Vaše kapely
nekomentuju, byl bych moc kritickej 
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
docela nuda, ale pouze subjektivní názor, mě tahle hudba opravdu nebavípajaKahan píše:www.stage.cz/darkil/
www.bandzone.cz/darkil/
Co na to řííkáte??....kvalita sice nic moc ale chtěl bych slyšet váš názor..dík![]()
Na to jak jste mladi je to remeslne docela slusny, ale prijde mi, ze ten styl hudby je uz nejakou chvili mrtvej... Nepomahaji vam s pisnickama nejaci starsi muzikanti?pajaKahan píše:www.stage.cz/darkil/
www.bandzone.cz/darkil/
Co na to řííkáte??....kvalita sice nic moc ale chtěl bych slyšet váš názor..dík![]()
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
tipoval bych to na tu argemu ^^
Audix OM2s
Audix OM2s
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No mě se to nelíbí
, chybí tomu trochu veselosti a připadá mi, že je tam nějaké nutkání řezat do kytar a to ve spojitosti s hlasem zpěvačky a texty nesedí dokupy
.
EDIT: Jak píše Wohma je to takový "zastaralý".
EDIT: Jak píše Wohma je to takový "zastaralý".
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- pajaKahan
- Kontaktovat uživatele:
abych upřímě řekl tak ty tři písničky co jsou nahrané skládal náš skladatel....je to stará škola no!!
(45) ....takže se vám to může zdát zastaralé...ale naše věci které jsme složili mladí možná budou o něčem jiném!....ale tak kritika je cenná!....určitě půjdem dál svou cestou a komu se to bude líbit tak bude a komu ne tak ne!.....kdyby jste ještě hodnotili byl bych jen rád ať se toho dozvím co nejvíc a na tom budeme pracovat! 
Naposledy upravil(a) pajaKahan dne 1.09.2010 21:43, celkem upraveno 2 x.
Kytary: Cort EVL K4, stratocaster SX(hand made)
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends
- pajaKahan
- Kontaktovat uživatele:
já bych řekl že kdyby jste nás slyšeli naživo budete mít možná jiný názor.....ale je to tak právě že by jsme chtěli skládat uplně něco jiného než všichni ostatní....a to se nám aspon trochu zatím daří ne?
Naposledy upravil(a) pajaKahan dne 1.09.2010 21:44, celkem upraveno 1 x.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No daří, ale je to také nemastné neslané, neuraž se ale prostě na zábavypajaKahan píše:já bych řekl že kdyby jste nás slyšeli naživo budete mít možná jiný názor.....ale je to tak právě že by jsme chtěli skládat uplně něco jiného než všichni ostatní....a to se nám aspon trochu zatím daří ne?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Oinjá vůbec.... ale nani HC. já spíš 77 a nebo takový ty garážovkyhumus píše:oi oi.. to předemnou nevyslovuj nemam to rád (nic proti skinheadům pkud to nejsou nějyký tupý hovada)turbo_MaCk píše:
na můj vkus až torochu moc Oi... Mám rači 77mičky, ale proč ne...
http://www.youtube.com/watch?v=eBK9cFECLGQhrajem to co hrajem. čim dál tim víc ujíždim na hc punku což se myslim promíta do mejch výmyslů
btw nenech se splest zvukem zpěvu, je tam dost nakreslenej, ve skutečnosti to nezni tak "tvrdě"
ŠPATNÉ TO NENÍ.. JE tam ten základ, rytmus melodie, nápad a je to zahraný.... Ale zaznělo tu už dost negativních názorů, s některýma souhlasiím s jinejma už tolik ne... 3. bych vysadil vejš kytary aby to zpěvačku táhlo k silnějšímu hlasovýmu projevu. Chybí mi v tom trocha energie. Nebál bych se tam dat nějakej HC vliv a takou tu uřvanou pasáž. To jak zpíváte všici... možná by bylo lepší zkusit do toho jakoby řvát ale nechat tam i zpěv zpěvačky. JE to celkem dobrý, ale prostě musí chybí v tom ty emoce... JE to takový mrtvý. JEden moudrý můž řekl: "většina kapel dělá tu chybu, že hrají, protože je to baví, a ne proto, žechtějí něco říct". Prostě BYch se to snažil podat víc EMOtivně.pajaKahan píše:www.stage.cz/darkil/
www.bandzone.cz/darkil/
TYto styli se mě moc nedotýkaj, ale poznám když někdo hraje jak ponocnej a když to má koule a budoucnost. Vy rozhodně máte oboje (zpěvačka a klávesistka sice koule nemá ale hudba jo). Jako příklad posílám screamo. Ne že bych to poslouchal ale je tam spousta toho co u vás chybí:
http://www.youtube.com/watch?v=NN244Wgi ... re=related
nebo ještě strike anywhere:
http://www.youtube.com/watch?v=OUDNskH4vkY
Prostě bych tam dal torchu toho core.... jo a to sólo bych udělal úplně jiný.... Ne tak racionálně vymyšlený.... chytit nějakou stupnici a trochu víc psycho... uplně euforický když máš na avatrau jimiho tak tam nahoď něco jako on
jo ještě tady to je... ale toto prostě miluju
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- pajaKahan
- Kontaktovat uživatele:
no sola.....jsou hodně vymyšlené ale aspoň jsou!
.....ty kytary asi na živo zní trochu jinak.....přece je to jen nahrané přes mp3 z mixu a něco je tam slyšet víc něco zase míň!!!
hrajeme teda i převzaté ...jinak skladatel je náš známý a nosí do kapely nové věci....no podle vás teda spíš staré...
Naposledy upravil(a) pajaKahan dne 1.09.2010 21:44, celkem upraveno 1 x.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já osobně si myslím, že kapela má vyjadřovat jaksi sama sebe, ne fungovat jako vyjádření někoho jiného. Zrovna dvakrát neuznávám ani POVOLÁNÍ - TEXTAŘ - příjde mi trochu falešné když někdo zpívá něco, co mu napsal někdo "na zakázku". Umělec má vyjadřovat sám sebe, svoje myšlenky a svoje pocity a nápady a jestli to nedělá, ztrácí u mě dost respektu.
Proč jste vůbec něco takového udělali? proč jste si hned neřekli - napíšem si to sami a nechali si do toho zasahovat někoho zvenčí? protože jste se na to necítili, že jste "příliš mladí na to, abyste to zvládli", nebop proto, že vám bylo blbé ho odpálkovat? Nebo vám na tom nepřišlo nic divného?
Proč jste vůbec něco takového udělali? proč jste si hned neřekli - napíšem si to sami a nechali si do toho zasahovat někoho zvenčí? protože jste se na to necítili, že jste "příliš mladí na to, abyste to zvládli", nebop proto, že vám bylo blbé ho odpálkovat? Nebo vám na tom nepřišlo nic divného?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- pajaKahan
- Kontaktovat uživatele:
hodně věcí do kapely přinesl...nejenom písničky!!....
no a taky se nám jeho písničky líbily.....ale např ted co vymysleli spolu holky se s tím nedá srovnat!!....to jsou jiné nápady než našeho skladatele!..mladší! ted o prázdninách máme točit cedečko.....tak snad se aspon někomu bude líbit!!
....i když přes polovinu písniček je od skladatele! ten jeho styl prostě frčel někdy jindy...je to tak!!....ale na 2. stranu když ho trochu oživíme může to být docela zajimavá hudba!...a to je!
skládání by jsme určitě zvládli sami.....jenomže naše skupina je něco jiného než znáte vy....my jsme pod přísným dohledem člověka který nad námi stojí s paličkou a někam nás pořád tlačí dopředu!
....chce pořád od nás nejlepší výkony a člověk pak nemůže být svobodomyslný a ta hudba je tak trochu jak od robotů!....právě jak vy říkáte......ty emoce a to procítění by tam mělo být a ne hrát jak robot skladby které nás moc nebaví!....no a to si myslím že zatím postrádáme...možná je to i věkem že se ještě neumíme rozhodnout co vlastně chceme a je nám možná blbé říkat svůj názor lidím kteří nám hodně pomohli, prosadili nás na zábavy, sehnali sponzory atd...!
Naposledy upravil(a) pajaKahan dne 1.09.2010 21:45, celkem upraveno 2 x.
zas je ale sance, ze to nekam dotahnou
Audix OM2s
Audix OM2s
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
mockrát se mi to nestane, ale tentokrát s Axelem souhlasím naplnoDark Axel píše:já osobně si myslím, že kapela má vyjadřovat jaksi sama sebe, ne fungovat jako vyjádření někoho jiného. Zrovna dvakrát neuznávám ani POVOLÁNÍ - TEXTAŘ - příjde mi trochu falešné když někdo zpívá něco, co mu napsal někdo "na zakázku". Umělec má vyjadřovat sám sebe, svoje myšlenky a svoje pocity a nápady a jestli to nedělá, ztrácí u mě dost respektu.
Zcela objektivně: Máte nato to někam dotáhnout... stačí hrát, chtít hrát, bavit se tím a nezapomínat do toho dát kousek sebe
P.S. zpěvačka má hlas jako Eva Farná... ale vážně.... naprosto stejnej
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
jestli chcete jít svou cestou, tak kašlete na skladatelepajaKahan píše:abych upřímě řekl tak ty tři písničky co jsou nahrané skládal náš skladatel....je to stará škola no!!(45) ....takže se vám to může zdát zastaralé...ale naše věci které jsme složili mladí možná budou o něčem jiném!....tento styl máte pravdu je trochu zastaralý ale chtěli by jsme to dotáhnout až do heavy metalu...viz Kreyson(láďa křížek)!
.....ale s Argemou jsi mě docela sklamal......to je uplně jinší styl než to co hrajeme!
......a navíc jim budeme dělat předkapelu a myslím že budem o trochu lepší!
....to říká víc lidí!
....ale tak kritika je cenná!....určitě půjdem dál svou cestou a komu se to bude líbit tak bude a komu ne tak ne!.....kdyby jste ještě hodnotili byl bych jen rád ať se toho dozvím co nejvíc a na tom budeme pracovat!