Mandrage WTF???

Vše o kapelách a hudebnících ...
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Caggan píše:já chci mit hlas jako Vile Valo :D abych zacal kouřit tak dvě krabky denně :D
to ti hlas neudela, podle me sou to kecy. .trochu ti to hlas zmeni ale ne moc
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

a k te pisnicce.. nejdriv jsem si tady cetl komenty a pak sem to pustil.. zase tak strasny to neni, je to samozrejme klasicky akordovy schema, po 100000000001x ohrane ale jak se zda uz 40 let zabira tak co je za problem? ja to poslouchat nebudu, je mi to jedno.. je prece spousta daleko vetsich sracek - viz disko nebo hiphop..
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Marko007 píše:konečně trochu pousmátí po posraném týdnu..... :cry: .....ten synek má taky dost ale bojím se ať na mě nevletí vikicek že jsem ho zjebal a že může zpívat co chce a já ho nemám co kritizovat
Prostě mi vadí, že kritizuješ názory na hudbu...to se totiž kritizovat nedá. Dá se kritizovat hudba, ale názor na ni ne ! Je to každýho věc a nevim proč by se měla vzpamatovat ,když se jí to líbí?...tak ať !
Naposledy upravil(a) vikicek dne 23.03.2008 23:56, celkem upraveno 1 x.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
du-lo

Příspěvek od du-lo »

pigdestroyer píše: to ti hlas neudela, podle me sou to kecy. .trochu ti to hlas zmeni ale ne moc
To si pis, ze cigarety zmeni hlas hodne.
Ale je to dlouhodobejsi, takze to nepoznas okamzite.
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

pigdestroyer píše:a k te pisnicce.. nejdriv jsem si tady cetl komenty a pak sem to pustil.. zase tak strasny to neni, je to samozrejme klasicky akordovy schema, po 100000000001x ohrane ale jak se zda uz 40 let zabira tak co je za problem? ja to poslouchat nebudu, je mi to jedno.. je prece spousta daleko vetsich sracek - viz disko nebo hiphop..
To klasický akordový schéma může být i dobrý jenom se to musí umět...jinak jee trochu divný soudit hudbu podle složitosti...a taky myslet si že metal je vrchol hudebního umu je pěkná pyčovina :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

du-lo píše:
pigdestroyer píše: to ti hlas neudela, podle me sou to kecy. .trochu ti to hlas zmeni ale ne moc
To si pis, ze cigarety zmeni hlas hodne.
Ale je to dlouhodobejsi, takze to nepoznas okamzite.
no me za 6 let koureni jak kanal hlas moc nezmenily.. pokud vim
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Joey píše:
pigdestroyer píše:a k te pisnicce.. nejdriv jsem si tady cetl komenty a pak sem to pustil.. zase tak strasny to neni, je to samozrejme klasicky akordovy schema, po 100000000001x ohrane ale jak se zda uz 40 let zabira tak co je za problem? ja to poslouchat nebudu, je mi to jedno.. je prece spousta daleko vetsich sracek - viz disko nebo hiphop..
To klasický akordový schéma může být i dobrý jenom se to musí umět...jinak jee trochu divný soudit hudbu podle složitosti...a taky myslet si že metal je vrchol hudebního umu je pěkná pyčovina :roll:
to bysme zase rozebirali porad dokola to samy.. ale ja osobne rozhodne nesoudim hudbu podle poctu akordu a noticek, ani neberu metal jako vrchol umeni.. navic metal skoro neposloucham.. :)
banana bonus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od banana bonus »

Ach jo, někeří mi připadají jako pěkní závistivci (všichni ne to je samozřejmé), ať si každý nazýva svou muziku jak chce. Když já jsem jednou někde řekl, že s kamarády hraju neopunk, málem mě za to křižovali a vysvětlovali jaký nejsem idiot že žádný neopunk není. Tak proč některé hlavně metalové kapely můžou hrát styl např. agressive-dead-grind-post-hard-emo. takove blbosti. A k muzice jako takové. Jsou různé cílové skupiny, a tahle muzika je pro cílovou skupinu 10-15 let, tak to těm děckám neberte. Oni vám taky řeknou že metal je grcání když vy v tom třeba vidíte vrchol lidského umu. BTW: ten maly borec ma mozna legracni hlásek, ale co byste v jeho věku po něm chteli? growling ala armstrong. to by teprv byla sranda
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

pavel68 píše:NO NAZDAR HODINY :shock: :shock: :shock:

Jestli se nepletu /a já se moc nepletu/ tak ten emotýpek na tu kejtru mi tu jednou zvonil na dveře,že se někde dohmát že jsem slušnej basák tak jestli bych nešel do nějakýho jeho projektu :roll:

Jasně že odtáhl s nepořízenou,ale až teď vidím WO CO ŠLO :lol:
ještě že si na to nekývl :lol: třebas už by sme tě viděli jak jedeš s dodávkou a vybíháš schody s těma synkama :wink: :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Souhlasím s banánem ^^' Jinak, mně se Mandrage řekněme nelíbí... a ano, závidím jim XD
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Kulda_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulda_cz »

Tak v sobotu jsem Madrage poprvý v životě (nedobrovolně) slyšel a teda zas tak hroný to není, kravit se na to docela dá ale poslouchat bych to teda nemoh :roll:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“