereni, metal ani punk to proste neni :idea:)

slash je taky muj ideal co se tyce krasy, techniky a nevim ceho vseho pri hrani na kytaru (a navic ten klobouk a tricko s Mickey Mousem), no a abych nebyl jenom zamereny na slashe, musim rict ze mnohem vic nez na contrabandu se mi libi zpev, a backroundove zpevy proste nemaj chybu

hudebne je to proste mnohem vic promakane album ale obe jsou dobre, jenom to prvni uz mam trochu ohrane

P.S. to druhe neni odpad z contrabandu prave naopak mi prijde ze je uplne jine, vic klasicky rock
JOoo...Libertad je dobre album!Nejvic se mi libi pisnicka Just Sixteen!Nema chybu...urcite si stahni jejich koncert z ROCK AM RING 07!NEbo se koukni na youtube!Jak tam Slash zahraje solo z Fall To Pieces ..to je bomba :wink:
Pete27

Příspěvek od Pete27 »

Slash olééééé!! 8)
mY geAr:
Epiphone Les Paul standard plus
Stagg strat h-s-s
kombo Behringer Vampire Lx112
ruce:-D
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Zatim sem slyšel jenom Fall to pieces a to se mi líbilo, hlavně to solo na začátku, miluju slashe :twisted: - a budu kupovat klobouk a paruku :lol:
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
ugh.gf

Příspěvek od ugh.gf »

hle nevite kde by se dalo sehnat tricko se slashem? nak ho nemuzu nikde najit :(
Kombo Roland Cube 30x, Janecký
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“