máte rádi u2?
máte rádi u2?
tak co? máte? moc možností, ale docela mě to zajmá kolik lidí je má rádo.. já je zbožňuju..
Nedávno jsem si na U2 zavzpomínal, že jsem před x lety poslouchal. Narval jsem si teda tři desky do mp3 a dneska s odstupem času to na mě působí spíš jako hudební alibismus - sorry, asi jsem náročný posluchač, ale řešit pop-music na amatérskym kytarovym fóru bych se vyhnul... je to ale vaše právo...
Dobrá muzika, pohodová..mimochodem místo ěnkolika prakticky stejných možností sj itam měl dat nějakou neutrální...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
je to zvláštní kapela........ ale jedna z velkých světových kapel..... Když se řekne Bono tak to prostě působí velkým dojmem, a už je to tak trochu pojem
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
U2
ja je rad nemam...krome dvou pisnicek, Vertigo a Bloody Sunday, ktery se mi hodne libi, jejich hudbu nemusim...
PRS SE Custom Semi-Hollow
Blackstar HT1
Yamaha FG700S
Blueridge BR-43
Cort X6
Blackstar HT1
Yamaha FG700S
Blueridge BR-43
Cort X6
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
já třeba tež nejsem nějaký nadšený U2 fanoušek, ale jejich hudba má něco do sebe, líbí se mi. A znám dost lidí co tu hudbu úplně žerou.
Nej je Dave Matthews band
Nej je Dave Matthews band
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

hmm tak to teda moc pěkně vyjádřil vážně inteligentním názorem no já myslel že to je dizkuzní forum tak by se to mohlo zdůvodnit ne ?vikicek píše:Důvody? Když se mi nějaká muzika nelíbí, tak to musim odůvodnit?Marko007 píše:hmm skvělý názor.hodně nám toho zdělil......a důvody se asi stydíš říct viďhumus píše:fůůůůůůůjAby to třeba nebylo nepodložený, že se mi ta muzika nelíbí, viď
![]()
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Normální lidi udají důvody, humus už s tím měl dřív problém třeba u GD...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
vícemene to uz rekl vikicek. nevim jak bych to mel zduvodnit. kdyz to slysim nudi me to, nic z toho nemam proste me to nebavi ...Marko007 píše:hmm tak to teda moc pěkně vyjádřil vážně inteligentním názorem no já myslel že to je dizkuzní forum tak by se to mohlo zdůvodnit ne ?vikicek píše:Důvody? Když se mi nějaká muzika nelíbí, tak to musim odůvodnit?Marko007 píše:hmm skvělý názor.hodně nám toho zdělil......a důvody se asi stydíš říct viďAby to třeba nebylo nepodložený, že se mi ta muzika nelíbí, viď
![]()
KIWI- upraven počet citací
Jako jo, mluví se o to mdocela dost, ale nemyslím si že je to tak divoký...vem to tak že dělá aspon ěnco narozdíl do někoho...humus píše:a btw. taky me strasne s**e ten humbuk kolem bona. nic proti nemu a tomu co dela, ale to jak z nej delaj andelicka spasitele me s**e.