Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
afektband

Příspěvek od afektband »

indy66 píše:ne tak v pohodě...já jen že tady všechny deptáš :D místo toho abys jim napsal "jo to je dobrý jen si dej bacha na rytmus..." tak ty to hned vosolíš - nezapomínej žejsou tu i slabší povahy :D :D :D :D
V životě ti to taky všichni řeknou na plnou hubu, tak si zvykej... :D
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

drStanek píše:
Eldanar píše:Tak jsem se rozhodl ještě něco nahrát : je to bluesová improvizace z dneška, předtim jsem ten backing track nidky neslyšel, což tam taky asi je poznat...Zakončený je dost divný, protože to byl takovej nekonečnej track, tak jsem to utnul dosti chabě :)... prosim o kritiku, připomínky, návrhy apod.. !:)

http://uloz.to/261211/chicago-blues-bac ... zen-08.wav
Pěkně hochu !! :D . Líbí se Mi to (a to je co říct ....) :wink: .... Akorát to "Chicago" mě to moc nepřipomíná... nemám u toho takovej ten "Chicagovskej" pocit :P ... a dal bych si tam jinej efekt :wink: ....

Ty jo fakt moc hezky...!:)
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Jimator píše:Pridam take teda, vlastni skladby. Komu nevoni podivne nasladlej folk, tak at radsi neposloucha, jsou to nahravky pres tri roky stare :-)

http://folktime.cz/mp3.asp?design=ano&akce=pisen&id=313

http://folktime.cz/mp3.asp?design=ano&akce=pisen&id=310

Doplnim jen, ze je nahrano ve studiu, vsechny kytary, ktere tam slysite, jsou hrany mnou, stejne tak zpev a vokaly.

Tak todle me fakt polozilo na zadek...
Hoooooooodne dobry:)
U me ses Pan kytarista a Pan hudebnik s velkym P...!:)
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Tak teda taky neco pridam...:)
Je to z takovyho asi trochu jinyho soudku nez vsechno ostatni tady...
Je to tedka vymyslena vec, takze ji nemam jeste tak uplne zazitou, a sem tam sem trochu vzpominal jak vlastne dal takze nejaka ta chybicka se vloudila a ne jedna...:D
Navic je to spanela za 2500Kc s nylonkama takze zvuk nic moc, ale tak posudte sami...
A nestrete me, jen mi to pekne vysolte, kdyz uz si o to rikam...:)

http://www.youtube.com/watch?v=AUDjzLlqGFU
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

pavel68 píše:
Disasterpiece píše:a me nikdo neohodnoti? :shock:
Není co-chybí tomu to prvotní:NÁPAD :idea:
jakej napad?chces do drz**? :D

je to nedodelane a jen tak jsem to sem hodil.
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Gaudio píše:Tak teda taky neco pridam...:)
Je to tedka vymyslena vec, takze ji nemam jeste tak uplne zazitou, a sem tam sem trochu vzpominal jak vlastne dal takze nejaka ta chybicka se vloudila a ne jedna...:D
Navic je to spanela za 2500Kc s nylonkama takze zvuk nic moc, ale tak posudte sami...

Nádhera :) Mně se to líbí :)
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Gaudio paráda ... krásný nápad :)
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Ty jo dekuju moc:)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Gaudio, krása! :-) moc hezky se to poslouchá, ta technika i nápad tam je, vážně moc pěkný
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Gaudio píše:Tak teda taky neco pridam...:)

Tyjo, chyby jsem ani moc nepostřeh'... Opravdu tam nějaký jsou? :) Ale vážně pěkný! :wink:
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Sem tam nejaka opravdu je, ale neni to tak hrozny:)
Jenom malicky:D
Jimator
Bandzone: krbanda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimator »

Gaudio píše: Tak todle me fakt polozilo na zadek...
He he, neprehanej ... Btw to tvoje videjko je cupr. Pekne udelana muzika, plus dva body navic za to, pokud je to autorske. Dovedu si to predstavit se symfonickym orchestrem .. samozrejme trosku urovnat, jinak jako fakt bezvadny, navic nylonky, ten zvuk me poklada. Hele a ty si z Novyho Mesta na Morave nebo Nad Metuji? Pac pokud je a spravne, tak dalsi dva body, ja sem tam chodil do skoly a ve Svratce se byval :-D A uprimne me s**e ze sem te nepotkal kdyz sem tam byl. Pac to bysme si urco rozumneli
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Jimator píše:
Gaudio píše: Tak todle me fakt polozilo na zadek...
He he, neprehanej ... Btw to tvoje videjko je cupr. Pekne udelana muzika, plus dva body navic za to, pokud je to autorske. Dovedu si to predstavit se symfonickym orchestrem .. samozrejme trosku urovnat, jinak jako fakt bezvadny, navic nylonky, ten zvuk me poklada. Hele a ty si z Novyho Mesta na Morave nebo Nad Metuji? Pac pokud je a spravne, tak dalsi dva body, ja sem tam chodil do skoly a ve Svratce se byval :-D A uprimne me s**e ze sem te nepotkal kdyz sem tam byl. Pac to bysme si urco rozumneli
Jj sem z Novyho Mesta na Morave, takze me to taky docela stve, protoze bych si s tebou rad zahral...:)
Tak treba se nekdy nejak nekde sejdem...:)
A autorsky to je:)
Inspirovany dost Andy Mckeem, vlastne je to jeho ladeni co pri tomhle pouzivam...:)
Je to docela dost odlisny od standartu.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jo, McKee je tam trochu slyšel... co on má? DADGAD, nebo nějaké "alternativnější"? :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Gaudio jak dlouho hraješ? To je paráda :shock:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

Dark Axel píše:jo, McKee je tam trochu slyšel... co on má? DADGAD, nebo nějaké "alternativnější"? :D
Ja ti takhle vlastne ani nevim, ono zalezi, jakou zvolis toninu...
Ale je to tak, ze posledni dve struny h a e zustavaji, a potom struna g se rovna strune h, kdyz ji zmacknes na 2 prazci, struna D se rovna strune g, kdyz ji zmacknes na 5., struna A strune D, kdyz na 2. a struna E strune A, kdyz na 8.

Todle je ten pomer, ale o to de, potom uz je na tobe v jaky to zvolis tonine...

On Andy vubec pouziva dost svych vselijakejch ladeni...:)
Jinak todle ladeni je ze skladby for my father
Je to supr v tom, ze kdyz nechas znit prazdny struny, tak ti hodi strasne peknej souzvuk, myslim sus2 nebo neco takovyho...
Takze pak staci kolikrat chytnout nekde jednu nebo dve struny a vznikaj celkem pekny veci....:)

Andyho fakt doporucuju, to sou fakt nadherny veci:)
Prave diky tem svejm ladenim mi pride ze prisel s necim zas novym a originalnim...:) Je to fakt moc pekna muzika:)
Gaudio

Příspěvek od Gaudio »

vikicek píše:Gaudio jak dlouho hraješ? To je paráda :shock:
No, hraju tak nejak 4 roky, ale az posledni rok a pul se tomu venuju tak nejak vic, ta doba pred tim to sem na to treba i cely dva mesice nesah, takze vetsinu toho co umim, sem se naucil za posledni rok a pul,akorat tedka se blizi ta maturita, tak neni moc casu...:P:(
Ale uz se tesim pak na prazky...:)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

To Gaudio-Vida :!: Líbí moc,rozhodně pokračuj :wink:

jakej napad?chces do drz**?

je to nedodelane a jen tak jsem to sem hodil.

:lol: Vypláchni si :lol:
Tak to "dodělej" ať tomá hlavu a patu,je v tom nějakej nápad,co zaujme a neházej sem nic "jen tak" :idea:
ÉTO VSJO :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pehve

Příspěvek od pehve »

Gaudio píše:...Je to z takovyho asi trochu jinyho soudku nez vsechno ostatni tady... http://www.youtube.com/watch?v=AUDjzLlqGFU
takový jiný soudky já moc rád...akustiky taky... od ted jsi muj člověk. Držím pěsti :!: :!: :!:
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

JJ. je to dobré, taky jsem hrával, jezdili jsme i na Porty a jiný tyhle soutěže. Pak jsem se dal na bigboš, ale všechno se hodí a dá se použít.
Taky přidam krátkou improvizačku
http://www.youtube.com/watch?v=XHXhUIOYRPs
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“