No, za 6 tisíc floyd, 2xHB a 1xSC ... to se mi zdá až možná moc levný. Nevim, Corty jsou chválnený, ale já bych se bál toho že je to moc ověšený .... jo a neni to stratocaster, ale superstrat
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Ja ji mam a nemuzu si stezovat, dobry zvuk jak zkresleny tak cisty. Za tu cenu opravdu moc dobra, zamky, Floyd, zorepinatelny predni humbucker Jsem spokojen, doporucuju(jen ne modrou je to hrozna barva )
Ničim struny, ničim trsátka, ničim si prsty, ale nejsem tak bohaty abych si mohl dovolit ničit kytary. Kytara Cort-X6, Squier Bullet Strat C-Drop, Fender FRONTMAN 15W, Peavey Bandit 65W, Digitech - RP250.
To jste mě potěšili Jako doufám že to je dobrá koupě..... nebyly by nahrávky nezkresleného zvuku ? a třeba i zkresleného ..... jo jsem začátečník..... hraju tři měsíce....ale zjistil jsem,že mě to šíleně baví.... furt sedim u kytary. teď mám tensonku z druhé ruky a jako už pociťuju,že mi silně nestačí. mám taky nějaké nahrávky,ale absolutně amatérské a začátečnické
děkuji za ochotu .Nicméňě tohle byla první věc,kterou jsem udělal Učim se hrát za pomocí youtube.....možná to zní děsně exotsky,ale je to podle mě hodně účinný.Je to asi tim,že si člověk představuje,že to za chvíli zahraje jak na videu ale v mym případě................
jindrak píše: děkuji za ochotu .Nicméňě tohle byla první věc,kterou jsem udělal Učim se hrát za pomocí youtube.....možná to zní děsně exotsky,ale je to podle mě hodně účinný.Je to asi tim,že si člověk představuje,že to za chvíli zahraje jak na videu ale v mym případě................
Normálka . Já sem tam přišel na fígl v Enter Sandman a se Smrťákem sme se naučili od Justina blues .
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One