Behringer VT999 Vintage Tube Monster

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Banan58
Kontaktovat uživatele:

Behringer VT999

Příspěvek od Banan58 »

Máte ho někdo? Zkoušel ho někdo? Zajímalo by mě jak to hraje, lampový kreslítko za takový prachy se jen tak sehnat nedá (jestli jo tak o něm nevím), ale zas je to behringer no, toho se trochu bojím

Kód: Vybrat vše

http://www.musiccenter.cz/Behringer-VT999-Kytarové-a-baskytarové-pedálové-efekty:28634
ňák mi nejde vložit odkaz, tak ho sem dávám takhle

Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Vypadá to hodně zajímavě. Uli většinou vykrade střeva jinejch efektů a zabudu je je do vlastních, zde dokonce zmizel jeho nešvar strkat to do umělohmotnejch krabiček. K tomu true-bypass, fakt to zní dobře, ale obávám se, že nikdo z nás to nebude moc umět kvalitně posoudit podle specifikací na webu... Kdyby se někdo uvolil k tomu ho zajet vyzkoušet, rád bych slyšel o tom, jak to zní...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Behringer VT999 Vintage Tube Monster

Příspěvek od hagridek »

http://www.thomann.de/gb/behringer_vt999.htm

podle vzhledu,popisu a ceny to vypada jako vec presne pro me k moji lampove hlavince, avsak tady to nikde nemuzu najit..
proto se vas chci zeptat jestli nevite jak to hraje a co si o tom mislite...

dik za nazory
________
Rock'n'Roll !!!
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: behringer vintage tube monster

Příspěvek od pupack »

hagridek píše:http://www.thomann.de/gb/behringer_vt999.htm

podle vzhledu,popisu a ceny to vypada jako vec presne pro me k moji lampove hlavince, avsak tady to nikde nemuzu najit..
proto se vas chci zeptat jestli nevite jak to hraje a co si o tom mislite...

dik za nazory
hm vypadá to jako kopie Electroharmonixu jen nevím kterého :) ja vím nepomohl sem ti ale musel jsem to napsat :D
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
fallon

behringer vt999

Příspěvek od fallon »

behringer vt999 - je to dobry overdrive alebo zly, alebo aky vlastne je? vdaka.
MilanT

Re: behringer vt999

Příspěvek od MilanT »

Proč se nezeptáš v existujícím vlákně a zakládáš duplicitní?
kytarove-efekty/behringer-vt999-t6969.h ... er%20vt999
fallon

Příspěvek od fallon »

1. vlakno je z roku 2008 ( ma iba 4 roky ), 2. informacna hodnota v tom vlakne nulova.
fallon

Příspěvek od fallon »

takisto aj tvoj prispevok ma nulovu hodnotu.
symar

Příspěvek od symar »

No jo no, co chceš, asi zkušenosti nejsou. Jinak by ti někdo něco napsal. Koukni na trubku, videíí je tam dost. Mě osobně se líbí, jen pozor, má to lampu. K lampové hlavě/kombu by to nemuselo sednout. No nutno prostě vyzkoušet. Buď první.
Většina z nás je divných, těch normálních je třeba se bát.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
fallon

Příspěvek od fallon »

OK, tak to teda risknem, snad to nebude take hrozne, zazraky od toho necakam. lampu nemam, mam obycajne lacne kombo nux mighty, tak mozno mu ta lampa v behringerovi pomoze.
lunchie

Příspěvek od lunchie »

mam ho a neni spatnej, co se tyce zkresleni, tak ma docela lampovy nadech oproti treba boss distortionum. Ale moc ho nepouzivam, ted pouzivam max. tube screamer jako dokopavadlo.

pokud chces vedet neco konkretniho, tak dej vedet
symar

Příspěvek od symar »

Tak vidíš, že se ten pravý ozval, chce to jen trochu trpělivosti. Máš tranzistor, no to by ti právě mohlo pomoci. Všeobecně se to doporučuje a naopak právě lampa k lampě moc ne. Že už těch lamp je prý moc, nevím, nedokážu posoudit. Tak pokud do toho půjdeš, dej vědět.

Jinak pro lunchie, rozepiš se trochu víc, na jaké styly je vhodný a tak.
Je mi tolik. kolik mi je, manželka však tvrdí, že maximálně tak 15 a i to je prý někdy přehnané
fallon

Příspěvek od fallon »

lunchie vdaka za info, rozpis sa trochu viac. uz som ho objednal, takze cakam kym mi pride.
fallon

Příspěvek od fallon »

symar aj tebe vdaka za reakciu.
lunchie

Příspěvek od lunchie »

rozsah zkresleni to ma velky. Da se pouzit jako cisty boost az po docela silne zkresleni. Diky plnymu tone-stacku ma docela dost moznosti na nastaveni barvy. Taky ma zabudovanou noise-gate, ktera funguje moc dobre. Bohuzel, noise gate nejde pouzit sama o sobe a musi byt zaply i efekt.

Jak jsem psal, to zkresleni je vice organicke (stavnate), ne takove ostre a suche jako ruzny boss kreslitka.
fallon

Příspěvek od fallon »

cize podla teba na rock (ala springsteen)/blues/jazz je to ok? urcite nepotrebujem metal.
lunchie

Příspěvek od lunchie »

na blues, rock urcite, a na metal taky
symar

Příspěvek od symar »

No chlapi, to jste mi daly. Svého času jsem nad ním hodně přemýšlel, ale cena a rozměry rozhodly. V pedalboardu bojuju s každým centimetrem. A je to tu zase zpátky, prostě mám na něj chuť, ta vlastní šumová brána musí být skvělá. Musím to pořádně rozmyslet, vyházet půlku boardu a dát tam tohodle cvalíka? No je zase nad čím přemýšlet. Ostatně jak se to snáší s lampovým kombem?
lunchie

Příspěvek od lunchie »

jo je to hrozna krava :). ja ho sveho casu sehnal za nejakych $50 babek i s postovnym fungl novej a docela jsem ho pouzival prave s tranzistorem.
fallon

Příspěvek od fallon »

vdaka vdaka, obom. na par forach som cital, ze ked sa vymeni lampa za nieco trochu kvalitnejsie tak to niekolkonasobne zdvihne kvalitu zvuku, je to pravda? resp. lampa je napajana iba 9V - staci to?
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“