Multiefekt do smyčky
Pravidla fóra
Multiefekt do smyčky
Zdravím vespolek, mám celolampovou palici a chtěl bych se vybavit efektama. Moc se mi nechce kupovat jednotlivý krabičky a tak koumám nad nějakým mulťákem. Vychází mi to asi na Digitech GNX4, GNX3000 nebo Boss GT8. Má s tim někdo zkušenosti?? Aby mi to nezprznilo zvuk. Momentálně takhle (ve smyčce) používám RP200 a ta neni nic moc... Díky.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Tonelab by byl dobrá volba
má v sobě zabudovanou lampu a včera jsem ho dokonce vidělna bazaru.
jinak bych se zkusil podívat na Rocktron utopia 100, poměrně nový efekt, nemá lampu, ale co... je zaměřený spíše na modernější zvuky, 64+64 presetů, expression pedál a bytelné kovové šasi
jinak bych se zkusil podívat na Rocktron utopia 100, poměrně nový efekt, nemá lampu, ale co... je zaměřený spíše na modernější zvuky, 64+64 presetů, expression pedál a bytelné kovové šasi
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
No ten digitech bych moc nebral...ne ze by byly spatne efekty...ale, ta stavba...no neni moc bytelnej..clovek musi pekne polehoucku slapat napedal a mikrospinace...kdezto ten vox ma klasicky tlakovy a expression tez je robustni...cely ten vox je kovovy, sice tezky...ale je to i vic vintage vzhled...jinak zvukove se mi libi vic...jsem pevne rozhodnuty...jen cekat az ho budou mit na sklade...ozkouseny mam...
To GNXko ma sice plastovy spinace, ale jinak je z kovu, kvuli tomu bych ho neodsuzoval. A pokud zkresleni pujde z hlavy, pak si nemyslim, ze v tech multacich bude takovej rozdil. Kazdopadne bych vybiral podle recenzi terba na Harmony-central a pidil se po kvalite konkretnich efektu, ktery budu pouzivat, protoze ty multaky toho zpravidla mivaji tunu a clovek z toho stejne vyuziva takovych 5 efektu...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
RP X50 jsou kovový,čudlíky plastový. Ale modulační efekty jsou v pohodě. Mám RP250 ve smyčce (taková, co nejde napřímo,ale se zvuk přimíchává) a gut. A i to ladí 
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR