Koupena za 13900 v guitarparku. A fakt paráda. Zvuk má pěkný, sustain mě mile překvapil, fakt zní dost dlouho...zkrátka spokojenost. No uvidím ještě op koncertě na větší aparatuře
FENDER Lite Ash Telecaster - nazory...
Pravidla fóra
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Tak kytara je doma
Koupena za 13900 v guitarparku. A fakt paráda. Zvuk má pěkný, sustain mě mile překvapil, fakt zní dost dlouho...zkrátka spokojenost. No uvidím ještě op koncertě na větší aparatuře
ALe rozhodně doporučuju 
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
A zpracování? Oktávy, hmatník, pražce... prostě jak se na to hraje? je to příjemný do ruky?Michalowic píše:Tak kytara je doma![]()
Koupena za 13900 v guitarparku. A fakt paráda. Zvuk má pěkný, sustain mě mile překvapil, fakt zní dost dlouho...zkrátka spokojenost. No uvidím ještě op koncertě na větší aparatuřeALe rozhodně doporučuju
Co takhle nejaký fota?
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Zpracovani je podle me na dobry urovni (prece jenom Fender), ale neposoudim, prece jenom my zatim rukou prosly 3 kytary..Ragnar píše:A zpracování? Oktávy, hmatník, pražce... prostě jak se na to hraje? je to příjemný do ruky?
Co takhle nejaký fota?
Oktavy vypadaj ok, uvidime jak to bude s dalsim ladenim
Oprazocvana je dobre (to bylo prvni co sem zkusil..po zkusenostech s mym cortem)....hmatnik ma naky pro me neznamy drevo, jediny co se mi na nem nelibi sou takovy jakoze perletovy znacky, ale to prekousnu..
FOtky dodam zejtra, dneska sem to nak nestihal...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
už máš krapet zpoždění....
Takže co myslíte Mex standart x Lite ASH x Fender US orig 54
BTW do joa se nenavážejte. Vy ste v životě nedokázali nic, on dokázalm snad všechno.
Takže co myslíte Mex standart x Lite ASH x Fender US orig 54
BTW do joa se nenavážejte. Vy ste v životě nedokázali nic, on dokázalm snad všechno.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Jezis, uplne sem zapomel na vas
Neco sem ted nafotil, ale narychlo, takze omluvte kvalitu
http://bezdozoru.ic.cz/kytara1.JPG
http://bezdozoru.ic.cz/kytara2.JPG
http://bezdozoru.ic.cz/kytara1.JPG
http://bezdozoru.ic.cz/kytara2.JPG
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
no, vcera sem na ni odehral prvni koncert..turbo_MaCk píše:a jaký je hodnocení s odstupem času?
moc sem ji bohuzel neslysel (zvukar nebyl schopnej me zesilit v odposlechu), ale hralo se na ni paradne, nevim cim to je, ale barrecka se drzi o dost lip a hlavne mi v pohode znej prez vsechny struny...
Vazbu sem chytnout nemoh ani kdyz sem chtel, takze snimace fakt paradni..
Jenom je minus ze je na ni videt kazdej otisk a je o trochu tezsi nez strat co sem mel predtim ale jinak fakt parada, muzu vrele doporucit
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Hmm...tak sem ted na chvili dohral, prdlo mi Acko a jelikoz doma mam jenom tlustejsi (o dost) struny na nahradni kytaru tak sem ted nametenej.
Samozrejme struny objednany mam...uz mesic..z kytar
by me zajimalo kde se to flaka, dodani max 10 dnu u vseho a uz cekam mesic jak idiot
Jenom teda technicka, struna mi opet prdla u kamene, to samy mi delalo na stratovi, cim to muze byt? Ja to teda svadim na moji techniku hrani + tenky struny (tyhle byly hodne tenky)...cim to teda je?
Samozrejme struny objednany mam...uz mesic..z kytar
Jenom teda technicka, struna mi opet prdla u kamene, to samy mi delalo na stratovi, cim to muze byt? Ja to teda svadim na moji techniku hrani + tenky struny (tyhle byly hodne tenky)...cim to teda je?
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Asi se budu muset teda zamyslet nad stylem myho hrani a hlavne zmenit drzeni trsatka, sem si vsim ze ho drzim ,,tupe" proste jak kdyz hraju kamenem, tim to mozna budeDisasterpiece píše:me se to stava furt a zvlast u basovyho Ecka petrpetr me to vysvetlil tim ze dotoho moc rezu
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Je to sklonem kobylky....je v ostrém sklonuMartin656 píše:Jo to sem cetl mam pocit v muzikusu ze tohle fendr kobyly delaj...neda se svitit
Engl Thunder 50, Ibanez RG 570+Tone ZOne a Paf Pro,Fender 57 ressuie + zamikací schallery , MXR micro ampJim Dunlop Cry Baby 535,BOSS Tu2,CH-1, DD-3, BCB-60, Kabely Monster rock, vysílačka AKG . http://www.benefit-rock.com http://www.brix-rock.cz/
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
asi mysleli sklon, kterym se lamou struny smerem do tela. Kolem 90 stupnu u tohodle "telete" a treba u kobylek s tune-o-matic kobylkou a pruchozima strunama je to kolem 150 stupnu a se stop barem jeste vic, proto jsou asi min nachylny na prasknuti..Michalowic píše:No de o to ze ty kameny, pokud teda myslim to samy co vy sou jakoby valecky, takze ostry hrany nemaj
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: